Obstojna manikura za kampiranje

Ok, če si se odločila, da greš kampirat, pravimo – »go girl!« Nič ni lepšega od občasnega divjanja v naravi. Če v načrtu nimaš zgolj lenuharjenja, pač pa tudi kakšno akcijo, plezanje po drevesih, raziskovanje gozda, skakanje čez potoke in spanje pod zvezdami, mora tvoja manikura zdržati tudi to. Poglej si, kako pripraviti nohte, preden spakiraš nahrbtnik in kreneš v gozdno avanturo.

camping manicure

Kratki nohti

Krajšanje je vsekakor prvo na vrsti. Za nabiranje drv in kurjenje tabornega ognja morajo biti tvoji nohti recej kratki. V nasprotnem ne le, da bodo vselej umazani, pač pa tudi izpostavljeni tveganju lomljenja. Torej, kratko!

Obstojen lak za nohte

Da, potrebovala boš obstojen lak za nohte. Takšen, ki ne bo klonil pred izzivi divjine. Priporočamo, da najprej naneseš plast prozornega laka ali posebno podlago, ki bo naredila dobro pripravo za bravo. Rdeči nohti ali druge žive barve morda niso najboljša izbira za kampiranje, zato pa so nude nohti in podobni nevtralni odtenki prava odločitev.

Lak za utrjevanje barve, Top coat

camping manicure

Ta mali uporabni preparat pogosto preskočimo, vendar preverjeno povečuje odpornost in podaljšuje trajnost barve na tvojih nohtih. In ne samo v ekstremnih pogojih v naravi. Tako se ti bo dopadel, da ga boš uporabljala tudi po vrnitvi v civilizacijo.

Želimo ti super zabavo! Prepričani smo, da te bo ob upoštevanju par uporabnih nasvetov tvoja manikura spremljala skozi vsako avanturo!

Preberi še: Barve lakov za nohte, ki bi jih moralo imeti vsako dekle

Za ta videz priporočamo

  • Essie First Base

  • Essie Ballet Slipers

  • Essie Gel Setter

Povezane teme: nohti, essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ali veš, kaj je to nailfie?

Ali si slišala za nailfie trend, ki se širi po družbenih omrežjih, zahvaljujoč...