Kako lahko zablestiš v eni potezi

Kako lahko zablestiš v eni potezi

Utrujena in bleda koža

Tvoja koža s časom izgublja svojo naravno zdravo barvo, pa tudi svoj sijaj. Kot vsi drugi organi telesa je tudi koža podrejena spremembam in vplivom iz okolja. Največ sprememb lahko opaziš v načinu odsevanja svetlobe na njej.

Ko so celice zdrave in vitalne, se svetloba na koži odbija kot ogledalo, zato je ta videti svetlejša, bolj zdrava in napeta. Če opaziš, da koža svetlobo vpija oziroma se ta ne odbija na njej, hkrati pa koža spreminja svojo barvo, postaja bolj bleda in manj napeta, so to vsekakor znaki sprememb v celicah tvoje kože.

Hiter ritem življenja in njegov vpliv na tvojo kožo

Padec imunitete ni edina posledica slabih navad in hitrega življenja, ki veljajo za večino od nas. Na tvoji koži se vidijo tudi različni vplivi iz okolja, od slabega in nezdravega načina življenja, do slabšega stanja notranjosti tvojega organizma.

Kako lahko zablestiš v eni potezi

Nekateri od osnovnih vzrokov za slabo stanje kože so:

-Življenjske navade: kajenje, nezdrava hrana, pomanjkanje spanja in gibanja, uživanje alkohola …

-Dehidrirana koža – koža je videti mrtvaško in se občuti neprijetno napeta oz. zategnjena.

-Poškodbe zaradi sonca, če ne uporabljamo ustrezne zaščite.

-Staranje.

Koraki za obnovitev utrujene in blede kože

Če želiš začeti z obnovitvijo tvoje kože, ti najprej svetujemo spremembo življenjskega stila ali vsaj pogostejše vključevanje telesne aktivnosti v svoj vsakdan, kožo moraš redno hidrirati, in to ne glede na njen tip, prav tako pa mora biti vedno primerno zaščitena pred soncem.

Posebej toplo ti priporočamo, da je tvoja dnevna nega v smislu higiene obraza utemeljena na uporabi micelarnih vod za odstranjevanje ličil in nečistoč z obraza. Tako boš vselej prepričana, da si svojo kožo temeljito očistila in ji zagotovila potrebno nego pred spanjem.

Micelarna tehnologija

Micelarno tehnologijo najbolj plemenitijo pravi miceli, ki kot magnet privlačijo nase vso nečistočo z obraza, tako da ta s pomočjo vatke praktično zdrsi z obraza. Torej ni nobene potrebe za trdovratnim drgnjenjem, pritiskanjem in podobnimi postopki. Miceli vse naredijo namesto tebe!

Najbolje od vsega pa je, da v prodaji lahko najdeš različne micelarne vode, prilagojene potrebam posameznih tipov kože. Svetujemo ti, da vedno izbereš tisto, ki je predvidena prav za tvoj tip.

Micelarna voda z vrtnično vodo

Garnier micelarna voda z vrtnično vodo je najnovejši izdelek blagovne znamke Garnier, namenjen občutljivi koži in koži brez leska. Micelarna voda je obogatena z vodo vrtnice, pridobljeno iz cvetov damaščanske vrtnice, ki bo tvojo kožo naredila bleščečo in sijočo.

Micelarna voda z vrtnično vodo:

-Odstrani ličila

-Čisti

-Zagotavlja bleščečo in sijočo kožo

Vrtnice, iz katerih pridobivajo aktivne sestavine tega izdelka, so vzgajane na različnih delih Zemlje, na primer v Bolgariji, Turčiji in Iranu, kar pomeni, da je vrtnična voda ekološkega izvora in da je micelarna voda ustvarjena iz obnovljivih naravnih sestavin.

Kako lahko zablestiš v eni potezi

Poleg tega micelarna voda z vrtnično vodo vsebuje tudi glicerin, ki tvoji koži zagotavlja intenzivno hidratacijo. Preprečuje njeno izsuševanje, zategovanje in ji podari večurno hidratacijo, ki traja celo do 4 ure. pH vrednost te micelarne vode je enaka pH vrednosti običajne vode.

Pri blagovnih znamki Garnier so pri kreiranju tega inovativnega izdelka mislili na vse, zato so poskrbeli tudi za to, da je njegova formula veganska, torej brez sestavin živalskega porekla.

Embalaža je 100 % reciklirna!

Se tudi ti boriš s kožo brez leska? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Ko zapuščaš dom, se zaščiti pred soncem

Za ta videz priporočamo

  • Garnier Rose Water Clean and Glow

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, večerna rutina, nega obraza, Garnier, nočna nega kože, pravilna nega, Garnier, čiščenje obraza, micelarna voda, Micelarna voda z vrtnično vodo

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je retinol in zakaj bi ga morala uporabljati?

Zamisli si, kako dobro bi bilo, če bi obstajala čarobna sestavina, ki upočasnjuje staranje kože, odstranjuje gube, rdečico, temne madeže, akne...