Manikir: Jesenski trendi

Medtem ko so modni guruji predstavljali najnovejše kolekcije za prihajajočo jesen, je bilo na rokah manekenk mogoče opaziti najrazličnejše manikire. Da takoj pojasnimo, neke od kreacij so bile izredno zanimive in priročne za realno življenje, spet drugim pa bilo treba prepovedati prestop linije modnih pist in seljenje na ulice (raznorazne 3D instalacije, perle, imitacije akvarija …). Čeprav ti bo marsikdo rekel, da so biserni nohti ena od najbolj romantičnih manikir te sezone in jih je zlahka združiti s poročnimi oblekami ter sponkami za lase, vendarle mislimo, da jih raje preskoči, če seveda nisi tudi sama nevesta. Enako velja za akrilne umetne nohte, ki so videti, kot da nekaj plava v njih. Vse, kar hoče plavati, naj plava v jezerih, rekah in morjih, ne pa v akvarijih, posebej ne na nohtih!

Manikir: Jesenski trendi

Sedaj pa si končno poglejmo, kaj je resnično IN!

Minimalizem, sporočila in variacije francoske manikire

Le govorimo o oblikah in dolžinah, to jesen dominirajo mandelj, »stiletto« in, na srečo mnogih, kratki naravni nohti. Klasično in minimalistično, s širokim razponom barv, kombinacij in kreativnih domislic, ki so – za razliko zgoraj opisanih – resnično prijetne za oko.

Minimalistični nohti – Mnogi trendi prihajajo in odhajajo, minimalizem pa ostaja za vedno. Z ali brez grafičnih elementov, preprosta diagonala na nohtni plošči, spodnji trikotnik v prozorni, a zgornji v rdeči barvi. Ne glede na dolžino nohtov bodo ti videti sijajno!

Črke in sporočila – Manikira, ki bo prebudila tvojo kreativnost. Ne samo, da je v trendu, izpisovanje črk na nohtih je tudi zelo zabavno. Pokaži svojo osebnost in pošlji sporočilo celemu svetu! Črna baza z belimi črkami ali bela baza s črnimi črkami, karkoli izbereš, boš zadela v polno, še posebej, če je močno tvoje sporočilo.

Metalik ombre – Futuristični stil, ki spominja na hologram. Močno, mladostno in zelo moderno.

Manikir: Jesenski trendi

Polmesec na nohtih – Naravno belkast polmesec pri korenu nohtov namaži z rdečo ali srebrno. Baza lahko ostane brezbarvna, lahko pa se odločiš za neko barvo, ki se lepo sklada z barvo polmeseca.

Bleščice – Preproste za nanašanje, dolgotrajne in resnično učinkovite.

Kovinski french – Nov, šarmanten pristop h klasični francoski manikiri je videti fantastično! Le pri roki nimaš kovinskega laka, preizkusi »french« v eni od barv po lastni izbiri.

Obratni french z bleščicami – Eksperimentiraj z barvami baze, bodi kreativna in pretresi klišeje.

Manikir: Jesenski trendi

Prava neonska linija – »Goli« nohti, premazani samo z brezbarvnim lakom, in tanka neonska linija, zarisano vzdolž nohta. Limeta zelena v letošnjo jesen vnaša nove dimenzije!

Barve, ki bodo zagrele jesen

Petrolej

Razkošna teal ali petrolej barva vsebuje idealen odnos med modro in zeleno, pomembno je le, da izbereš pravi odtenek, ki ustreza podtonu tvoje kože. Hladnejšim tipom priporočamo bolj zelene, toplejšim podtonom pa lake, ki vsebujejo več modre barve.

Cimet

Priljubljena začimba sedaj tudi na nohtih! Dobro, ne dobesedno. Karamela, prežeta z opečnatimi in terakota odtenki, bo letošnjo jesen neizbežen del tvoje kolekcije lakov.

Nude in biserna

Vse te prekrasne in nežne biserne roza in bele nianse bodo ustvarile iluzijo podaljšanega poletja, spremljale pa jih bodo bež, barva mesa in kapučina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Barva rje

Oranžni in rdeči laki s podtonom rje bodo absolutni hit, saj prav ta barva nedvomno označuje tranzicijo v jesen, poleg tega pa je povsem šik!

Svetlikajoči šampanjec

Noviteta jesenske manikire! Šampanjec s kristalčki je kot nakit za nohte in osvežitev, ki smo jo dolgo čakali.

Temno rdeča

Še ena klasika, brez katere se ne da zamisliti nobenega letnega časa, niti jeseni. Moderno in ognjeno! Pravo zadovoljstvo za vse nosilce in opazovalce.

Manikir: Jesenski trendi

Preberi še:

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Show 352

  Takojšnje naročilo
 • Maybellne New York Color Show 31

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Show 20

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Show 677

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture - Blanc Arty 80

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture - Violine Surrealiste 14

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis 152

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, trend , moda, manikira, jesenski trendi

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ugodi sebi: domača SPA nega

Ko smo se kar na lepem vsi znašli po domovih, imamo po večini preveč prostega časa...