Hyaluron Specialist: hidratantna linija izdelkov za povrnitev volumna

Ni dekleta ali ženske, ki si tako v dvajsetih kot v štiridesetih letih ne bi želela ohraniti bleščeče kože s polnim volumnom. V tej misiji je najpomembneje uporabljati izdelke, bogate s hialuronom, ki vlažijo in istočasno zaustavljajo staranje kože. Prav zato znamka L’Oréal Paris to leto predstavlja kolekcijo izdelkov za nego kože obraza Hyaluron Specialist, ki je namenjena hidriranju, pomlajevanju in povratku volumna kože.

Hyaluron Specialist: hidratantna linija izdelkov za povrnitev volumna

Hialuronska kislina: več je bolje

Zadnja leta se veliko govori o hialuronski kislini, posebej v kozmetični industriji. Ta aktivna sestavina je od samega rojstva naravno prisotna v našem organizmu in je odgovorna za vlago ter volumen kože. Hialuronska kislina je tako mogočna zato, ker privlači in zadržuje molekule vode, tudi do 1000-krat večje od svoje lastne teže. Ko se staramo, je povsem naravno, da upada tudi raven hialuronske kisline, zato je več kot potrebno, da uporabljamo izdelke za nego, ki koži pomagajo nadoknaditi to dragoceno substanco. In tu nastopi Hyaluron Specialist.

Kaj so specifike izdelkov iz linije Hyaluron Specialist?

V liniji izdelkov Hyaluron Specialist lahko srečaš tri izdelke za nego kože – dnevno in nočno kremo za nego obraza ter kremo za nego področja okoli oči. Za vse izdelke je specifično, da vsebujejo dva tipa hialuronske kisline:

- visoko molekularno hialuronsko kislino, ki gladi gube

- mikro hialuronsko kislino, ki kožo hidrira in ji vrača volumen

Tvoja koža bo torej hidrirana in pomlajena istočasno, prav tako pa bo ponovno dosegla želeni volumen. Po testiranju teh izdelkov so iz znamke L’Oréal Paris prispele fantastične novice – takoj po uporabi Hyaluron Specialist-a boš opazila svežino in sijaj kože, že po treh tednih pa te bodo razveselile zmanjšane gube in hidrirana koža, ki bo ponovno zablestela z mladostno napetostjo.

Komu so namenjeni izdelki linije Hyaluron Specialist?

Če se sprašuješ, kdaj je čas, da začneš te izdelke uporabljati, boš vesela novice, da kar nič ne čakaj – priporočljivo je, da izdelke s hialuronom začneš uporabljati že v dvajsetih letih! Izdelke Hyaluron Specialist lahko uporabljaš tako pri 25 kot pri 45 letih, prilagojeni pa so vsem tipom kože, od izrazito suhe, pa vse do mastne.

Hyaluron Specialist dnevna hidratantna krema za povrnitev volumna

Začni svojo rutino z dnevno kremo linije Hyaluron Specialist. Poleg intenzivne hidratacije dnevna krema zagotavlja tudi SPF 20, ki kožo ščiti pred škodljivimi UVA/UVB žarki, njena tekstura pa je lahka in nemastna.

Hyaluron Specialist nočna hidratantna krema za povrnitev volumna

Po detajlnem čiščenju obraza pred spanjem bo ta krema idealno poskrbela za tvojo nočno nego. Enako kot dnevna različica, se tudi ta prilagaja vsem tipom kože, in hkrati razvaja z bogato teksturo.

Hyaluron Specialist krema za področje okoli oči

V vsakodnevni negi seveda ne sme umanjkati negovanje nežnega področja okoli oči, za kar bo poskrbela ta specialna krema. Je dermatološko testirana in primerna celo za najobčutljivejše predele obraza, kakršen je ta okoli oči.

Hyaluron Specialist: hidratantna linija izdelkov za povrnitev volumna

Maska v robčku Hyaluron Specialist

Če si želiš preizkusiti še drugačen način inovativne in intenzivne hidratacije obraza ter povrniti volumen svoji koži, moraš preizkusiti masko v robčku Hyaluron Specialist. Koža bo videti bolj sveža, gladkejša, bolj sijoča in spočita, s povrnjenim volumnom, tvoj obraz pa bo navlažen tudi do 24 ur. Maska s čisto hialuronsko kislino je ultra tanek robček, debel 0,3 mm, izdelan iz nežnega japonskega bombaža, ki v popolnosti sledi vsem linijam obraza. V samo 15 minutah ti maska Hyaluron Specialist zagotovi neverjetno opazen učinek delovanja in prijeten občutek kože.

Če izdelke Hyaluron Specialist želiš naročiti kar takoj, klikni na njihovo sličico pod besedilom. Če si jih že preizkusila, v komentarjih zapiši tvoje vtise in jih podeli z nami.

Preberi še: Revitalift Loreal kreme: Veliki vodnik

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Hyaluron Specialist Day

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Hyaluron Specialist Night

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Hyaluron Specialist Eye Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Hyaluron Specialist Replumping Moisturizing Mask

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, pravilna nega, dnevna krema za obraz, hialuronsko kislino, hialuron, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hialuron: Vse, kar ste si od nekdaj želele vedeti

Gotovo veš, da hialuron povezujemo z nego kože in da je pogosta sestavina serumov za obraz, verjamemo pa, da imaš vendar kup nerešenih vprašanj glede ...