Nude nohti – dopolni svoj nude videz

Nude oblačila so nesporni hit sezone. Čeprav dišijo po enostavnosti, v izobilju jesenskih barv ta slog postaja tako dominanten, da se mu ni mogoče upreti. Običajen bež plašč v kombinaciji s klasično belo majico in kavbojkami bo videti glamurozno, če na ustnice naneseš nude rdečilo. Da zaokrožiš celotni videz, potrebuješ samo še nekaj – nude nohte.

Nude nohti vedno in povsod

Večina trendov, vsaj kadar gre za barve, pride in odide, nude barva pa je večna. Tako praktična je, da tudi letni časi ne pogojujejo njenega nošenja. Dolgi nohti, kratki nohti, vseeno je! Nevtralni toni se podajo vsem dolžinam, vzorcem, barvam in slogom. Kaj pa je nujno za popoln videz tvojih nohtov, ko jih namažeš z nude lakom?

Nude nohti – dopolni svoj nude videz

Ton kože

Za začetek določi barvo svoje kože. To bo izhodiščna točka pri izbiri pravega odtenka.

Bleda, svetla polt: izberi prozorne nude lake z rožnatimi ali bež primesmi, saj bodo poskrbeli za zdrav videz nohtov za razliko od rumenkastih podtonov, ki bodo ustvarili nenaraven učinek glede na barvo kože.

Srednja: svetlo bež ali svetlo rjava, odtenek bele kave ali moche zagotavljajo brezhiben videz in pomlajujejo roke.

Bronasta: tvoji polti pristajajo kremno rožnati ali svetlejši breskvini odtenki. S takšnimi laki bo tvoja koža še bolj prišla do izraza.

Zagorela, temna polt: Ne glede na to, za kateri nude odtenek se odločiš, bo to zadetek v polno, dokler se držiš enostavnega pravila – nanašaj lake, ki ustvarjajo kontrast s kožo. Odlična izbira so mlečno rožnati, marelični, mocha ali mlečno karamelni odtenki.

Nude nohti – dopolni svoj nude videz

Podton

Ravno podton je tisti, ki poskrbi za specifičnost kože in ji določa, ali deluje toplo (rumenkasto), hladno (rožnato), olivno (zelenkasto) ali nevtralno. Od njega je odvisno, ali bo manikira videti brezhibno ali ne.

Topli podton – svetlo bež, svetlo karamelna, bela kava, svetlejši breskvin odtenek … so barve zate! Pomembno je le, da se izogibaš rumenim podtonom.

Hladni podton – rožnati nude laki so prava izbira zate. Ne eksperimentiraj s toplimi podtoni, saj bodo tvoje roke videti sive in brez življenja.

Olivni podton – s temnejšo bež ne moreš zgrešiti, prav tako je breskvina barva ena izmed boljših možnosti za ta tip kože.

Nevtralni podton – v tvojem primeru je lakiranje nohtov prava pesem. Izbereš lahko, kar želiš, brez omejitev!

Nude nohti – dopolni svoj nude videz

3 dodatni nasveti

- Če nisi prepričana, v katero skupino spada tvoja polt, enostavno vzemi svetlejši ali temnejši odtenek laka od barve svoje kože, saj je najvažneje, da ustvariš kontrast.

- Če kljub vsem poskusom še vedno misliš, da ti nude laki ne pristojijo, nanesi več slojev, prepričani smo, da ti bo všeč.

- Če tvoje roke delujejo brez življenja, preizkusi nude lake z bleščicami ali nanesi sloj prozornega laka z bleščicami.

- Kupovanje laka nekoliko spominja na kupovanje pudra. Več izdelkov podobnih odtenkov, a samo določeni so pravi. Da ob preizkušanju enega za drugim ne bi zapravljala denarja in časa, poskusi določiti podton svoje kože. Ta naj bo glavno vodilo pri nakupu.

- Za brezhiben videz nude nohtov in da bi se lak čim dlje obdržal na njih, ne pozabi na nadlak. Nanesi ga šele, ko se lak popolnoma posuši, zatem pa nanesi en sloj vsaka dva do tri dni. Tako preprečiš luščenje barve in ohraniš sijaj.

Preberi še: Nude črtalo za oči

Za ta videz priporočamo

  • Essie Sweet Souffle

  • Essie Spaghetti Strap

  • Essie Long Lasting Nail Polish 79 Sand Tropez

  • Essie Allure

Povezane teme: nohti, trend , nude , essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lash Paradise maskara z novo formulo

Nekoč smo morali nanašati več plasti maskare, da bi dosegli želeni učinek, vendar vse to ni več potrebno...