Barve lakov za nohte, ki bi jih moralo imeti vsako dekle

Ko znate pravilno lakirati nohte, to postaja sproščujoč proces, ki vam omogoča, da vsak dan delno spremenite svoj videz v skladu z razpoloženjem, letno dobo, posebnim dogodkom ... Trendi stalno prihajajo in odhajajo, pisane flaške pa se kopičijo in ostajajo praktično neizrabljene. Da bi vam pomagali to spremeniti, smo izbrali 5 neizogibnih odtenkov laka za nohte, ki bi jih vsako dekle moralo imeti!

Rdeča

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Prava klasika med barvami za nohte – rdeč odtenek nikdar ne bo iz mode. Rdeča barva je primerna za dnevno varianto, kot tudi za večerne dogodke. Glede na vašo izbiro med zamolklimi ali živahnimi odtenki, kot je Essie Fifth Avenue, rdeča barva ustreza različnim letnim časom. Pomembno je, da podton uskladite z odtenkom vaše kože, saj rdeča z modrim podtonom bolje pristaja dekletom hladnejšega tena, ognjeni oranžno-rdeči odtenki pa toplejšim tonom kože.

Nude

Ko želite, da vaši nohti izgledajo urejeno in negovano, pri tem pa vam barve laka za nohte ni treba prilagajati vsakemu novemu outfit-u, so nude odtenki popolna izbira. Od bež tonov, kot je Essie Sand Tropez, prek golobje sive do pastelno roza essie limo scene – za katerokoli prosojno varianto se odločite, bodo z le nekaj plastmi vaše roke videti lepše.

Bleščice, lesk in sijaj

Ko gre za manikuro, velja dejstvo, da nismo vsi super talentirani in tako kreativni kot dekleta z Instagrama. To pa ne pomeni, da mora naša manikura biti monotona. Zanimivi zaključki in pisane bleščice bodo vaše kreacije naredile raznolike, odtenke lakov za nohte, ki jih že dolgo uporabljate, pa vselej drugačne na pogled. Če imate rajši subtilen sijaj, bo bistveni element vaše kolekcije postal lak Essie Souffle.

Črna

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Črna predstavlja odtenek dveh skrajnosti. Lahko se zdi preveč ekstravaganten in napadalen, hkrati pa je tudi sofisticiran. Odličen je sijoč lak za nohte Essie Licorice, ki ustvarja prefinjen videz, medtem ko mat črna ustvarja ostrejši učinek. Če si želite nekoliko mirnejše različice preverjene klasike, bo kraljevsko plava vaša naslednja najboljša izbira.

Vpadljiva barva

V vaši zbirki lakov za nohte se mora obvezno znajti vsaj ena od vaših najljubših barv. Odtenek, ki vam na obraz privablja nasmeh, je pravi za vas! Oranžna barva? Essie Playing Koi! Turkizna? Essie Turquoise & Caicos. Roza? Essie Lovie Dovie! Živahne barve lahko kombinirate, vašemu videzu bodo prinesle dodano vrednost, hkrati pa vas bodo spravljale v dobro voljo, vsakič ko boste kotičkom očesa opazile svoje pisane nohtke.

Ko pokrijete osnove, boste zlahka razširjale izbor in vanj vnesle še nekaj nevsakdanjih odtenkov. Seveda pri tem nikar ne pozabite, kako pravilno skrbeti za lake za nohte, da bi ostali uporabni čim dlje.

Preberi še: Top tri oblike nohtov za leto 2018

Za ta videz priporočamo

  • Essie Sand Tropez

  • Essie Fifth Avenue

  • Essie Licorice

  • Essie Turquoise & Caicos

  • Essie Sweet Souffle

Povezane teme: nohti, manikira

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Obvaruj svojo zakladnico lakov za nohte

​Zbiranje lakov za nohte je svojevrstno zbirateljstvo, saj se kolekcija v nekaj letih lahko razbohoti na zavidanja vredno paleto lakov...