Kraljevska poroka: Lak za nohte, ki je šokiral svet!

Kraljevska poroka je veličasten dogodek, ki ga spremlja večina sveta in na katerem je pozornost posvečena najdrobnejšim detajlom. Zato se sploh ne čudimo, da so mnogi opazili tudi manikuro, ki jo je nevesta Meghan Markle izbrala ob možitvi s princem Harryjem.

Če ste pričakovali bombastično manikuro z bleščicami in 3D okraski v živih barvah, ste bili morda rahlo razočarani. Izbira odtenka laka za nohte ni tako preprosta, posebej, ko gre za kraljevsko poroko, saj mora celo lak za nohte slediti nekim od mnogih strogih pravil kraljevske tradicije. Namreč, članom kraljevske družine je prepovedano, da lakirajo nohte, razen v točno določenih odtenkih. To je glavni razlog, da nikdar ne boste videli kraljice, vojvodinje ali princese z nohti v modernih odtenkih, zapeljivih sijajih, z zabavnim „nail artom“ ali nenavadnimi kombinacijami barve in dizajna.

Pravilo pravi, da pripadnice kraljevske družine lahko nosijo le prozorne, belkaste ali nežno rožnate odtenke, pridušene in nevpadljive. Odtenek, ki izpolnjuje kriterije, bi lahko bil Essie Ballet Slippers, odlična izbira ne le za vojvodinje, pač pa tudi za vse vsakdanje in slovesne priložnosti. Podoben odtenek je zagotovo več umeščen v vašo kolekcijo, prav tako kot najbrž tudi v kolekcijo angleške kraljice, saj se govori, da je prav Ballet Slipper že 30 let njena najljubša barva laka za nohte.

 

A post shared by essie (@essie) on

 

Preprosta manikura se je čudovito skladala z Meghaninim svežim in romantičnim videzom, saj ni privabljala preveč pozornosti in se je ujemala s prelepim prstanom, ki je mnoge pustil brez diha.

Če vendarle niste kraljevskega rodu, ali se pač ne poročate s plemičem, potem ni treba, da je vaša popolna poročna manikura umirjena. Tudi drzne barve lahko veliko prispevajo k celotnemu izgledu neveste, pazite le, da ne dopustite kakšne od največjih napak pri manikuri.

 

Preberite še: Deset zlatih pravil za nanos laka za nohte

Za ta videz priporočamo

  • Essie Ballet Slippers

  • Essie Let it Shine

Povezane teme: nohti, manikira, trend , nude , laki za nohte, essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Dolgi, kratki, ravno ali stopničasto pristriženi, paž ali bob, vsem je dobro znano, da so lasje največji ženski adut...