Stekleni nohti: največji trend v Hollywoodu

Če gre soditi po velikih dogodkih, ki smo jih spremljali konec prejšnjega in začetek letošnjega leta – od podelitve grammyjev, prek superballa do oscarjev, bo v svetu manikire v letu 2020 nezgrešljivo vladal en stil. Stekleni nohti so že sedaj absolutni hit na rokah hollywoodskih div, iz dneva v dan pa postajajo samo še bolj priljubljeni tudi med navadnimi smrtniki.

Prozorno fascinira

Čeprav smo se zadnjih nekaj let srečevali z najrazličnejšimi dolžinami, oblikami, barvami in načini okraševanja nohtov, ne moremo reči, da smo prav vsakič strmeli v nekaj, čemur iskreno lahko rečemo trend. No, pri steklenih nohtih je stvar jasna – to sezono bodo gospodarili tako na modnih brveh kot mestnih ulicah, in sicer z razlogom!

Stekleni nohti: največji trend v Hollywoodu

Pinterest

V morju fascinantnih manikir ta trend najbolj izstopa zaradi dejstva, da so nohti prozorni in so možnosti njihovega okraševanja dobesedno neskončne!

Nedvomno »cool«

Kombinacija gel nadgradnje in »lebdeče« francoske manikire; dolgi, prozorni nohti s poudarjenimi vrhovi, porisani, zglajeni, pisani … Hiper minimalističen pristop, ki bo najbrž še bolj razširjen in zastopan od klasičnega roza ali belega laka, seveda pa tudi nedvomno bolj »cool«.

Jannifer Lopez, Blac Chyna in Demi Lovato so zaslužne, da so reflektorji obsijali ta osvežujoči manikira trend, prav zaradi njih je namreč nastala prva norija za steklenimi nohti in stekleno francosko manikiro. Da smo si na jasnem, nohti v resnici niso iz stekla, pač pa iz mehkega gela in trajajo skoraj mesec dni. Lahko so delno ali povsem okrašeni, lahko pa tudi povsem prozorno. Še vedno čakamo, da se pojavi način za ustvarjanje takšnega učinka v domačih pogojih. Do tedaj pa je neizbežna pomoč kozmetičarke.

Stekleni nohti: največji trend v Hollywoodu

Pinterest

Vse mogoče oblike in okrasi

Šilasto, mandljasto, oglato, ovalno, balerina stil … Uokvirjeni z zlato linijo, z bleščicami v sredini, prozorni »french« v barvah (vrh vsakega nohta obarvan v drugo barvo: zeleno, oranžno, modro, rumeno, rdečo), zlat lak na korenu nohta (polmesec), srebrni detajli, dragulji, zvezdice

Za steklene nohte ni omejitev, počneš lahko, karkoli ti pade na pamet! Prav to je tudi razlog, da bo ta trend doživljal ekspanzijo tudi v letnih časih, ki so pred nami.

Stekleni nohti: največji trend v Hollywoodu

Pinterest

Preberi še: Naša nova zimska obsesija: Mat nohti

Za ta videz priporočamo

 • YSL La Laque Couture 25

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture 01

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture 75

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture 73

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis 195

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis 301

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme New Le Vernis 152

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, trend , moda, Yves Saint Laurent, Lancome

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Dolgi, kratki, ravno ali stopničasto pristriženi, paž ali bob, vsem je dobro znano, da so lasje največji ženski adut...