Jesenski trendi manikire, ki jih bomo oboževale

Jesenski trendi manikire, ki jih bomo oboževale

En sam hiter pogled na trende letošnje jesenske manikire zadostuje, pa nam je hitro jasno, da bomo mrazu in hladnemu vremenu kljubovali prav z omamnimi toplimi in kremastimi barvami, zanimivimi vzorci in fuzijo stilov. Možnosti kombinacij so neomejene, prav zato je jesenska manikira 2020 tako izredna! Poglej si, kaj je najbolj prevzelo našo pozornost…

1. Vinska manikira

Kateri lak bi se lahko uspešnejše spopadel z dežjem in slabim razpoloženjem kot takšen v bordo odtenkih, še posebej v barvi kuhanega vina? Barva, ki je za mnoge najljubši izraz jeseni, na nohtih deluje posebej mikavno. Zlahka jo vklopimo z rjavimi, bež in črnimi oblačili, enako učinkovita pa je tako ob dnevnih kot svečanih priložnostih. Nazdravimo vinski manikiri!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

2. Vsak noht je drugačen – in ne samo po barvi!

Rjava, bež, barva mlečne čokolade, bordo, bučni odtenki … Letošnjo jesen ne samo, da je dovoljeno, pač pa je celo priporočljivo, da se vsak noht okrasi po svoje, najbolje pri tem pa je, da se to ne nanaša samo na barve.

Če se odločiš za eksperimentiranje in se želiš preizkusiti v abstraktni umetnosti, je trenutek več kot pravi. Zamisli si, da so tvoji nohti risalni blok B5, laki pa vodene barvice … Nevtralna ali bež podlaga je obvezna, čeznjo pa lahko ustvarjaš, kar ti duša poželi – nepravilne linije, pike, valovi, modre, zlate ali katerekoli komplementarne barve. Vse je dovoljeno – mešanje barv, risb in stilov. Četudi na koncu ne bo vse točno tako, kot si si zamišljala, nič hudega, tu je stari dobri odstranjevalec laka, zato samo pogumno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

3. Vsi odtenki zelene

Olivna, travnata, petrolej … Jesen je idealna za vse zelene tone, saj gredo ti razkošni odtenki odlično z jesensko pokrajino, oranžno ali pridušeno rumenkasto. Če se dobro zagledaš v krošnje dreves, boš opazila, da zeleno listje ne popušča tako zlahka. Zamisli si, da posedaš v nekem lepem vrtu ali parku in srkaš vročo kavo, čaj … Roka, ki drži šalico, ima zelene nohte – prizor je naravnost mamljiv! Ne pozabi, da gre zelena najlepše z nevtralnimi toni, hkrati pa predstavlja odlično podlago za »nail art«.

4. Dominacija kremasto modre in svetlo sive

Kar je nekoč bila črna, je sedaj modra, vsaj ko gre za jesensko in zimsko manikiro. Novost glede na prejšnje sezone je predvsem odtenek. Pozabi na temno modre lake in se preusmeri na pudrasto, »baby« modro. Zaradi kremnega tona spominja na oblak, zato lahko mirno rečemo, da je namenjena vsem trendi sanjačem, ki jo bodo zadovoljno nosili tako ob vsakdanjih kot poslovnih oblačilnih kombinacijah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Spektakularna svetlo siva velja za eno od najbolj elegantnih barv. Deluje sofisticirano in nežno, pristaja vsem oblikam nohtov, najpomembneje pa je, da jo lahko odlično združujemo z vsemi barvami plaščev.

5. Sladka mlečna čokolada

Nohti v barvi mlečne čokolade so v samem vrhu popularnosti. Luksuz, prestiž in jasna definicija – vse, kar to jesen potrebujejo ne samo nohti, pač pa naša celotna podoba. Z dodajanjem topline v tvoj stil se ta glam odtenek odlično sklada s puloverji, plašči in rjavimi usnjenimi čevlji.

6. Cesarstvo bleščic

Kot začimba v hrani ali mleti sladkor na biskvitu tudi nohti, posuti z bleščicami, predstavljajo pravi »final touch« jesenske manikire. Prav vse aktualne barve lahko poiščeš tudi v tej formi, bleščice pa le še bolj poudarijo nohte in roke nasploh; razbijajo monotonijo in gredo super s suknjiči ter puliji z vtkanim vzorcem. To sezono je posebej popularen zlat lak, s katerim boš v vsakem trenutku videti glamurozno kot hollywoodske dive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

7. Francoska manikira v barvi in »plavi mesec«

Francoska manikira oz. »frenč« je klasika. Če si želiš nekaj več kreativnosti, bo zate prava tista v barvi. Povleci linijo in spodnji del nohta pobarvaj z eno, zgornji del pa z drugo barvo. Pri izbiri barv je pomembno, da sta to odtenka, ki ustvarjata »color-block« učinek.

Če meniš, da si videla že vse različice manikire s polmesecem, ti predlagamo, da razmisliš še enkrat. Strinjamo se, seveda, da obstaja neskončno mnogo načinov za njihovo izvedbo, a naslednji je zagotovo med najučinkovitejšimi.

Jesenski trendi manikire, ki jih bomo oboževale

Plavi mesec zavzema predel ob sami korenini, eno (levo ali desno) daljšo stranico nohta in pol predela za francosko manikiro. Druga stran nohta ostaja neobarvana in jasno tvori črko »C« oziroma polmesec. Osnova je nevtralna, mesec pa, kot si najbrž uganila, se bohoti v bleščicah modrega laka.

8. Jantarjevi nohti

Ne mislimo seveda na pravi jantar, iz katerega izdelujemo nakit, vendar je učinek prav takšen – dih jemajoč! Najbolje je to, da takšne rjave svetlikajoče nohte, ki spominjajo na poldrago kamenje, lahko ustvariš kar sama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели essie (@essie) дана

Osnovna barva laka je črna, čeznjo pa nanesemo rjav lak z bleščicami. Popoln učinek jantarja lahko dosežeš, če s fenom (medtem ko se nohti sušijo) lak razpihaš, da se pojavijo mesta praznine. Ko se prva plast posuši, čez nohte še enkrat preidi s svetlikajočim rjavim lakom, zatem ponovi tudi postopek s fenom. Navdušena boš!

Preberi še: Nazaj v šolo: laki za nohte, ki jih moraš imeti!

Za ta videz priporočamo

 • YSL La Laque Couture 75

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 70 Take me to Thread

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture 96

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 240 Model Citizen

  Takojšnje naročilo
 • Essie 82 Buy Me A Cameo

  Takojšnje naročilo
 • Essie Sexy Divide 47

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, nega, manikira, Yves Saint Laurent, essie, Lancome, laki za nohte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sedem korakov za pravilno nanašanje tekočega pudra

Če se želiš rešiti ali vsaj ublažiti vidne nepravilnosti na koži, kot so rdečica in temni podočnjaki, ne bo dovolj, če čeznje zgolj razmažeš tekoči pu...