Manikira trend: Puder nohti

Kot kaže, je gelirnim in akrilnim nohtom odzvonilo, saj na lepotno sceno v polnem sijaju prihajajo puder nohti ali tim. dipping!

Nič več dvournega posedanja v salonu, »pečenja« nohtov pod UV svetlobo, neskončnega piljenja ob vsaki korekciji, dehidracije, pokanja in cepljenja nohtne plošče, alergijskih reakcij na metakrilat …

Dipping metoda urejanja nohtov ni le estetska osvežitev, pač pa je tudi veliko bolj zdrava alternative zgoraj omenjenih tehnik. Omogoča nam, da podaljšamo in učvrstimo naravne nohte, hkrati pa ti ostanejo tanki in zdravi.

Manikira trend: Puder nohti

Tekočina, ki jo v prvem sloju nanesemo na nohte, je bogata z vitamini in kalcijem, super-pigmentirani puder pa je zadolžen za prekrasno in gladko sled glamuroznih barv.

Postopek izdelave je zelo preprost in neboleč, traja tretjino manj kot gel metoda, ne zahteva uporabe UV luči, pač pa se tekočina suši na zraku in tako zadrži vse hranljive sestavine.

Kako poteka postopek?

Najprej z nohtov odstranimo sijaj, da bi dosegli mat učinek, zatem uporabimo dehidrator, ki iz nohtov odstrani maščobo.

Manikira trend: Puder nohti

Po nežnem oblikovanju nohta uredimo obnohtno kožico in nanesemo tekočo bazo, takoj za njo pa noht pomočimo v poseben puder izbrane barve. V tretjem koraku nohte pomočimo v brezbarvni prah ter nanesemo aktivator, ki jih dodatno osuši in učvrsti. Po štirih plasteh sledi finalno oblikovanje in končno sijaj, ki nohtom podari glamurozen videz.

Ta super gladka manikira traja najmanj tri tedne, za razliko od zelo zahtevnih korekcij gel nohtov pa se puder nohti topijo z acetonom, zato je popravilo veliko hitrejše in precej manj agresivno.

Ali škodi nohtom?

Pri puder nohtih ne pričakujemo nekih dolgoročnih posledic in poškodb, posebej še, če je osebje v salonu strokovno in uporablja kakovostne, preizkušene izdelke. Kot vsak drug lepotni postopek je tudi dipping lahko škodljiv, saj pudri v svoji sestavi lahko vsebujejo različne kemikalije in substance, škodljive za zdravje. Zato naj ti v salonu ne bo nerodno postaviti cel kup vprašanj (npr. katere znamke pudrov uporabljajo ipd.).

Manikira trend: Puder nohti

Pineterst

Puder nohti v domači izvedbi? Zakaj pa ne!

Na YouTube-u poišči dober posnetek, cel postopek dobro preuči, kupi primeren set za manikiro, puder v želeni barvi, podlago, prekrivni sijaj in začni!

Misli na to, da ta tehnika zahteva tako potrpljenje kot čas. Ko boš v zadnjem koraku nanašala sijaj, ne pozabi počakati, da se posuši, šele nato preidi k nanosu hranljivih olj in krem za nego.

Manikira trend: Puder nohti

Pineterst

Če oklevaš, bi bilo morda najbolje, da nohte prvič urediš v salonu in se bolje spoznaš z vsemi fazami postopka, ali pa se preprosto drži preverjenih in kakovostnih lakov za nohte, ki trajajo.

Preberi še: Trendi manikure, ki jih bomo letošnjo zimo oboževale

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Show 20

  Takojšnje naročilo
 • Maybellne New York Color Show 352

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, trend , Lancome, Maybelline New York , YSL

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sedem korakov za pravilno nanašanje tekočega pudra

Če se želiš rešiti ali vsaj ublažiti vidne nepravilnosti na koži, kot so rdečica in temni podočnjaki, ne bo dovolj, če čeznje zgolj razmažeš tekoči pu...