Tri barve lakov, brez katerih ne morete na morje

Sezona plaž, bazenov, kratkih kavbojskih hlač, lubenic, sočnih sijajev za ustnice, kopalk, sladoleda in seveda najlepših lakov za nohte je dovoljšen razlog, da se prebudijo vsi vaši čuti. Tri letne čase živimo po podobnih pravilih, toda ko končno pride poletje, pozabite na vse, kar je veljalo do takrat. Za začetek iz slovarja črtajte besedo “pravila” in se samo prepustite uživanju!

Preden odidete, poskrbite, da je v kovčku vsaj eden izmed treh lakov, ki so v tej sezoni absolutni hit.

Mentolovo zelena

Psihologi trdijo, da je mentol kot ena izmed odtenkov zelene – barva narave; deluje pomirjujoče, vnaša svežino, a nikakor ni neopazna! Poda se prav vsem barvam, zato jo lahko zelo enostavno kombinirate s katero koli kombinacijo oblačil ali kopalk. Mentol je hkrati elegantna in modna barva, ki bo obogatila in polepšala vaše roke. Če nimate barve mentola, lahko uporabite tudi turkizno, ki se odlično poda morskemu ambientu, še posebej bazenu. Oba odtenka odlično pristajata vsem tonom kože, ne glede na to, ali ste že zagoreli ali se soncu še ni uspelo prebiti do vas.

 

A post shared by essie (@essie) on

Temno vijolična

Čeprav se večinoma povezuje z jesenjo in zimo, je temno vijolična pravzaprav idealna za poletno obdobje, saj se v nasprotju s temno garderobo izvrstno poda svetlim oblačilom in veselim barvam. Čudovito je videti na prstih, še posebej odtenek temne slive. Če nanesete dva sloja in zatem še nadlak, boste verjetno mirni do konca dopustovanja. Ta prefinjena, glamurozna in zapeljiva barva se poda vsakemu popotovanju pa tudi izrazito svetli polti.

 

A post shared by essie (@essie) on

Koralna

Instantno všečna in absolutni must have poletne sezone, ne glede na to, ali gre za koralno, ki vsebuje roza, oranžne ali rdeče podtone. Retro barva, ki se je v svet ličil vrnila skozi velika vrata, se popolno poda zagoreli koži in je enako dobra izbira tako za manikiro kot pedikuro. Sočna breskev, ob kateri se nam začnejo cediti sline, deluje privlačno, osvežujoče in močno, hkrati pa se povezuje z nežnostjo. Ravno zaradi teh nasprotij je ena izmed najbolj priljubljenih barv letošnjega poletja, še posebej pri lakih.

 

A post shared by essie (@essie) on

Za čim daljšo obstojnost

Da bi lak čim dlje ostal na nohtih, medtem ko ste na morju, ne pozabite na nadlak. Nanesite ga šele, ko se lak popolnoma posuši, zatem pa nanašajte po en sloj vsaka dva do tri dni. Tako boste preprečili luščenje barve in hkrati poskrbeli za še kako potreben sijaj nohtov.

Preberi še: Poletna vodoodporna rdečila za ustnice

Za ta videz priporočamo

  • Essie 99 Mint Candy Apple

  • Essie 48 luxedo

  • Essie Fondant of You

Povezane teme: nohti, nega, manikira, trend , moda, essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ekološki kozmetični izdelki: kakšne so njihove prednosti?

Danes se vse več ljudi zavzema za zdrav način življenja in razvijanje čim boljših življenjskih navad. Prav tako kot je vse bolj zastopana organska hra...