Top 5: Najlepši nohti za zimo

Namesto nasvetov glede aktualnih odtenkov lakov za nohte in sugestij, kako naj bodo tvoji nohti videti v zimskem času, rajši poiščimo navdih za zimsko manikiro, kaj praviš? Kaj tebe asociira na ta hladen, a tudi prelep letni čas?

Čas, ko se narava uspava, pa se tudi mi počasi umirjamo, s toplim napitkom pod odejo, medtem ko dišijo sveži piškoti in zunaj siplje sneg … Prav v takšnih trenutkih lahko dobimo sijajne ideje za nohte! Predlagamo ti 5 zimskih navdihov za manikiro, naših najljubših predlogov za čudovit videz nohtov v zimskem času.

Nohti v barvi rdečega vina

Čeprav ga opisujemo z eno samo barvo, ima rdeče vino veliko različnih odtenkov. Ko gre za zimske nohte, so prav vsi po vrsti prava in hkrati naša prva izbira. Torej, manikira v barvi vina! Od prozorne, jedre rdeče barve mladega vina, ki poživlja celoten vtis, pa vse do temne bordo rdeče barve božanskega nektarja. Burgundec je vrsta grozdja in predstavlja odtenek rdeče barve, ki je odlična izbira za zimo. Takšni nohti so povsem primerni za vsako priložnosti, tudi za najrazličnejše praznike in slovesnosti.

Kremasti nohti za zimo

Skoraj mamljivo okusne barve lakov za nohte bodo zagrele vsak mrzel dan. Topli nude lak za nohte predstavlja nežnejšo izbiro za zimsko manikiro, prijetni odtenki vanilije pa olepšajo celoten videz. Sem spadajo tudi rožnati nohti v mehkih odtenkih, ki spominjajo na jagodni puding. Najsi gre za mat ali bisernate nohte, laki v barvah vanilije, bele kave, kreme in sploh v vseh svetlejših odtenkih so odlična izbira za zimo, hkrati pa se skladajo s prav vsakim stilom oblačenja. In še nekaj – služijo tudi kot odlična podlaga, če se želiš igrati z vzorčki na svojih nohtih.

Čokoladni nohti

Predlagamo, da zimsko manikiro obarvaš v odtenke enega od najslajših toplih napitkov. Lahko se odločiš za povsem temno barvo vroče čokolade, ali pa za svetlo rjave tone toplega čokoladnega mleka – v vsakem primeru boš ustvarila nepogrešljiv zimski stil nohtov. Čokoladni odtenki so veliko lepši v mat izvedbi.

Spogleduj se z odtenki cimeta, priljubljene zimske začimbe, in bodi pripravljena na presenečenje, ko boš odkrila, kako dobro je videti in kako krasno se sklada z različnimi oblačilnimi kombinacijami. Tudi barva konjaka je na nohtih lahko zelo zanimiva, posebej v bisernati obliki. Priporočamo ti jo kot nevsakdanji predlog, nekaj novega za tvoje nohte v tem novem letu. S takšnim lakom se odlično ujemajo zlati odtenki, ki v detajlih lahko krasijo nohtne površine.

Zaledenelo kraljestvo

Dinamičen zimski dan v planinah ali na mestnem drsališču je prav tako lahko navdihujoč, posebej za naše nohte. Motivacija se skriva v snegu in celotni paleti zimskih čarovnij. Bisernato bel lak za nohte je večna klasika in prvi odtenek, ki ga predlagamo – kot drobno odo snežinkam. Popularni mat nohti v hladni beli barvi so prav tako dobra izbira za zimo, z njimi se ne da zgrešiti. Barva ledu na nohtih, v povsem svetlih modrikastih ali temnih, skoraj mornarskih odtenkih, spominja na jasno zimsko noč v mesečini. Tudi to čarobno manikiro ti toplo priporočamo.

Top 5: Najlepši nohti za zimo

Zimzelena manikira

Manikira v barvi zimzelenega drevja? Da, tudi zima je pravi čas za to. Temno zelena barva se odlično ujema z rjavimi oblačili, pa tudi z bordo ali črnimi kombinacijami. V kombinaciji z rdečo to barvo lahko izkoristiš za prave novoletne nohte, čeprav je Silvestrovo že mimo – navsezadnje se splača čim dlje ohraniti praznično razpoloženje. Če tim. drevju dodaš nekaj snega, boš dobila odtenek mete, priljubljenega zimskega čaja in laka za nohte, ki je iz letošnjega poletja gladko zajadral tudi v zimski čas.

Preberi še: Družinska krema: hidrira, pomirja in ščiti občutljivo kožo

Za ta videz priporočamo

 • Essie 50 Bordeaux

  Takojšnje naročilo
 • Essie 82 Buy Me A Cameo

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 360 spiked with style

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 345 Bubbles Only

  Takojšnje naročilo
 • Essie Treat Love & Color Good Lighting

  Takojšnje naročilo
 • Essie 4 Pearly White

  Takojšnje naročilo
 • Essie 6 Ballet Slipers

  Takojšnje naročilo
 • Essie 7 Lilacism

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, manikira, nude , Zimski trendi, essie, laki za nohte

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenski trendi: Najlepši naravni odtenki šmink

Kričeči odtenki rdečil že kar nekaj časa niso edini, ki pritegnejo radovedne poglede, mar ne...