Najlepši nohti letošnje pomladi

Nohti so poleg dodatkov verjetno najpomembnejši detajl, s katerim dekleta olepšamo svoj videz. Pomembno je, da si ob pravem času obveščena o svežih trendih manikire, pa tudi o »evergreen« barvi nohtov, ki bo to sezono vladala po ulicah. Da bi bili tvoji nohti to pomlad najlepši, se moraš le sprostiti in zabavati z mnogimi pastelnimi barvami, umetnostjo poslikave (nail art) in nenavadnimi tiski. Poglej si nekaj naših predlogov:

Rdeča manikira

Najlepši nohti letošnje pomladi

Rdeči nohti bodo vsem dali jasno vedeti, da se med izolacijo nisi zapustila. So jasen simbol močnih in neustrašnih deklet, ki uživajo v urejanju za vsako priložnost. Z rdečimi nohti ne moreš zgrešiti. Najlepši rdeči nohti so tisti, ki ne pokažejo niti sledi truda, vloženega v lakiranje. Brez kepic in jasnih linij čopiča. Zato se vselej potrudi, da izbereš samo najbolj kakovostne rdeče lake, za katere naj ti ne bo žal odšteti nekoliko večjo vsoto denarja. Najbolje pri vsem pa je to, da takšni nohti povsem ustrezajo tudi vrnitvi v pisarno ali prvi, najslajši kavici s prijateljicami, ki jih dolgo nisi videla.

Živalski potisk ali »animal print« manikira

Prej se je veliko govorilo o kravji manikiri, zdaj pa je na vrsti nekoliko drugačni potisk, ki na nohte prinaša nadvlado drugih močnih in prebrisanih živali. Izbiraš lahko med linijami leoparda, pume ali neke druge močne zveri. Povsem gotovo pa je naslednje – tvoja manikira bo zapažena! Za uspešno domačo izdelavo potrebuješ le nekoliko odtenkov laka v bež in rjavi barvi ter črn lak.

Najlepši nohti letošnje pomladi

Navtična manikira

Vsi komaj čakamo, da pridemo do morja, vendar je vprašanje, če se nam bo želja letos lahko izpolnila. Prav zato ti predlagamo, da delček morske energije odneseš s sabo, kamorkoli kreneš. Pri tem ti bo pomagal navtični trend manikire. Rumene, modre in rdeče nianse lakov, razporejene tako, da spominjajo na plovbo s čolnom, bodo zadetek v polno.

Nail Art v minimalističnem stilu

Tudi bela barva laka bo med najaktualnejšimi! Če jo osvežiš z različnimi odtenki lakov v barvi, recimo v stilu simetrične poševne linije pri vrhu nohtov, bo ta manikira letošnjo pomlad posebej zapažena. Včasih je tako malo potrebno, da dosežemo učinkovit rezultat in najlepše možne nohte. Za izdelavo te simpatične minimalistične okrasitve nohtov pa sploh ne potrebuješ neke posebne veščine.

Najlepši nohti letošnje pomladi

Pastelno sladki nohti

Pastelne barve bodo to pomlad zastopane bolj kot kdajkoli. Posebej nebeško modri in lila odtenki. Zakaj torej ne bi nekoliko drugače okrasila svojih nohtov, da bodo spominjali na okusne sladice in sladoled? Združi dva odtenka pastelnih barv, da bosta videti, kot da se medsebojno prelivata, zatem doriši linije, ki asociirajo ploščice čokolade.

Najlepši nohti letošnje pomladi

Ombre nohti v slikarskem stilu

Ombre nohti so še vedno ena od najbolj priljubljenih »naredi sam« manikir, h kateri se nenehno vračamo. Letošnji ombre stil v slikarski izvedbi bo sicer za domačo izvedbo nekoliko bolj zapleten. Spet bomo uporabili pastelne odtenke lakov za nohte, vendar jih bomo tudi »razbijali« z živahnimi toni. Pri zarisovanju drobnih linij ti bo pomagal zobotrebec. Tvoji nohti so slikarsko platno. Sprosti se in prebudi umetnico v sebi!

Kateri trend manikire ti je najbolj všeč? Piši nam v komentarjih!

Preberi še: Okrušil se ti je gel lak, kaj pa sedaj?

Za ta videz priporočamo

 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

 • Essie Gel Couture 270 Rock the Runway

 • Essie Gel Couture Top Coat

 • Essie 44 Bahama Mama

  Takojšnje naročilo
 • Essie 92 Aruba Blue

  Takojšnje naročilo
 • Essie 20 Lovie Dovie

  Takojšnje naročilo
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, nega, manikira, trend , essie, laki za nohte, essie, manikira

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij, katera oblika obrvi pristaja prav tebi!

Popolna oblika obrvi še bolj poudari lepoto oči, vendar ne poskušaj povsem spremeniti njihovega naravnega videza...