Ali veš, kaj je to nailfie?

Prepričani smo, da poznaš selfie trend, saj danes le redko katera galerija telefona ne vsebuje avtoportretnih fotografij, morda le tvojih, ali pa vas je na sliki več in eden med vami drži telefon, medtem ko se ostali nasmihajo iz ozadja. Ali si slišala za nailfie trend, ki se širi po družbenih omrežjih, zahvaljujoč znanim osebnostim, ki oblikujejo vse bolj nevsakdanje trende?

Nailfie trend je IN - Selfie odhaja v pozabo

Brez skrbi, za ta trend ti ni treba uporabljati ličil in preparatov za posebne namene, tako kot na primer za čudovit selfie namesto korektorja podočnjake raje kot s korektorjem prekrijemo z osvetljevalcem. Ni ti treba paziti niti na frizuro, lahko si vsa skuštrana in nepočesana. Kako je to mogoče? Ker je poudarek izključno na tvojih nohtih in nihče več ne strmi v tvoj obraz. Deljenje slik lepih nohtov in novih trendov manikure ni več le aktivnost lepotnih salonov, pač pa nas vseh!

Ali veš, kaj je to nailfie?

Stili manikure v Nailfie svetu?

Znane osebnosti so pokazale izredno raznolike manikure in videti je, da medsebojno tekmujejo, kdo bo na družbenih omrežjih objavil bolj čudno, zanimivejšo fotografijo nohtov. Tako lahko srečaš razne izvedbe manikure kričečih barv na kratkih nohtih, pa tudi klasiko, ki ni nikdar iz mode – rdeče nohte. Dolgi nohti so za razliko od krajših okrašeni z bleščicami, risbami in raznovrstnim nakitom v najbolj nenavadnih oblikah, ki krasi sam vrh nohtne plošče.

Ali veš, kaj je to nailfie

Nailfie stil manikure, ki dominira

V modnih in make up trendih močno dominira nude stil, zato ni nič čudnega, da je tudi v tem novem nailfie trendu nude barva v absolutnem ospredju. Nude toni zavzemajo ponosno prvo mesto v galeriji hollywoodskih div. Seveda zvezde ne bi bile zvezde, če ne bi izstopale, zato so tudi njihovi preprosti nude nohti pogosto okrašeni z bleščicami, biserčki in drobnimi aplikacijami.

Ali veš, kaj je to nailfie

Če izbereš kakovosten nude odtenek laka za nohte, bodo tvoji hohti videti čudovito in bodo prevzeli učinek gel nohtov, s katerim je vsaka manikura videti urejeno in elegantno. Nevtralni toni so izredno popularni in pristajajo vsem dolžinam, stilom, barvam in oblikam nohtov. Pazi le, da pri izbiri odtenka vselej izbereš nude lak, ki se sklada z barvo tvoje kože.

Če še nisi naša sledilka, nas začni spremljati na Instagramu in nas označi, da razkažemo in z drugimi podelimo tvoj #nailfie ;)

Preberi še: Balerina nohti: Yes or Pass

Za ta videz priporočamo

  • Essie 16 Spaghetti Strap

  • Essie 57 Forever Yummy

  • Essie Long Lasting Nail Polish 88 Licorice

  • Essie 01 blanc

Povezane teme: nohti, trend , essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Slabe lepotne navade in kako se jih znebiti

»Težko se je navaditi, a odvaditi še težje«, pravi star izrek – in res je tako, vendar predaja ne pride v poštev...