Brezčasni rdeči nohti

Naredimo majhen test, ali še bolje, igrajmo se ugibanje: zaprite oči in si zamislite, da lakirate nohte … Ali je barva, ki ste si jo zamislile, rdeča? Ne, ne, nismo jasnovidni. Kako torej vemo? Preprosto – rdeča je barva za vse čase, klasika, ki nikdar ne gre iz mode, sinonim za lepe in negovane roke, pristaja vsem in se z vsem sklada.

Izberite pravi odtenek

 

A post shared by essie (@essie) on
 

V poplavi najrazličnejših barv se po raznih eksperimentih večina žensk vrača k rdeči manikuri in ji ostaja zvesta za vedno. Z njo ne morete zgrešiti – pomagala vam bo, da celemu svetu pokažete svoj seksi ženstveni videz, ne glede na leta, obliko telesa ali karakter. Lahko dopolni in maksimalno izboljša vsako oblačilno kombinacijo, prste naredi daljše in bolj elegantne na pogled. Edino, kar je potrebno storiti, da bi izkoristile vse njene prednosti, je le izbira odtenka, ki vam je najbolj všeč.

Paleta rdečih lakov je neskončna, a ne glede na to, ali izbiramo svetle, temne ali pridušene tone, je pomembno vedeti, da rdeč lak najlepše pristaja srednje dolgim nohtom. Obvezno preizkusite vse odtenke – od »ferrari« do bordo rdeče, nikar pa se ne izogibajte niti tistim lakom, ki »vlečejo« na oranžno. Ko odkrijete rdeč lak, ki najlepše pristaja vašemu tonu kože, ga uporabljajte ves čas.

Kaj rdeči nohti razkrivajo o vašem karakterju?

Strokovnjaki trdijo, da barva laka veliko pove o nas. Rdeča denimo razkriva zapeljivo stran osebnosti, nagnjeno k spogledovanju, z željo, da se naredi močan prvi vtis na sogovornike. Rdeča je simbol glamuroznih, skrivnostih žensk, ki negujejo prefinjen modni stil in kipijo od samozavesti.

Istočasno je rdeč lak klasika, ki se jo pogosto povezuje z ženskami, ki rade eksperimentirajo, ki so nostalgične in hkrati tradicionalne. Kakorkoli že, barva ljubezni, strasti in topline vas bo naredila vselej šik in v trendu.

Najboljši »anti-age« tretma

 

A post shared by essie (@essie) on

»Anti-age« tretmaji največkrat pomenijo posebne metode negovanja obraza in vratu, v cilju odstranjevanja ali zmanjševanja gub. Ženske zmotno verjamejo, da prav ti deli izdajajo njihova leta, pri tem pa pozabljajo, da so glavni »izdajalci« pravzaprav roke. Celo ko vidite neoporečno urejene obraze poznanih svetovnih lepotic, njihove roke nezgrešljivo izdajajo, v katerem desetletju življenja se nahajajo. To je glavni razlog, da estetski tretmaji za pomlajevanje rok postajajo vse popularnejši. Vendar, zakaj bi si komplicirale življenje in trošile ogromne vsote denarja, ko pa roke lahko pomladite z navadnim lakom za nohte! Potrebujete le brezčasno rdečo, in to ne katero koli, pač pa tisto z oranžnim podtonom in po možnosti z »glossy« učinkom.

Opozorilo: Rdeči laki z modrim podtonom bodo ustvarili kontra učinek in še bolj poudarili žile ter pege, česar si nihče ne želi.

Skozi letne čase

 

A post shared by essie (@essie) on


Toplejši odtenki rdeče, »paradižnik« ali koralni so popolni za poletje, medtem ko so tisti z modrimi podtoni (bordo) primernejši za jesen in zimo.

Glede na tip kože

Če imate svetlo kožo, uporabljajte rdeče lake z modrim podtonom, tako imenovane škrlatne barve. Če je vaša koža temnejša, izbirajte svetlejše odtenke rdeče, ki vsebujejo »pink« ali koralne podtone.

Kako preprečiti madeže rdečega laka?

Preden namažete lak, obvezno nanesite podlago, da bi se zaščitile pred mogočim pojavljanjem madežev, ki jih rdeč lak lahko pusti na nohtih.

In za konec, nikdar ne pozabite besed slavnega oblikovalca: »Če ste v dvomih, nosite rdečo!«

Preberi še: Barve lakov za nohte, ki bi jih moralo imeti vsako dekle

Povezane teme: nohti, manikira

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Svetli laki v jesenskih mesecih? Ja ali ne?

V jesenskih mesecih svoje nohte običajno obarvamo v nekoliko temnejše lake...