Essie laki: vse, kar je potrebno za sanjsko manikiro

Laki za hote znamke Essie so že skoraj 40 let močno priljubljeni. Namenjeni so, da navdihujejo – tako profesionalce v salonih, ljubitelje najbolj svežih trendov manikire, slavne osebnosti, kot tudi modne ikone širom sveta.

Essie laki: vse, kar je potrebno za sanjsko manikiro

Ameriška blagovna znamka, ki s svojimi začetki sega v leto 1981, je danes prepoznavna po svojih kakovostnih formulah ter zabavnih odtenkih, ki so se uvrstili v mnoge lepotne salone. Bistvena esenca te znamke je barva, zato pri Essie lahko poiščeš mnoge krasne, ženstvene, zapeljive odtenke lakov za nohte, in ko jih boš enkrat preizkusila, se ne boš več ločila od njih.

V Essie ponudbi lahko izbiraš med: klasičnimi laki za nohte, bazami (podlagami), nadlaki, laki z gel učinkom ter laki za učvrstitev in nego nohtov.

Klasični laki Essie - Originals

Klasični laki Essie so vsekakor nekonvencionalni laki za nohte. Odlikujejo jih široka izbira barv, obstojnost, moč sijaja in preprosto nanašanje.

Essie laki: vse, kar je potrebno za sanjsko manikiro

Trenutno lahko izbiraš med 40 odtenki klasičnih Essie lakov za nohte, kjer se morda skriva tudi tvoj absolutni favorit – kot denimo angleška kraljica, ki en in isti najljubši odtenek zastopa že več kot 30 let. Gre za nude pink odtenek - Ballet slippers. Morda bo tudi tebi všeč prav ta zračna, belkasto rožnata niansa, popolna za dnevno manikiro in dostojna same kraljice.

Baza (podlak) in nadlak  Essie

Znamka Essie je pionir v zagotavljanju dolgotrajne obstojnosti barv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Prvi korak vsake manikire je nanašanje baze (podlage oz. podlaka), ki nohte pred nanašanjem barv zaščiti, hkrati pa jih tudi nahrani in učvrsti. Z njim je nanašanje barvnih lakov veliko preprosteje, saj baza zgladi površino nohta in ga primerno neguje. Top Coat oz. nadlak pa je danes seveda samoumeven, saj si z njim zagotovimo dolgotrajno obstojnost laka in zaščitimo njegovo barvo, pogosto pa nam skrajša tudi čas sušenja barvnega laka pod njim.

Essie laki Gel Couture

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Linija lakov za nohte Gel couture je idealna za »naredi sam« manikiro, saj ustvarjajo učinek gela, in to v domači izvedbi, brez UV svetilk, ponujajo pa širok razpon nevtralnih, pastelnih, ognjenih, svetlih in temnih odtenkov, ki te bodo pustili brez sape! Ta linija je navdihnjena z visoko modo in izpolnjuje pričakovanja tudi najbolj zahtevnih ljubiteljev manikire. Šik, moderno ali klasično, na tebi je le, da izbereš najljubšo barvo, Essie Gel couture pa ti bo zagotovil brezhibno barvo in obstojnost do dva tedna.*

Essie laki Treat Love & Color

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Lake s fantastičnim spojem barve in nege lahko poiščeš v Essie kolekciji Treat Love & Color. Z enim samim lakom za nohte boš okrepila nohte in dosegla barvo, kakršno si želiš. Torej, en lak, en korak, pa bodo tvoji nohti čvrstejši v samo tednu dni.**

*Test uporabnikov, 106 žensk, z nanašanjem top coat laka vsak drugi dan.

**Klinični test, 54 oseb

V komentarjih podeli z nami svoje izkušnje s to znamko lakov!

Preberi še: Naredi sama: Ombre nohti

Za ta videz priporočamo

 • Essie 6 Ballet Slipers

  Takojšnje naročilo
 • Essie 82 Buy Me A Cameo

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 240 Model Citizen

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • Essie Top Coat Good To Go

  Takojšnje naročilo
 • Essie Top Coat Speed Setter

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy.jpg

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 360 spiked with style.jpg

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, nega, trend , essie, laki za nohte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako lahko z ličili prikriješ sledi alergije na obrazu

Skupaj z lepim vremenom pomlad s seboj prinaša tudi obdobje alergij. Na srečo je ob pravilni negi kože in z ustreznimi lepotnimi izdelki vendarle mogo...