Zvezdna znamenja in ličenje (prvi del)

Ognjena znamenja (lev, oven, strelec)


Predstavnice ognjenih znamenj ste spontane, energične in vedno pripravljene na nove izzive, zaradi česar si zlahka privoščite eksperimentiranje z make upom. Ustrezajo ti vse močne barve, senčila s svetlečimi delci in šminke, ki pritegnejo pozornost. Ravno make-up je lahko odličen odgovor na močno željo po dokazovanju, ki je značilna za leve, ovne in strelce. Ne pusti si omejiti svobode in posezi po drzni šminki, zaradi katere se boš znašla v soju žarometov!

Zračna znamenja (dvojčka, tehtnica, vodnar)


Predstavnice teh znamenj cenite umirjenost in spokojnost ter iščete ravnovesje ne le v naravi in odnosih, ampak tudi pri ličenju. Dvojčice, tehtnice in vodnarke zlepa ne boste kar naključno kupile kakšnega kozmetičnega izdelka in nerade tvegate z nepreizkušenimi tehnikami ličenja. Ste lepotice, ki ste rade prepričane v popolnost svoje pojave, zato najpogosteje posežete po ličilih naravnih in nevtralnih barv, tako na ustnicah kot na očeh.

Priberi tudi o: 
Kako pravilno nanesemo in kombiniramo bordo šmink

Povezane teme: make up , črtalo za oči , dnevni make up , slog, Prekopiraj videz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kaj je in čemu služi primer za oči

Polna samozavesti se dobiš z družbo, potem pa se ti čez le uro, dve … veke začnejo razmazovati v slikarsko platno! Ta neprijeten prizor pokvari še naj...