Velikonočni videz za tvoje nohte

Bliža se eden od tistih praznikov, ki jih radi preživimo v krogu družine in ljubljenih ljudi. Hkrati so to dnevi, ko si vsako dekle z veseljem privošči nekaj časa za sebe in svoje najljubše beauty rituale – negovanje kože po mrzlih zimskih dneh, novo frizuro, izbiro modnih odtenkov … Pri tem pa nikar ne pozabimo na roke in nohte, ki so med velikonočnimi prazniki vsekakor v prvem planu. Ne, sploh ni treba, da ure in ure presediš v kozmetičnem salonu, čare velike noči lahko brez težav sama preneseš na svoje roke in nohte. Kaj potrebuješ? Izvoli odgovor:
 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on

Osnova je pomembna

Enako kot v primeru nanašanja ličil, tudi pri manikuri osnova ali baza igra pomembno vlogo. Baza neguje nohte, izenačuje njihovo strukturo in povečuje obstojnost laka. Priporočamo ti Essie First Base, ki ščiti nohte pred krušenjem in zagotavlja gladko površino nohta, kar podaljšuje obstojnost manikure.

Vesolje, stkano iz barv

Ko pomislimo na veliko noč, preprosto ne moremo pozabiti na njeno barvitost. Zato praznična manikura skoraj da narekuje uporabo lakov v živih in veselih barvah. Glede na trende, za veselo in pisano manikuro ni treba uporabiti različnih barvnih odtenkov ali krasiti nohtov z raznoraznimi dodatnimi elementi. Elegantna, enobarvna manikura je letošnjo pomlad povzdignjena na prestol, in to nas – moramo priznati – zelo veseli. Essie ponuja širok izbor odtenkov, mi pa ti tokrat predlagamo tri od njih, ki bodo praznično razpoloženje zagotovo prenesli tudi na tvoje nohte.

Meet Me At Sunset, Mint Candy Aapple in Lapiz of Luxury so laki, s katerimi bodo tvoji nohti zagotovo privabljali pozornost okolice. Priznamo, da oranžna, svetlozelena in nude-modra ne spadajo med tipične vsakodnevne odtenke, ampak verjemi, to so barve, ki bodo izpopolnile tvoj celosten praznični videz. Prinašajo ravno tisti učinek, ki ti manjka, njihove močne in polne barve pa zagotavljajo popoln videz nohtov že po prvem nanosu.

Final touch

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Sestavni del popolne manikure je vsekakor top coat, ki zagotavlja večjo obstojnost laka. Predlagamo ti Essie Top Coat Super Duper. Hitro se suši, nohtom daje neverjeten sijaj, hkrati pa jih ščiti pred lomljenjem in cepljenjem.

Tako lahko v le treh korakih in s pomočjo nenavadnih barv svojemu videzu dodaš pridih prazničnega razpoloženja.

Preberi še: Nohti v barvi jajčevca? Zakaj pa ne!

Za ta videz priporočamo

  • Essie Meet Me At Sunset

  • Essie Mint Candy Aapple

  • Essie Lapiz of Luxury

  • Essie First Base

  • Essie Care Super Duper

Povezane teme: nohti, manikira

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top tri oblike nohtov za leto 2018

Naši nohti so venomer izpostavljeni številnim tveganjem, zunanjim dejavnikom na katere enostavno ne moramo vplivati...