Črno-beli stil manikire je letošnjo zimo IN

Črno-beli stil manikire je letošnjo zimo IN

Klasika nikdar ne pade v pozabo, pač pa vsake toliko časa ponovno vznikne med trendi, po navadi v povsem novi preobleki. To velja tako za stile ličenja kot tehnike urejanja nohtov. Naj te spomnimo, da se enako dogaja recimo s francosko manikiro, ki vselej zavzema osvežene modernizirane različice – zato sploh ne preseneča, da se vrača tudi črno-beli stil. S teboj delimo nekaj razlogov, zakaj bi morala črno-bela tehnika letošnjo zimo zavladati tudi tvojim nohtom, in prikazujemo naše najljubše stile manikire.

Črn lak za nohte

Dekleta, ki najraje izbirajo črn lak za nohte, so pogosto samozavestna, samostojna in se dobro zavedajo svojih vrlin, zato takšna barva na njih nikdar ne ostane neopažena. Samo po sebi se seveda razume, da je olupljen in spraskan črn lak nekaj nedopustnega. Poleg žensk, ki se zavedajo svoje lepote, črn lak največkrat izbirajo tudi dekleta, ki želijo izraziti svoj uporniški duh in prav takšen stil življenja. Eno je gotovo – črn lak za nohte je klasika, ki nikdar ne bo izginila s polic tvoje najljubše drogerije.

Črno-beli stil manikire je letošnjo zimo IN

Bel lak za nohte

Bel lak za nohte uporabljamo za francosko manikiro, kadar želimo nohtom dodati le pridih barve, zanj pa se največkrat odločamo ob elegantnih priložnostih. Bela barva na nohtih je posebej učinkovita v poletnem obdobju na zagoreli koži, še posebej v izvedbi mat laka. Njihova edina mana je, da se pri nanosu ali spajanju z drugimi laki zlahka vidi tudi najdrobnejša napaka, zato je zanje treba biti precej spreten.

Črno-bela manikira

Verjamemo, da imaš na policah obe barvi laka in si ju že kdaj poizkusila spojiti – najbrž v obliki črnih in belih linij. Črna in bela pa sta popolni tudi za ustvarjanje raznoraznih, navdihujočih stilov manikire, ki ti jih v nadaljevanju z veseljem predstavljamo.

Katere lake uporabljamo za črno-belo manikiro

Predlagamo ti, da preizkusiš Essie lake za nohte, ki ponujajo zelo veliko število različnih barv, med njimi seveda tudi črno in belo. Z njimi lahko dosežeš popolno prekritost in dolgo obstojnost, poleg tega pa imajo vgrajen čopič, ki ustreza prav vsaki dimenziji nohtne plošče in omogoča še lažje ter natančnejše nanašanje laka.

Manikira, ki jo bo opazil vsak moški

Kdo pravi, da je športni duh danes uspavan? Čas je, da ga prebudiš v sebi, pa tudi v vseh drugih, ki se bodo srečali s tvojimi črno-belimi nohti v vzorcu nogometne žoge. Res je, ta manikira zahteva uporabo zobotrebca ali zelo tankega čopiča za krasitev nohtov, vendar to ni nič, česar se ne bi mogla privaditi. Vselej lahko uporabiš tudi šablono, s katero označiš mesta, rezervirana za črno in belo barvo. Za najboljši učinek uporabi bel lak z mat odsevom in črn lak, ki se sveti.

Črno-bela manikira za neodločne

Ko se ne moreš odločiti za en sam til na nohtih, preprosto pomešaj vse in naj bo vsak noht zgodba zase. Lepotičenje bi v osnovi moralo biti igra, kar velja tako za obraz kot nohte. Klasično in umirjeno ni edini način za poigravanje s črnimi in belimi laki. En noht olepšaj s črno-belimi pikami, drugega s cvetlicami, tretjega z jin-jang simbolom… Pusti domišljiji prosto pot, po dva nohta na vsaki roki pa naj ostaneta enobarvna, da vse skupaj ne bi izpadlo preveč konfuzno.

Črno-bela manikira za manj spretne risarje po nohtih

Redko kdaj se zgodi, da manikira ne zahteva nobene posebne spretnosti. To je eden teh trenutkov! Stil, znan tudi ko #cownails trend. Potrebuješ le mirno roko, da bel lak naneseš po celi površini nohtov, ko se posuši, pa čezenj naslikaj kravji vzorec (razliti vzorci črne barve). Zveni preprosto, kajne?

Osvežena klasika

Pri kombiniranju teh dveh lakov za nohte ti ni treba vselej eksperimentirati z neresnimi in zabavnimi tiski, pač pa se lahko odločiš tudi za nekoliko elegantnejšo različico, ki je lahko prav tako učinkovita. Naš predlog je naslednja manikira, pri kateri pomešaš mat črn in bel lak, tako da je vsak noht enak drugim, a hkrati nenavaden. Trikotnik bele barve na črnem nohtu lahko še posebej poudari elegantnost takšne manikire.

Kateri od črno-belih predlogov ti je najbolj všeč? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Nazaj v šolo: laki za nohte, ki jih moraš imeti!

Za ta videz priporočamo

 • Essie Gel Couture Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 360 Spiked With Style

  Takojšnje naročilo
 • Essie 79 Sand Tropez

  Takojšnje naročilo
 • Essie 49 Wicked

  Takojšnje naročilo
 • Essie 48 Luxedo

  Takojšnje naročilo
 • Essie 8 Limo-Scene

  Takojšnje naročilo
 • Essie 4 Pearly White

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, trend , Zimski trendi, essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 7 nežnih tekočih pudrov za poletje

Sama misel na vrele dni mnogim ubije željo za ličenjem, obstajajo pa tudi tiste, ki se ličilom ne uprejo niti poleti...