Nohti z bleščicami: naj bo tudi tvoja manikira v trendu

Nohti z bleščicami? O, da! Nekoč rezervirani le za slovesne trenutke, danes pa se nohti lahko svetijo in bleščijo kadarkoli, še posebej ko to narekuje modni trend, kakršen se je uveljavil to zimo. Predstavljamo ti sedem odličnih in izredno modernih »glitter« manikir za ta letni čas, na tebi pa je, da jih vešče prekopiraš:

1. Elegantni manikir

Ta stil nas je navdušil! Čisto malo sijaja, pa vendar povsem dovolj, da nohti z bleščicami pustijo očarljiv vtis. Kombiniraj nenavaden kaki odtenek laka in srebrne bleščice, po našem mnenju pa bi še bolj ultra elegantno učinkovali vijolični nohti z bleščicami, še posebej v večernih urah. Preizkusi in opazuj!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


2.  Nakit za nohte

Prozorni nohti z bleščicami so odličen primer, kako tudi nohti lahko nosijo nakit, ne glede na to, ali se igraš z bleščicami ali bleščečimi nalepkami. Lahko uporabiš trik podvajanja in si nadeneš podobne prstane. Nohti z bleščicami in biserčki so primerni v vsakem trenutku, od službenih obveznosti do klubskih zabav.

3.  Nežne barve na nohtih

Čeprav je že dolgo popularna, nas svetlikajoča francoska manikira vedno znova navduši. Posebej lepa je različica zlate z nepravilno linijo, prav tako čudovito pa delujejo na primer rdeči nohti z zlatimi bleščicami v francoskem stilu, še posebej, če se pripravljaš na nočno rajanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on


4. Rdeča in svetleča

Če imaš najraje rdeče nohte, ti predlagamo tole ljubko možnost. Rdeči nohti z bleščicami delujejo preprosto, vendar se jim je povsem nemogoče upreti. Vse, kar potrebuješ, je rdeč lak in rdeč »glitter«, zraven pa lahko vedno narišeš še kak zanimiv motiv, ki bo tvoje nohte naredil še bolj razigrane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


5.  Naj tvoji nohti vzbujajo pozornost

Všeč nam je tudi ta preprosta, a vpadljiva manikira. Njena izvedba je lahka, vtis pa izreden. Kombinacija zlatega s črnimi detajli je nezgrešljiva, prav tako atraktivno pa so videti tudi črni nohti, ki jim bleščice dodamo le na vrhove.

6.  Trendi: mat in svetleče

Obožujemo to barvo laka za nohte, to zimo pa je tudi izredno moderna. Ko se na tako pridušeni rožnati mat izvedbi zasvetlika en sam noht, morda še kak detajl na sosednjem nohtu, dobimo prelepo manikiro in še en dokaz, da so nohti z bleščicami primerni v prav vseh obdobjih in za vse priložnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


7. Velike bleščice

Nekoliko večji delci bleščic so prav tako aktualni, in sicer v vseh možnih izvedbah. No, mi ti predlagamo kombinacijo z nude nohti. Bleščice lahko naneseš le na koren nohta, ali pa celo nohtno ploščo uokviriš s sijočimi delci. Predlagamo da za nanašanje zaradi natančnosti uporabiš tanek čopič.

Preberi še: Top 5: Najlepši nohti za zimo

Za ta videz priporočamo

 • L'Oreal Paris Color Riche Vernis A L’Huile

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Show City Smoke

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Color Rich Nail Jardin Des Roses

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Show Downtown Red

  Takojšnje naročilo
 • Maybellne New York Color Show Peach Pie

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris Color Riche Vernis A L’Huile 770

  Takojšnje naročilo
 • Maybellne New York Color Show Latte

  Takojšnje naročilo
 • L'Oreal Paris Color Riche Vernis A L’Huile 226

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, manikira, laki za nohte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Deset zlatih pravil za nanos laka za nohte

Verjamemo, da si nekatere izmed njih slišala že vsaj tisočkrat, spet drugi pa so ti morda tuji...