Jesenski hit: Francoska manikira na nov način

Trendi, ki smo jih imeli radi, se letošnjo jesen vračajo čez glavni prag, tako v modnem kot v svetu ličenja, nič drugače pa ne bo v svetu olepševanja nohtov, vendar v povsem novi preobleki, ki s seboj prinaša duh spremembe s primesjo uporništva iz nekih lepših časov. Oboževana francoska manikira, ki je, preden je šla iz mode, krasila tvoje nohte in te spremljala ob vsaki priložnosti, se ti letošnjo jesen ponovno ponuja brez kančka sramu, saj je posodobljena s pomočjo drobnih sprememb, ki bodo v celoti zaznamovale tvoj stil okraševanja nohtov.

Predstavljamo ti nekaj novih načinov izdelave francoske manikire:

Francoska manikira, ki bo obrnila svet na glavo

Kot že veš, pri klasični francoski manikiri na večini nohtne ploščice prevladujejo nude ali rožnati odtenki, sam vrh nohta pa je drugače obarvan (največkrat belo) in poudarjen. September in oktober pa bosta zaznamovala povsem nasproten način francoske manikire, kjer se bosta na večji površini nohta znašla bordo ali rjav odtenek, vrh nohta pa bo kraljeval z zlato linijo. Zveni zabavno, kajne?

Francoska manikira z modernim obratom

Je še kaj bolj modernega od bleščic, ki zlahka osvežijo prihajajoče čemerne dni? Tudi v tem primeru se francosko manikiro izvaja na drugačen, tako rekoč obraten način. Večjo površino nohta namaži z nude lakom, svetlikajočo linijo z bleščicami pa zariši v sam začetek nohta (in ne na njegov vrh), pri tem pa se potrudi, da bo vse skupaj čim bolj ravno.

Francoska manikira - okvir

Da bi preizkusila ta nov in zanimiv način francoske manikire, potrebuješ le mirno roko in spretnost. Tako kot pri klasičnem postopku, nohte namaži z nude ali roza lakom, zatem pa z belo barvo uokviri celo ploščico, ne samo vrh, in pazi, da bodo linije čim tanjše in ravne.

Francoska manikira z barvnim vrhom

S pomočjo te vrste francoske manikire lahko morda kar najbolj poudariš svojo osebnost. Potrebno je le, da izbereš najljubšo barvo in jo naneseš na vrhove nohtov, ostanek nohtnih ploščic pa naj bo v enem od naravnih nude odtenkov.

Francoska manikira - Angel Energy

Če ti je klasična manikira vseeno prirasla k srcu, potem ti bo najbolj všeč prav ta način. Praktično gre za osveženo različico klasične francoske manikire z grafičnim obratom. Za Angel Energy manikiro moraš predvsem paziti, da tanka linija v beli barvi na vrhovih nohtov ni povsem ravna, pač pa spominja na krila z majhnim vdrtim delom na sredini, od katerega zatem spelji še eno tanko zakrivljeno linijo proti samem robu nohta.

Katero od novih jesenskih izvedb francoske manikire boš preizkusila ti? Sporoči nam v komentarjih.

Preberi še: Naredi sama: Ombre nohti

Za ta videz priporočamo

 • Essie 50 Bordeaux

  Takojšnje naročilo
 • Essie 57 Forever Yummy

  Takojšnje naročilo
 • Essie 47 Sexy Divide

  Takojšnje naročilo
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 360 spiked with style

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, nega, manikira, trend , nude , essie, essie, jesenski trendi

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripravi se na zimo: najboljše vlažilne maske za obraz

Izbrali smo top maske, ki te bodo pripravile na zimo in ti pomagale, da premagaš vse izzive, ki spremljajo nego kože v tem letnem času....