Nazaj v šolo: laki za nohte, ki jih moraš imeti!

Si pripravljena za še eno razburljivo šolsko leto? Čaka te veliko učenja, druženja in trenutkov, ki se jih boš nekoč spominjala z nostalgijo. Zato sedaj maksimalno uživaj v njih!
Če imaš otroka, dobro veš, kaj pomenijo prvi septembrski dnevi – počitnic je konec in končno boš imela več časa zase. Obarvaj si konec poletja z najlepšimi odtenki! Pri tem naj ti pomagajo laki za nohte!

Pred tabo je naš izbor najboljših lakov za nohte za šolske dni, razdelili pa smo jih v pet manikirnih stilov za vse modne stile in razpoloženja!

1. Klasika je vedno moderna

Rdeči nohti so »ziher« izbira v vseh situacijah. So idealen dodatek za vsakdanje modne kombinacije in »pika na i« za bolj drzen stil. Bodisi da izbereš koralen, bordo ali odtenek maline, eno je gotovo – z rdečim lakom za nohte preprosto ne moreš zgrešiti!

Nazaj v šolo: laki za nohte, ki jih moraš imeti!

2. Šolski primer

Če želiš, da bi bili tvoji nohti videti urejeni in negovani, izberi odtenke nude. Nude nohti se odlično podajo k vsem športnim oblačilnim kombinacijam za šolo in prosti čas, kar nam je še posebej všeč. Še ena super stvar: nude nohti zagotovo ne bodo zmotili strogih učiteljev. ;)

Nazaj v šolo laki za nohte, ki jih moraš imeti!

3. Za trendi in pogumne

Izbrati klasičen lak za nohte je najlažje. Si dovolj pogumna, da bi se po mestu sprehodila z modrim lakom za nohte? Čeprav morda meniš, da je modri lak za nohte težko kombinirati, je resnica povsem nasprotna – modri odtenki so zelo trendi in da se jih lepo vključiti v različne modne kombinacije. Z jeansom, recimo! Popolno! Izberi turkizen odtenek za sončne, temno moder pa za deževne dni. Preizkusi in se prepričaj!

Nazaj v šolo laki za nohte, ki jih moraš imeti!

4. Bela ni samo za stene

Tudi laki za nohte v belih odtenkih bodo odličen dodatek k tvojemu športnemu stilu. V trendu je gost beli lak, ki spominja na stenske barve in se odlično poda črno-belim kombinacijam. Če spremljaš trende, to sezono preprosto moraš preizkusiti trend belega laka za nohte!

Nazaj v šolo laki za nohte, ki jih moraš imeti!

5. Grafiti

Z laki za nohte lahko tudi izraziš svoja stališča. Kot bi bila na uri likovne vzgoje: kombiniraj rdeči lak za nohte, modri lak za nohte, dodaj malo vijoličnega, črnega, belega … Uporabi tanko krtačko za izrisovanje oblik, ki jih želiš na svojih nohtih. Navdih lahko poiščeš povsod. Če ti risanje ne gre od rok, vseeno pa si želiš nenavadno manikiro, lahko vsak noht lakiraš z drugim odtenkom laka. Prikupno, mar ne?

Nazaj v šolo laki za nohte, ki jih moraš imeti!

Preberi še: Izberi lak za nohte glede na astrološko znamenje

Za ta videz priporočamo

  • Essie 57 Forever Yummy

  • Essie Ballet Slipers

  • Essie 92 Aruba Blue

  • Coconut Cove by Essie

  • Essie Fondant of You

Povezane teme: nohti, manikira, trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Barvica ali tuš za veke?

Sedaj pa vprašanje vseh vprašanj: barvica ali tuš za veke? Če nisi prepričana, kaj ti bolj ustreza, ti bomo poskusili pomagati...