Zimske ideje za manikiro, ki navdihujejo na Instagramu

Čeprav je v mrzlem vremenu pomembno posebej paziti na nego rok, bo to zimo potrebnega še marsikaj drugega. Pandemija nas je prisilila, da si roke umivamo pogosteje kot kdaj prej, sredstva za dezinfekcijo pa so stvar samo še dodatno zapletla in očitno vplivala na stanje naše kože. Dobre vlažilne kreme lahko pomagajo, vendar niso dovolj … Na srečo so tu ideje za zimsko manikiro!

Že dolga leta številne raziskave in ankete pričajo, da na sogovorniku ali potencialnem partnerju v glavnem najprej opazimo dlani. Zdaj, ko maske prekrivajo večji del naših obrazov, bi ta statistika lahko postala samo še bolj prepričljiva. Torej, lak in čopiče v roke!

Kratki nohti so IN

Če se sprašuješ, kakšni, je odgovor preprost – kratki in negovani! So zelo priročni in praktični, nalakirani z drznimi barvami pa lahko privabijo celo več pozornosti kot dolgi nohti. Kar se tiče dizajna, je zadeva takšna – veliko modrih odtenkov, veliko zelene, sive, rdeče in rožnate, malo abstrakcije, nekaj geometrije, obilje bleščic in motivov ter hit kombinacija črnih, belih in nude barvnih tonov. Instagram je prepoln idej, večino predlogov, ki smo jih izbrali za naše favorite, pa lahko izvedeš kar sama doma, z le malo potrpežljivosti in kančkom domišljije.

Geometrijska manikira za čisto petico

Geometrija v zimsko monotonijo vnaša živahnost. Enako lepo pristaja kratkim kot daljšim nohtom, število kombinacij pa je odvisno izključno od tvoje kreativnosti in prioritet. Trikotniki, kvadrati, valovi, linije … samo na enem ali na vseh prstih. Izbereš lahko celo 3-4 povsem različne barve laka in na njih kombiniraš linije ter motive.

Mešanica barv

Čeprav je do sedaj veljalo nenapisano pravilo, da so za zimo rezervirane predvsem temne barve lakov, je nova sezona očitni pokazatelj, da so trendi lakiranja odšli korak dlje. Za začetek naj poudarimo, da te nihče ne sili v izbiro, zato si mirne duše lahko privoščiš drugo barvo na prav vsakem prstu. S sijajem ali brez, vpadljivo ali nevtralno … Resnično in preprosto – vse je dovoljeno!

Monokromatski ombre nohti

Poudari lepoto tvojih nohtov s petimi različnimi odtenki ene barve. Letošnjo sezono obvezno preizkusi pretapljanje mlečnih, rjavih, bež in nude tonov. Od najsvetlejših do najtemnejših ali obratno, učinek bo enak: glamurozen in šik!

Modre ideje za manikiro

Drži, da morda lahko asociira na poletje in morje, a ta univerzalna barva trenutno dominira na Instagram profilih, posvečenih zimskemu urejanju nohtov. Modri laki, posebej takšni s sijajem, nohte odenejo v čaroben zimski šik, podoben zveznemu nebu v ledeni noči. Ne gre pozabiti niti mornarsko modre, ki se ji preprosto ne da upreti, če pa si pripravljena na igro, vsekakor preizkusi kombinacijo modre in srebrne v obliki debelih ali tankih linij.

Eksplozija bleščic

Zima brez bleščic? Nemogoče! Vpadljivo preko celega nohta, ali diskretno – kanček sijaja zgolj na vrhu … Najsi izbereš prvo ali drugo možnost, je tvojim nohtom zagotovljen uspeh, in to tolikšen, da celo nakit ne bo več potreben.

Kot vidiš, so ideje za zimsko manikiro vse okrog nas. Izberi tisto, ki ti je najbolj všeč, in jo kar takoj preizkusi.

Preberi še: Essie laki: vse, kar je potrebno za sanjsko manikiro

Za ta videz priporočamo

 • Essie Gel Couture 270 Rock the Runway

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 138 Pre-Show Jitters

  Takojšnje naročilo
 • Essie Gel Couture 70 Take me to Thread

  Takojšnje naročilo
 • Essie 20 Lovie Dovie

  Takojšnje naročilo
 • Essie 92 Aruba Blue

  Takojšnje naročilo
 • Essie 57 Forever Yummy

  Takojšnje naročilo
 • Essie 16 Spaghetti Strap

  Takojšnje naročilo
 • Essie 4 Pearly White

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nohti, nega, manikira, mat, trend , moda, nude , laki za nohte, essie

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

PREMAGAJ SOVRAŽNIKE LEPIH LAS!

Vendar... brez panike! Že 20 let je FRUCTIS strokovnjak za nego poškodovanih las...