Prazniki so tu: Manikura v novoletnem stilu

Iščeš navdih za praznično manikuro? Morda ti mi lahko pomagamo. Vemo, da je rdeč lak za nohte preverjeno dobra izbira. Vemo tudi, da že poznaš lake, ki so najboljši za tvoje nohte. Tokrat pa preizkusimo še nekaj zanimivih možnosti, kaj praviš?

Prazniki so tu: Manikura v novoletnem stilu

Zate smo izbrali 5 stilov novoletnega »lišpa« za nohte, tebi preostane le še to, da izbereš tistega, ki se najbolje sklada s tvojo osebnostjo in oblačili.

1. BREZ BLEŠČIC NI NIČ

Bleščice toleriramo v vsakem trenutku in letnem času, vendar moramo priznati, da se nikdar ne svetijo tako lepo kot v prazničnem času. Obstajajo neštete variacije, odločili pa smo se za dve, ki sta preprosti in učinkoviti:

Svetlikajoča se zimska idila

Na vrhove predhodno lepo urejenih nohtov nanesi glitter lak za nohte v srebrni barvi. Podlaga naj bodo nude nohti z rožnatim tonom, čeznje gre brezbarvni lak za nohte z visokim sijajem. Ko se ta posuši, na vrh vsakega nohta enakomerno nanesi sloj srebrnih bleščic, da bodo videti kot padajoče snežinke. Elegantna in atraktivna rešitev za lepe nohte. Let it snow!

Prazniki so tu Manikura v novoletnem stilu

Zlato se sveti

Še ena možna novoletna manikura, ki je za odtenek bolj glamurozna, vključuje zlate bleščice in lak za nohte. Na vrhove nohtov zarišemo linijo kot pri francoski manikuri, poleg tega pa linijo zarišemo tudi na koren nohta – v obliki polmeseca na liniji, ki razmejuje naravno svetlejši predel nohta. Posebej zanimivo pri tej manikuri je, da ustvarja 3D učinek bleščic, svetlikanju pa se ne da upreti.

Prazniki so tu Manikura v novoletnem stilu

2. NOVOLETNI NUDE

Nude nohti so tvoj zaščitni znak in ne boš se jim odrekla niti za novoletno noč? Predlagamo, da jim dodaš kanček glamurja. Izbrali smo tri zvijače, ki običajni nude manikuri dodajo prazničen lišp:

Samo da posije

Kako nežno in elegantno, z le drobnim glam detajlom! Nekoliko tanjša, obrnjena francoska manikura v kombinaciji nude in zlate bo zadržala umirjenost nude stila, ki jo imaš rada, hkrati pa ji bo dodala pridih drobne, svetleče linije. Ravno prav, da te spomni, da gre za poseben večer.

Prazniki so tu Manikura v novoletnem stilu

Tudi bron sije

Tvoji najljubši nude nohti bodo ravno prav poudarjeni s kančkom bronastega laka za nohte ali z zarisanim ljubkim prazničnim motivom – tako bodo videti urejeno ter prisrčno. Takšni nohti prenesejo praktično vse oblačilne kombinacije, predlagamo pa make up v podobnih tonih.

Japonski

Nude nohti, črn lak za nohte in tanek čopič je vse, kar potrebuješ za to praznično manikuro. Lahko zarišeš zimske motive, če pa si ta večer naklonjena nekoliko bolj punkerski sceni, ti predlagam geometrijske oblike.

3. ZVEZDNATA NOČ

Imaš rada temne nohte? Odkrij novoletne izvedbe!

Modra in srebrna

Kot prava jasna zimska noč! Moder lak za nohte s srebrnimi bleščicami je dovolj glamurozen, da te pospremi skozi to posebno noč in da ostaneš zvesta sebi. Tudi nakit na rokah naj bo srebrne barve, de bo celoten vtis še bolj popoln.

Prazniki so tu Manikura v novoletnem stilu

Črna in zlata

Okrasi črn lak za nohte z malo zlata in dobila boš zmagovalno novoletno kombinacijo! Tvoja odločitev je, ali bodo nohti vsi enaki, ali bo vsak dobil svojo zgodbo, kot npr. pri instagramerki Oliviji Eleazar (kar je to sezono izredno v trendu). S črno-zlato kombinacijo nohtov ne moreš zgrešiti. Presenečena boš, kako zlahka jo je uskladiti s slovesnimi oblačili, posebej, če imaš v mislih malo črno oblekico.

4. RDEČA, ZA RADOST

Se spomniš ombre stila? Ko lase obarvaš v dve barvi, ki se medsebojno prelivata? Enak učinek lahko dosežeš tudi na ustnicah, vekah ali nohtih. Kombiniraj bordo in rdeč lak za nohte in dosegla boš ombre manikuro. To je lahko odlična ne-povsem-klasična novoletna manikura, če imaš rada rdeče nohte, vendar si želiš nečesa novega.

5. V BARVAH NOVOLETNIH OKRASKOV

Katere barve te najbolj spominjajo na praznike? Če s svojo pojavo želiš prenesti čarovnijo prazničnega duha, je zate najboljša naslednja kombinacija: rdeča, zelena in zlata! Ta zlahka dosegljiva in zanimiva manikura je najlepše pospremljena z enobarvno obleko. Uganila si – rdečo, zeleno ali zlato! Hkrati je takšna manikura posebej ljubka, če praznike preživljaš v krogu družine in veselem domačem okolju.

Prazniki so tu Manikura v novoletnem stilu

Preberi še:  Ali veš, kaj je to nailfie?

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York Color Show City Smoke

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Show Downtown Red

  Takojšnje naročilo
 • Maybellne New York Color Show Peach Pie

  Takojšnje naročilo
 • Maybellne New York Color Show Latte

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, Bleščice, Zimski trendi

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Manikura kot nalašč za najdaljšo noč v letu

Pisani in urejeni nohti so le pika na i celotnemu stajlingu, zato je prav, da jim tudi zadnji dan starega leta posvetite nekaj več pozornosti...