Nazaj v šolo: laki za nohte, ki jih moraš imeti!

Vrnitev k šolskim in drugim obveznostim je, še posebej v času nenehnih sprememb, s katerimi se vsi soočamo, lahko veliko manj monotona, kot si misliš. Zelo preprosto si jo lahko polepšaš tako, da zadnje obdobje koledarskega leta obarvaš z najlepšimi odtenki lakov in različnimi stili manikire. Mi ti predstavljamo naše favorite.

Pred tabo je naš izbor najboljših lakov za nohte za šolske dni, razdelili pa smo jih v pet manikirnih stilov za vse modne stile in razpoloženja!

1. Klasika je vedno moderna

Rdeči nohti so »ziher« izbira v vseh situacijah. So idealen dodatek za vsakdanje modne kombinacije in »pika na i« za bolj drzen stil. Bodisi da izbereš koralen, bordo ali odtenek maline, eno je gotovo – z rdečim lakom za nohte preprosto ne moreš zgrešiti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

2. Šolski primer

Če želiš, da bi bili tvoji nohti videti urejeni in negovani, izberi odtenke nude. Nude nohti se odlično podajo k vsem športnim oblačilnim kombinacijam za šolo in prosti čas, kar nam je še posebej všeč. Še ena super stvar: nude nohti zagotovo ne bodo zmotili strogih učiteljev. ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

3. Za trendi in pogumne

Izbrati klasičen lak za nohte je najlažje. Si dovolj pogumna, da bi se po mestu sprehodila z modrim lakom za nohte? Čeprav morda meniš, da je modri lak za nohte težko kombinirati, je resnica povsem nasprotna – modri odtenki so zelo trendi in da se jih lepo vključiti v različne modne kombinacije. Z jeansom, recimo! Popolno! Izberi turkizen odtenek za sončne, temno moder pa za deževne dni. Preizkusi in se prepričaj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

4. Bela ni samo za stene

Tudi laki za nohte v belih odtenkih bodo odličen dodatek k tvojemu športnemu stilu. V trendu je gost beli lak, ki spominja na stenske barve in se odlično poda črno-belim kombinacijam. Če spremljaš trende, to sezono preprosto moraš preizkusiti trend belega laka za nohte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

5. Grafiti

Z laki za nohte lahko tudi izraziš svoja stališča. Kot bi bila na uri likovne vzgoje: kombiniraj rdeči lak za nohte, modri lak za nohte, dodaj malo vijoličnega, črnega, belega … Uporabi tanko krtačko za izrisovanje oblik, ki jih želiš na svojih nohtih. Navdih lahko poiščeš povsod. Če ti risanje ne gre od rok, vseeno pa si želiš nenavadno manikiro, lahko vsak noht lakiraš z drugim odtenkom laka. Prikupno, mar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie) on

Preberi še: Naredi sama: Ombre nohti

Za ta videz priporočamo

 • Essie 92 Aruba Blue

  Takojšnje naročilo
 • Essie Limo-Scene

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 10 Sheer Fantasy

  Takojšnje naročilo
 • Essie Wicked – Creamy

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 300 the It-Factor

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 70 Take me to Thread

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, manikira, trend , essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Letošnje poletje si drzni povsem spremeniti barvo svojih las!

Vsa dekleta, ki nikdar niso barvala svojih las, vedo, da se je težko odločiti za ta korak, še posebej, če je odtenek, o katerem sanjajo, povsem drugač...