Izberi lak za nohte glede na astrološko znamenje

Verjeli ali ne, v zvezdah je zapisano, kateri lak za nohte pristaja kateremu astrološkemu znamenju! Poišči pravi odtenek zase in odkrij, zakaj je ravno ta barva prava za tvoj značaj.

Oven

Ovni so energični, drzni in željni uspeha. Najpogosteje izbirajo vijolične odtenke. S kraljevsko barvo na nohtih se počutijo kot doma – močni in glamurozni. Ljubijo šport in hitro vožnjo, zato njihovemu pustolovskemu duhu pristajajo tudi rdeči nohti, ki dodatno poudarijo samozavest in strasten značaj tega astrološkega znamenja.

Bik

Ambiciozni biki najpogosteje izberejo zeleno, saj z njo prikličejo poslovni uspeh. So dobro organizirani, redoljubni, prijazni in nežni, svojo nežno plat pa radi poudarijo z lakom v baby roza barvi. Biki se težko odločajo za spremembe, zato tudi ne eksperimentirajo. Njihov stil je eleganten, vedno so urejeni od glave do peta.

Dvojček

Radoveden, vesel in družaben dvojček se ne obremenjuje z nepomembnostmi in zato izbira odtenke, s katerimi bo do izraza prišel njegov eksploziven značaj. Najslabši scenarij, ki si ga dvojček lahko predstavlja, je dolgčas. Zato ni čudno, da pogosto spreminja seznam svojih priljubljenih barv. Poleg ognjene oranžne, ki bo vedno prava izbira, njegovi močni osebnosti pristaja tudi kričeče rumena.

Rak

Roke romantičnih in senzualnih rakov krasi srebrn odtenek laka. Ženske, rojene v tem znamenju, so izrazito ženstvene, kreativne in odprte pri izkazovanju čustev, bodisi da gre za srečo ali žalost. Prevzemajo iniciativo in se žrtvujejo za druge. Skozi življenje jih vodijo čustva, zato poleg srebrnega izbirajo tudi modri lak za nohte.

Lev

Zapeljive levinje, energične in močne, so simbol ognja in dominantnosti. Za njih so najboljši laki za nohte v bronasti in zlati barvi, saj samo ta dva drzna odtenka pristajajo njihovi visokosti! Včasih so egoistične, rade gredo z glavo skozi zid, nikoli ne odnehajo in vedno izbirajo ekstremne opcije. Dovolj razlogov, da si levinje na svojih nohtih želijo izključno bronasto ali zlato barvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Devica

Rdeči lak za nohte je glavni adut vsake pedantne device. Čeprav zaradi perfekcionizma in samokontrole pogosto veljajo za hladne osebe, je rdeča popolnoma v skladu z njihovim resničnim, zelo vešče skritim, ognjenim značajem. Ljudje pogosto zlorabljajo njihovo dobroto, zato ni čudno, da device vedno prikrivajo svoja čustva.

Tehtnica

Mirne, elegantne, romantične in sproščene, rade vidijo, da vse teče spontano in brez pritiska. Zvezde pravijo, da so za tehtnice idealni nude nohti, ki odražajo njihov ležerni pristop k življenju. Poleg bež odtenkov se ne bodo odpovedale niti intenzivni modri. Tehtnice rade puščajo dober vtis, zato je intenzivna modra pogosto njihova prva izbira.

Škorpijon

Za njih beseda nemogoče ne obstaja! Škorpijonke so tako energične, da včasih delujejo bojevito. Zato na nohtih rade nosijo intenzivno roza barvo, s katero se želijo predstaviti v bolj nežni luči. Škorpijon je najbolj strastno astrološko znamenje, odseva seksipil in nikoli ne bo suženj trendom. Poleg roza lakov bomo na rokah škorpijonke pogosto videli tudi čokoladne odtenke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Strelec

Njegovo drugo ime je mističnost. Zato strelke uživajo v črnih lakih. So zelo pozitivne osebe, ampak pogosto imajo potrebo, da z detajli poudarijo svojo bridkost in skrivnostnost. So iskrene, praktične, ljubijo luksuz, ob črnih pa na nohtih rade nosijo tudi vijolične odtenke. Strelke vse življenje premikajo meje in rade spreminjajo svoj stil.

Kozorog

Preračunane in bojevite kozoroginje izbirajo nevtralne lake, še posebej peščeno barvo. So konservativne, hladne in pomirjene. Svoja stroga življenjska načela prenašajo celo na nohte, zato poleg nevtralnih nosijo tudi odtenke modre. Njihov značaj je lahko nepredvidljiv, zato s kozorogi nikoli ne veste, pri čem ste.

Vodnar

Avtentične vodnarke so rojene upornice. Obožujejo nove in neobičajne stvari, zato tudi njihov lak za nohte mora biti opazen in nekonvencionalen. V skladu z značajem, najpogosteje izbirajo fluorescenčne barve, s katerimi dodatno poudarjajo svojo individualnost. Ko se počutijo bolj pomirjene, bodo izbrale lak v turkizni barvi.

Ribi

Riba je izjemno čustvena in sočutna, idealist, ki živi v svojem svetu, svetu domišljije in globokega razmišljanja. Najboljši laki za nohte za ribe so laki v koralnih odtenkih in odtenkih sive. Ribe so med najlepšimi in najbolj prefinjenimi znamenji, korali na rokah pa jih opominjajo, naj se sprostijo in uživajo v življenju.

Preberi še: Zgodovina laka za nohte

Za ta videz priporočamo

  • Essie 48 luxedo

  • Essie 99 Mint Candy Apple

  • Essie 92 Aruba Blue

  • Essie 16 Spaghetti Strap

  • Essie 72 Peach Daiquri

  • Essie Fondant of You

Povezane teme: nohti, zvezde , trend , essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Testirali smo šminko Super Stay Ink Crayon

Preizkusili smo vse odtenke šminke za ustnice, o kateri vsi govorijo, in zbrali naše vtise...