Glasniki letošnje pomladi so lahki za nohte v veselih barvah

Čeprav je koledarsko že povsem prisotna, se zdi, da šele zares začenjamo uživati v čarih pomladi. Sonce končno greje, narava hipnotizira s svojo barvitostjo, po zraku se širijo opojne dišave razcvetelih sadnih dreves, marjetic, tulipanov, bezga …Če si pomislila, da smo zgrešili temo, se motiš, saj vse, kar sedaj lahko opaziš v naravi, hkrati predstavlja absolutni hit spomladanskih nohtov! Letošnjo sezono dominirajo vedre in vesele nianse – pastelne, rožnate, zelene, vijolične, rumene … Vse tiste barve, ki dvigajo razpoloženje in na obraze mamijo nasmeh. Predstavljamo ti najbolj zanimive lake za nohte letošnje pomladi.

Marjetice gospodarijo na Instagramu

Marjetice niso več samo na travi, našle so tudi svojo pot do nohtov – in toliko jih je, da na Instagramu preprosto ni profila, s katerega se ne bohotijo cvetke, naslikane z lakom. Z malo domišljije lahko oblikuješ različne zanimive dizajne na temo marjetic – ustvariš jih lahko iz pikic; postaviš na različne dele nohtne površine; celotne, polovične ali samo delne, ki kukajo čez rob nohta … Klasični beil listki z rumenim delom v sredini, ali listki v kombinaciji z belimi vertikalnimi linijami po dolžini nohtov … Podlaga je lahko nevtralna, modra, rdeča … Karkoli si zaželiš!

Glasniki letošnje pomladi so lahki za nohte v veselih barvah

Francoska manikira v spomladanskih barvah

Klasična francoska manikira v nežnih belih, rožnatih ali bež tonih s poudarjenimi belimi vrhovi je v letu 2021 videti nekoliko drugače, bolje rečeno – veliko bolj veselo. Večji del nohtne površine ostaja prekrit z nevtralnim lakom, vrhovi pa so namesto z belo pobarvani z živahnimi odtenki zelene, rdeče, oranžne, rumene, ali še bolje – vsakemu prstu podari njegovo lastno barvo!

Glasniki letošnje pomladi so lahki za nohte v veselih barvah

Francoska pikapolonica

Ena od bolj kreativnih idej letošnje pomladi je francoska pikapolonica, manikira, ki pomeni rdeče vrhove nohtov (najlepše izpade na zaobljeni obliki) s črnimi pikicami. Če si zadnje leto, odkar traja pandemija in imamo redko priložnost obiskati salon, izpopolnila svoje rokovanje s čopiči, poizkusi izrisati prave male pikapolonice ali celo metuljčke – zakaj pa ne? Samo da je učinkovito in da širi optimizem.

Glasniki letošnje pomladi so lahki za nohte v veselih barvah

Vse rumene pod soncem

Rumena simbolizira toplino, barva, ki avtomatsko izmamlja nasmeh na obraz in napoveduje poletje. Katerikoli odtenek te navdihuje in razveseljuje, ne moreš zgrešiti! Letošnjo pomlad so trendovske prav vse rumene – temna, živahna, oker, zenf, odtenek masla ali meda … Samo zamisli si in to prenesi na svoje nohte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Prefinjena vijolična

Vonj razcvetelega španskega bezga, ki napolnjuje nosnice, nas spominja, da so prav vsi odtenki lila in vijoličnih lakov več kot dobrodošli! Nežne barve sivke, vijolice ali španskega bezga razen očitne lepote na opazovalca delujejo pomirjujoče, kar nohtom daje posebno draž in prefinjenost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Zeleno “renoviranje”

Če želiš, da te preplavi val svežine, a ne veš, od kje začeti, je to morda najhitrejša in najpreprostejša rešitev. Tople, pastelne zelene, s katerimi so v davnih 70-ih opremljali stanovanja, so spet aktualne, vendar tokrat ne s ciljem lepšanja interjerja, pač pa naših rok! Že omenjene zelene nianse učinkovito »renovirajo« nohte, še posebej, če čez zimo nisi bila dovolj pozorna na videz in nego svojih rok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Rožnata bajka

Odlična izbira za vse, ki se z velikimi malenkostmi »borijo« proti težkim časom. Pa naj vsaj nohte obarvamo v enega od pravljičnih rožnatih odtenkov in tako prikličemo samo lepa razmišljanja. Nadeni si rožnata očala, predstavljaj si sladkorno peno z veselice, poči balonček iz žvečilnega gumija z okusom jagode, spomni se sočnih poljubov … Pudrasta, pastelna, fuksija … Rožnata manikira bo absolutni hit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Nohte začini s terakoto

Naj ji rečemo zamolklo oranžna, zemeljska, opeka ali terakota, pomembno je, da se zavedaš, da so vsi omenjeni odtenki dobrodošli na nohtih, ki bodo letošnjo pomlad začinili na poseben način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Super cool modra

Če s svojimi nohti življenju želiš vdahniti nekaj optimizma, in to takšnega ustaljenega, je najboljša izbira pastelno modra. Ta sporoča, da si ekstremno cool in pomirjena, posebej zaradi subtilnih namigov sive, ki tečejo skozi modro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Golo, a učinkovito

Za vse, ki še vedno ne gredo radi v salone in se ne želijo preveč ukvarjati z nohti, priporočamo »gole« oz. nude odtenke. Naravno in nonšalantno, a hkrati urejeno, učinkovito in povsem dovolj osvežilno. Prav ti odtenki lakov za nohte so izbira večine oblikovalcev, ko v tem spomladanskem času izbirajo barvo nohtov za svoje modele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

Preberite tudi: Top 5 TikTok skincare trendi, ki jih moraš preizkusiti to pomlad

Za ta videz priporočamo

 • Essie 729 Heart Of The Jungle

  Takojšnje naročilo
 • Essie 20 Lovie Dovie

  Takojšnje naročilo
 • Essie 249 Go Ginza

  Takojšnje naročilo
 • Essie 64 Fifth Avenue

  Takojšnje naročilo
 • Essie 13 Mademoiselle

  Takojšnje naročilo
 • Essie 27 Watermelon

  Takojšnje naročilo
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Takojšnje naročilo
 • Essie 5 Allure

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, manikira, trend , nude , essie, laki za nohte, poletje

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pozabi na podaljševanje: nasveti za hitrejšo rast las

Če se tudi tebi zdi, da tvoji lasje nikdar ne bodo zrasli do želene dolžine, ne glede na vse mogoče obloge in domačo nego, nisi edina...