Top tri oblike nohtov za leto 2018

Naši nohti so venomer izpostavljeni številnim tveganjem, zunanjim dejavnikom na katere enostavno ne moramo vplivati. Kljub temu pa lahko s pravilno nego in samo obliko nohtov dolgoročno poskrbimo za lep izgled našega okrasa na rokah. Že veš, kako boš letošnje leto popilila svoje nohte?

Potem, ko smo se že razpisale o vseh mogočih barvah, s katerimi lahko to leto okrasiš svoje nohte je prav, da povemo kaj tudi o sami obliki. Tudi same smo bile presenečene, koliko oblik je v resnici na voljo, si vedela, da so nekatere poimenovane tudi po gorah, saj tvorijo špico s katero bi se lahko pohvalil marsikateri dvotisočak. No, me smo izbrale predvsem takšne, s katerimi je mogoče shajati tudi v resničnem življenju, brez da bi pri držaju za roke kako poškodovala svojega dragega.

Kvadovalni nohti

Vemo, izraz je nadvse čuden, pa vendar je prav ta oblika letos še kako modna. Oblika je kot nalašč za vse tiste, ki se jim dopade raven zaključek, vendar ne marajo pretirano ostrih robov. Prav zato so zaobljeni robovi in ravne konice to leto še posebej modni.

Mandljevi nohti

Tako kot ovalni nohti so tudi ti visoki in zaobljeni proti konici, tako spominjajo na obliko mandlja. Vendar pa so naši naravni nohti vse preveč pogosto prekrhki za kaj takega, zato priporočamo uporabo gela. .

Zaobljeni nohti

Klasika med oblikami. Če imaš rada svoje nohte v nekoliko krajši različici je prav zaobljena oblika kot nalašč zate. Ta oblika namreč sledi obliki prsta, zato je morda najbolj priročna tudi za vse, ki ne posvečajo preveč pozornosti nohtom in vsakodnevno pogosto uporabljajo roke, tako za prenašanje, gibanje,…

Preberi še: Dvobarvna manikura na preizkušnji

Povezane teme: nohti, manikira, essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izberi lak za nohte glede na astrološko znamenje

Poišči pravi odtenek zase in odkrij, zakaj je ravno ta barva prava za tvoj značaj...