Garnier Pure Active: korak za korakom do čiste kože

Mirno lahko rečemo, da je koža brez opaznih nepravilnosti (ogrcev, aken, maščobe) ideal večine ljudi, a čeprav k njemu v teoriji vsi stremimo, so stvari v praksi precej drugačne. Za čisto, zdravo in bleščečo kožo ne potrebujemo bogastva in nesramno dragih kozmetičnih postopkov, pač pa le nekaj dobrih nasvetov in prav toliko vztrajnosti.

Garnier Pure Active: korak za korakom do čiste kože

Če si želiš čisto kožo in obraz brez nepravilnosti, moraš slediti naslednjim trem korakom:

1. Redno čiščenje obraza, vsako jutri in večer

2. Piling obraza 2-3 krat tedensko

3. Nanašanje maske za obraz enkrat na teden

Da bi ti skrajšali čas iskanja, ti predstavljamo večnamenski izdelek iz linije Garnier Pure Active, ki ga lahko uporabiš kot sredstvo za čiščenje obraza, kot piling in kot masko!

Garnier Pure Active 3in1 Charcoal

Ne le, da je idealen za čiščenje obraza, ta večnamenski izdelek lahko uporabljamo trikratno – kot črno masko, kot gel za čiščenje obraza in kot piling z ogljem. Čeprav je namenjen predvsem mastni koži, nagnjeni k mozoljem, razširjenim poram in ogrcem, Garnier Pure Active 3in1 Charcoal priporočajo vsem, ki uporabljajo ličila, posebej močnejša in težja. Ne pozabi, v boju proti ogrcem in mozoljem je na prvem mestu umivanje in čiščenje obraza. Če preskočiš ta pomemben korak, ne moreš pričakovati bleščečega obraza. Zato vsako jutro pred nanosom ličil in vsak večer pred spanjem obraz temeljito očisti s tem mogočnim Garnier izdelkom.

 

Kot izdaja že ime, Garnier Pure Active 3v1 Charcole intenzivno odstranjuje nečistoče iz por, zato te postanejo vidno zmanjšane, enako pa se zmanjšata tudi število ogrcev in možnost njihovega ponovnega pojavljanja. Nikdar več ti ne bo treba stiskati zoprnih ogrcev!

Za razliko od Pure Active Clay verzije, oznaka “intensive” na Pure Active Charcoal pomeni tudi nekoliko drugačno sestavo – aktivno oglje, izvleček borovnice in salicilno kislino, formula pa vsebuje tudi več granul za piling. Le dve negi tedensko zadoščata, da se koža prerodi, svetleč in masten obraz z mozolji in ogrci pa postane le grd spomin.

Garnier Pure Active 3v1 Clay

Poleg Pure Active 3v1 “intensive“ sredstva za aktivnim ogljem obstaja tudi 3v1 Clay sredstvo za čiščenje obraza, ki je prav tako večnamensko in omogoča, da vse tri korake za nego obraza izvedemo z enim samim izdelkom. Prav tako kot tisto z aktivnim ogljem, se sredstvo za čiščenje obraza Pure Active 3v1 Clay lahko uporablja za vse tri korake nege proti nepravilnostim – za čiščenje obraza, za piling obraza in kot masko. Uporabljaj ga redno in tvoj obraz bo čistejši, pore odmašene, znebila pa se boš tudi neprijetnega sijaja, značilnega za mastno kožo, nagnjeno k nepravilnostim.

 

Če se sprašuješ, kako izbrati med Clay in Charcoal Pure Active 3v1 sredstvi za čiščenje obraza, je stvar povsem preprosta. Pure Active Clay je namenjen eliminiranju mozoljev in ostalih nepravilnosti, medtem ko je skrb izdelka Charcoal predvsem odstranjevanje trmastih ogrcev. Mi ti priporočamo oba! Lahko ju uporabljaš izmenično, pa bo tvoj obraz občutil blagodejnost obeh izdelkov.

Dodatni nasvet:

Te izdelke lahko uporabljaš tudi za telo – dekolte, vrat, celo hrbet.

Učinek čistosti in zglajenost je viden takoj, najboljši rezultat pa je umirjena, uravnovešena koža z občutkom neverjetne prijetnosti in gladkosti, ki traja več dni!

 

Priporočamo ti še druge izdelke iz linije Garnier Pure Active

Poleg Garnier Pure Active Clay in Charcoal sredstev za čiščenje obraza, linija Pure Active vsebuje še precej fantastičnih izdelkov, ki ti lahko pomagajo v boju proti ogrcem, mozoljem, zamašenim poram in ostalim nepopolnostim:

Garnier Pure Active Spot Fight gel za čiščenje kože obraza

Če potrebuješ izdelek, ki hkrati čisti in briše nepravilnosti z obraza, potem je to Spot Fight! Formula, obogatena z izvlečkom borovnice, salicilno kislino in aktivnim rastlinskim ogljem, učinkovito odstrani višek maščobe, pa tudi vse nečistoče iz por; zmanjšuje ogrce, celo tiste najtrdovratnejše.

Garnier Pure Active micelarna voda

Brez tega izdelka se ne da zamisliti preprostega in varnega odstranjevanja ličil v eni sami potezi, saj ne odstrani le ličil, pač pa vse nečistoče, ki so se tekom dne nabrale na obrazu, vekah in ustnicah.

 

Garnier Skin Naturals Pure Active Exfo-Brusher gel s krtačko za piling

Ta fenomenalen izdelek za čiščenje iz linije Garnier Pure Active ima nalogo, da intenzivno odstrani mrtve celice in zmanjšuje nastanek sebuma. Posebej ga priporočajo osebam s problematično kožo, saj zaradi svoje točno določene koncentracije salicilne kisline eliminira mozolje in celo brazgotine, ki so nastale zaradi njih.

Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off maska

Če se tvoj obraz vsakodnevno sooča s težavami razširjenih por in ogrcev, je čas, da jim preprečiš pot! Maska deluje na nečistoče kot globinski magnet, zato zlahka odmaši zamašene pore, jih zmanjša in odstrani ogrce s T-področja (čelo, nos, brada), umiri izločanje sebuma in izboljša teksturo kože, ki z njo postane sijoča in gladka!

 

Kateri je tvoj najljubši izdelek iz linije Garnier Pure Active? Sporoči nam v komentarjih!

Za ta videz priporočamo

 • Garnier Pure Active 3in1 Charcoal

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Pure Active 3in1 Clay

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Pure Active Spot Fight

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Micellar Cleansing Water For Sensitive Skin

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Skin Naturals Pure Active Exfo-Brusher

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Micellar Cleansing Biphase Water in Oil

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Micellar Cleansing Water Combination

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, Garnier, nočna nega kože, Garnier, Pure Active, piling, maske za obraz

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

PREMAGAJ SOVRAŽNIKE LEPIH LAS!

Vendar... brez panike! Že 20 let je FRUCTIS strokovnjak za nego poškodovanih las...