Garnier se pridružuje aktivi borbi proti virusu Korona

Garnier se pridružuje aktivi borbi proti virusu Korona

Od leta 1904 se Garnier lahko pohvali z učinkovitimi in inovativnimi izdelki kozmetične industrije. Prepoznavna družinska blagovna znamka se je na aktiven način vključila v borbo proti virusu COVID-19, in sicer na nekoliko različnih načinov.

Izdatna denarna donacija znamke Garnier

Garnier je doniral milijon evrov v znamenje podpore internacionalni organizaciji Rdeči križ, ki je znana kot ena največjih humanitarnih mrež v svetu in pomaga najbolj potrebnim pomoči. S poklonjenimi sredstvi se bo zagotovilo nujno pomoč ljudem, ki jih je virus COVIS-19 najbolj prizadel.

Garnier donira svoj najnovejši izdelek

V sklopu internacionalnega programa solidarnosti L’Oreal Grupe je Garnier aktiviral proizvodnjo in distribucijo milijona primerkov svojega novega izdelka, gela z čiščenje rok, ki bodo poklonjeni partnerjem in njihovim zaposlenim v maloprodajnih objektih, ki so delali v času pandemije in se poleg medicinskega osebja še danes nahajajo v prvih vrstah boja proti virusu COVID-19. 

Na ta način Garnier ponovno dokazuje, da misli na vse, ki neumorno delajo, da bi bila naša življenja lepša in bolj kakovostna. Pri Garnier verjamejo, da je njihova odgovornost, da na tak način podprejo tiste, ki se vsakodnevno pojavljajo v prvi bojnih vrstah proti virusu, in pomagajo zaščititi najbolj ogroženo prebivalstvo širom sveta.

Garnier gel za čiščenje rok

Garnier se pridružuje aktivi borbi proti virusu Korona

Garnier gel za čiščenje rok bo kmalu dostopen tudi v prodaji. Se ne izpira in učinkovito čisti roke. Uporabljaj ga samo na tem delu in ga ne nanašaj na obraz ter razpokano ali razdraženo kožo.

Preberi še: Preizkusili smo linijo izdelkov Garnier BIO

Za ta videz priporočamo

  • Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Povezane teme: nega, Garnier, pravilna nega, Garnier, zaščito kože, Pure Active, Pure Active, Gel z čiščenje rok, Garnier Pure Active Purifying Hand Gel Hydro-Alcoholic

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šampon za suho umivanje las: kako ga uporabljamo?

Šampon za suho umivanje las nam prihrani čas in energijo, zato je vsekakor največji zaveznik aktivnih ljudi, tistih, ki redno trenirajo ali pogosto po...