Hidriraj kožo kot še nikoli: fuzija aloe vere in hialuronske kisline

Prepričani smo, da si že večkrat slišala, da je aloe vera dobra za zdravje, hialuronska kislina pa za kožo. Najbrž se v tvoji toaletni torbici že nahaja kak izdelek, ki vsebuje eno ali drugo. Vendar pa mnogi ne vedo, da aloe vera in hialuronska kislina prav v kombinaciji posebej čudežno učinkujeta na kožo in jo naredita bleščečo, hidrirano in pomlajeno, saj je njuno delovanje v kombinaciji izredno blagodejno.

Zdravilna aloe vera

Aloe vera po videzu spominja na kaktus. Njeni debeli zeleni listi so polni sočnega, prozornega gela z zdravilnim in terapevtskim delovanjem. Egipčani so to čudežno rastlino imenovali tudi »sok nesmrtnosti«, nekateri zgodovinarji pa trdijo, da je Kleopatra prav s pomočjo te rastline ohranila svojo lepoto. Davna civilizacija Majev je aloe vero opisovala kot »fontano mladosti«, kasneje pa jo je Kolumb na svojih osvajalnih pohodih že uporabljal za celjenje ran. Rastlina izvira iz arabskih predelov Severne Afrike, čeprav je danes najbolj razširjena v Mehiki. Znanstveniki še vedno niso prepoznali vseh njenih sestavin, z vso gotovostjo pa vemo, da deluje protivnetno, regenerira in vlaži vse tipe kože ter nudi podporo imunskemu sistemu. Prav tako je odlična v borbi proti virusom, bakterijam in glivicam, ob redni uporabi pa zmanjšuje tudi madeže, nastale zaradi hiperpigmentacije.

Pomladi svojo kožo z le dvema sestavinama

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina se že nahaja v našem organizmu in zagotavlja elastičnost ter volumen kože. Prav zaradi nje je koža pri dojenčkih tako zelo mehka. S časom pa se stara tudi naša koža in vsebuje vse manj hialuronske kisline, zato jo moramo obvezno nadoknaditi. Priporočljivo je, da to počnemo vsakodnevno. Hialuron prinaša vidne rezultate v boju proti staranju, kar vključuje zmanjšanje obstoječih gub in pomlajevanje kože. Ne čakaj na štirideseta leta, da bi nadoknadila hialuron, saj ta z leti vse bolj upada, zato ni nič prezgodaj, če izdelke na njegovi osnovi začneš uporabljati že v dvajsetih.

Pomladi svojo kožo z le dvema sestavinama

Čudežna kombinacija

Si lahko zamisliš blagodejnost učinka na kožo, ko se aloe vera in hualuronska kislina združita v enem izdelku? Zdravilno in vlažilno delovanje aloe vere, skupaj s pomlajevalnim učinkom hialurona ji zagotavlja kar najboljšo nego. Obe sestavini sta že od prej prisotni v kozmetični industriji, njun spoj pa je nekaj, kar vsekakor in z razlogom privlači pozornost. Velike kozmetične hiše, kakršna je npr. Garnier, so ugotovile, da aloe vera skupaj s hialuronsko kislino najodličnejše hidrira tvojo kožo, in to prav zaradi učinkovite fuzije.

Pomladi svojo kožo z le dvema sestavinama

Zato naj tvoj naslednji izdelek za nego kože vsebuje oboje – aloe vero in hialuronsko kislino. Prepričani smo, da ti bo všeč!

Povezane teme: nega, anti-aging, Garnier

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Odkrij, katera oblika obrvi pristaja prav tebi!

Popolna oblika obrvi še bolj poudari lepoto oči, vendar ne poskušaj povsem spremeniti njihovega naravnega videza...