Fluid za obraz in njegove skrivnosti

Fluid za obraz in njegove skrivnosti

Čeprav v prodaji obstaja cel kup krem, gelov in podobnih pomad za nego in hidratacijo kože, ki najbrž že domujejo na tvojih policah, je fluid za obraz izdelek, ki ga preprosto moraš preizkusiti! Z njegovo pomočjo boš doživela intenzivno in dolgotrajno hidratacijo kože ter svojemu obrazu povrnila svež videz in naravni sijaj. Razkrivamo ti vse njegove skrivnosti in razlog za super moči.

Zakaj se koža obraza izsuši?

Nekateri imajo naravno suh tip kože obraza, pri drugih do izsuševanja pride iz različnih razlogov. Obraz je kar najbolj izpostavljen škodljivim zunanjim faktorjem, prav tako se na njem najprej pokažejo spremembe, ki se dogajajo v našem organizmu in notranjosti. Na videz tvoje kože obraza vplivajo stres, nezdrava hrana in pomanjkanje spanja. To so tudi glavni vzroki za pojav suhe, občutljive kože, nagnjene k luščenju in rdečici, ki jo večkrat spremlja občutek neprijetnega zategovanja.

Vse to pa se da preprosto preprečiti, s samo nekaj spremembami lepotne nege, kakovostnimi izdelki in nenehno hidratacijo kože. Obstaja pa še nekaj boljšega od klasičnih izdelkov za hidratacijo, in to je fluid za obraz!

Fluid za obraz

Fluid za obraz je kozmetični izdelek s fluidno ali tekočo teksturo, ki ga uporabljamo za intenzivno hidratacijo kože. Izdelan je na bazi vode in močnih aktivnih sestavin z neverjetno hidratantnimi lastnostmi. Zaradi nežne lahkotne teksture zlahka prodre v kožo in jo naredi hidrirano, mehkejšo ter prožnejšo. Ta izdelek neverjetno prispeva k hidrataciji kože in ne pušča neprijetnega občutka lepljenja ter maščenja, kar se rado zgodi s kremami.

Fluid za obraz in njegove skrivnosti

Ali fluid za obraz ustreza vsakemu tipu kože?

Fluid za obraz je še en kozmetični izdelek, ki ga moraš izbrati glede na tvoj tip kože, zato je pomembno, da se zavedaš, da vsaka vrsta ne ustreza vsakomur. Izredno suha koža zahteva fluid za intenzivno hidratacijo, s formulo, prilagojeno temu tipu, mastna koža pa potrebuje fluid, ki lahko premaga višek sebuma in kožo hkrati navlaži.

Kdaj in kako nanašamo fluid za obraz

Najboljše je, da ga pred uporabo za nekaj minut postaviš v hladilnik in si privoščiš pravo osvežitev. Sicer ga nanašamo na očiščen obraz in predel vratu kot del vsakodnevne nege, pred jutranjim ličenjem in zvečer pred spanjem.

Fluid za obraz v funkciji podlage

Takoj po nanosu fluida je koža gladka in mehkejša, s tem pa perfektno pripravljena za nanašanje ličil, zato fluid odlično prenese tudi funkcijo podlage. Koža pod ličili bo osvežena in bo lažje dihala. Odlična plat fluida za obraz je tudi, da ga koža tako hitro vpije, zato že po nekaj sekundah lahko začneš s ličenjem.

Preizkusi fluid za obraz L’Oréal Paris Hydra Genius

L'Oréal Paris Hydra Genius fluid za obraz bo tvoji koži omogočil zadrževanje vlažnosti kar 72 ur! Vsebuje aktivne sestavine – hialuronsko kislino in vodo aloe vere, ki zagotavljata intenzivno in dolgotrajno hidratacijo kože. Aloe voda je znana po hidratantnem delovanju in je bogata z minerali. Njena osnovna funkcija je vzdrževanje vodnih rezerv v koži, zato v kombinaciji s hialuronsko kislino dela prave čudeže!

Hialuronska kislina je naravna aktivna sestavina kože, z osnovno funkcij zadrževanja vlage v njej in ohranjanja njene hidriranosti. Z leti naše telo izgublja vodo, kar pripelje do izsuševanja kože in nastajanja gub, zato moraš vlago nujno nadoknaditi z izdelki za nego kože, ki vsebujejo hialuronsko kislino. Ta sestavina je tako zelo močna, saj zadržuje molekule vode, do 1000-krat večje od nje same. Zato je tako zelo pomembno, da je prav hialuronska kislina ena od glavnih aktivnih sestavin Hydra Genius fluida za obraz. Ta fluid za obraz lahko izbereš glede na tip tvoje kože, saj je namenjen normalni in mešani koži, normalni in suhi koži, ter celo suhi in občutljivi koži.

Si že preizkusila fluid za obraz? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Kako lahko zablestiš v eni potezi

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Normal To Dry Skin

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Dry And Sensitive Skin

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Hydra Genius For Normal To Combination Skin

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, večerna rutina, nega obraza, nočna nega kože, L'Oréal Paris, pravilna nega, fluid za obraz, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako lahko z ličili prikriješ sledi alergije na obrazu

Skupaj z lepim vremenom pomlad s seboj prinaša tudi obdobje alergij. Na srečo je ob pravilni negi kože in z ustreznimi lepotnimi izdelki vendarle mogo...