Trendi manikure, ki jih bomo letošnjo zimo oboževale

Kot že veš, je v modi in ličenju vračanje nekaterih starih trendov postalo povsem vsakdanji pojav. Prav tako, kot te ne čudi, ko na vsakem koraku srečaš obleko ali hlače, kakršne je v njeni mladosti nosila tvoja mama, te ne smejo presenetiti niti letošnji zimski trendi manikure, navdihnjeni z nekimi lepšimi časi.

Vsakega od teh trendov manikure lahko izvedeš sama doma, samo slediti moraš našim nasvetom.

Trendi manikura „Seaglass“

Nostalgija za trendi iz devetdesetih se je začela že lansko poletje, ko je ena od najpopularnejših svetovnih manekenk na svojem Instagram profilu objavila fotografijo »pink jelly« manikure. Takoj zatem ni bilo salona, ki ne bi eksperimentiral s to gel tehniko manikure, prav tako pa je nastala tudi ta sveža zimska manikira v trendu, znana pod imenom »seaglass«.

Trendi manikure, ki jih bomo letošnjo zimo oboževale

Pinterest: Jessica Washick

Kaj potrebuješ za manikuro Seaglass?

Da bi uspešno oblikovala takšno manikuro, potrebuješ:

- lak v izbrani barvi (mi ti pozimi priporočamo bele in led modre tone),

- klasičen nadlak in

- mat nadlak.

Na začetku ustvari bazo z mešanico izbranega barvnega laka in nadlaka. Nanesi jo na nohte in počakaj, da se  posuši. Zatem nanesi klasičen nadlak, takoj zatem pa ga prekrij z mat nadlakom. S kombinacijo obeh boš dosegla ustrezen ledeni mat odtenek in steklen videz nohtov.

Tribarvna francoska manikura

Francoska manikura je verjetno ena od najpogostejših manikur, s katerimi radi eksperimentirajo v lepotnih salonih. Jeseni si imela priložnost, da se naučiš ustvariti francosko manikuro v več variantah. Ni presenetljivo, da je tudi to zimo eksperimentiranje porodilo nekaj novega, in sicer tribarvno francosko manikuro.

Trendi manikure, ki jih bomo letošnjo zimo oboževale

Pinterest: Alicia Torello

Kaj potrebuješ za tribarvno francosko manikuro?

Kot stoji v samem imenu trenda, lahko sklepaš, da za to tehniko potrebuješ tri različne barve laka, pa še lak v nude odtenku ali brezbarvni lak za nohte.

Najprej pozabi na klasično francosko manikuro z eno belo linijo. Nohte osveži tako, da ustvariš tri različne linije v njihovem vrhu namesto ene dolgočasne. Pri tej tehniki je odlično, ker se s tremi linijami oz. barvami lahko igraš po mili volji.

Najsi izbereš tri karakteristične barve ene od zastav, odtenke tvoje priljubljene znamke, ali preprosto tvoje najljubše barve, ta francoska manikura bo vzbujala pozornost. Preostali del nohta naj ostane viden, namaži ga samo s prozornim lakom ali enim od nude odtenkom, če ti je ljubše tako.

Pastelna zimska manikura

Pastelne barve iz osemdesetih se ne vračajo le v obliki tehnik ličenja oči, pač pa spet postajajo kar najbolj priljubljene tudi kot okras na nohtih. Čeprav jih običajno povezujemo s poletnim obdobjem, bodo pastelne barve vladale tudi to zimo.

Trendi manikure, ki jih bomo letošnjo zimo oboževale

Kaj potrebuješ za pastelno jesensko manikuro?

Za kreiranje te manikure potrebuješ pastelni lak za nohte v barvi, ki jo imaš najraje, beli mat lak in dovršeno tehniko poslikave nohtov.

Najprej na nohte nanesi svoj najljubši odtenek pastelnega laka, zatem pa izberi le nekaj nohtov na obeh rokah, ki jih boš porisala s pomočjo belega mat laka. Najbolj opazne porisave nohtov v tem obdobju so sneženi elementi, na primer snežinke in ledene sveče. Videla boš, kako se s to tehniko in zimskim časom lahko poveže prav vsaka pastelna barva.

Manikura trend bleščičastih snežink

Katero kombinacijo bleščic v zimskem času lahko najpogosteje vidiš, pa naj bo na novoletni čestitki ali v mestu? Seveda tisto, ki spominja na sneg, to je kombinacija srebrne in bele barve.

Trendi manikure, ki jih bomo letošnjo zimo oboževale

Kaj potrebuješ za manikura trend bleščičastih snežink?

Ta trend bo v izvedbi domače manikure najverjetneje ostal kar najbolj priljubljen. Tako zaradi preprostega izvajanja, kot tudi zato, ker praktično ne omogoča napak. Da, vse je dovoljeno! Najpomembneje je, da daš krila domišljiji in se poigravaš z mat belim lakom, s katerim v raznih oblikah in velikostih riši po svojih nohtih, zatem pa čez potresi srebrne bleščice ali čez že posušeno belo mat podlago namaži srebrni lak. Te tehnike ti ne priporočamo za v šolo ali službo, zato pa bo videti fantastično, ko bodo drobne bleščice pobliskavale na večerni zabavi ali sprehodu skozi mesto.

Katero od teh zimskih tehnik manikure boš preizkusila letošnjo zimo? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Bodoči jesenski hit: Francoska manikira na nov način

Za ta videz priporočamo

 • Maybellne New York Color Show 301 Love This Sweater

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Show 677

  Takojšnje naročilo
 • Maybellne New York Color Show Peach Pie

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Color Show 20

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture 25

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Le Vernis Top Coat

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture 01

  Takojšnje naročilo
 • YSL La Laque Couture Limited Edition - Blanc Figuratif

Povezane teme: nohti, trend , Zimski trendi, Yves Saint Laurent, Maybelline New York , Lancôme, manikira

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

BB Glow tretma: za in proti

Obraz, ki bi bil videti kot naličen s pudrom ali BB kremo, vendar v rednici povsem naraven – brez madežev, rdečice in podočnjakov! Z BB glow tretmajem...