Kako upočasniti staranje v preprostih korakih

Če nisi ob pravem času začela skrbeti za svojo kožo in če so se prvi znaki staranja že začeli pojavljati na tvojem obrazu, ni še vse prepozno! Samo štirje koraki te ločujejo od gladke, napete in bleščeče polti, pomlajen videz pa boš najlažje dosegla s pomočjo naslednjih »slow age« izdelkov.

 

Dnevna nega, ki deluje na znake staranja v razvoju

Iz laboratorijev Vichy prihaja prva »slow ageing« nega, ki v svoji sestavi združuje probiotično sestavino bifidus, mineralizirano termalno vodo in izvleček korenine bajkalske kapice. Njegovo antioksidativno delovanje je znano daleč naokrog, na Kitajskem pa ga uporabljajo že preko 2000 let.

Ta krema korigira vse – od tankih linij do gub; od neizenačene polti do temnih madežev; od pomanjkanja prožnosti do izgube polnosti! Koža izžareva zdravje in mladost, v trenutku je navlažena, zaščitena in se lahko hitreje obnavlja.

Kako upočasniti staranje v preprostih korakih

Dnevni fluid lahko nanosiš vsako jutro, samostojno ali po serumu, glede na potrebe in stanje kože. Pazi le na to, da se pri nanašanju kreme izogibaš občutljivemu področju okoli oči (zaradi UV filtrov, ki jih vsebuje – SPF 25) in le tega neguješ s posebno namensko kremo.

Obnavljajoča in osvežujoča krema in maska

Tako kot pljuča zadihajo s polno kapaciteto, šele ko vdihnemo čist, planinski zrak, tudi naša koža polnost in sijaj pridobiva šele tedaj, ko ji zagotovimo primerno nego. Zato ti predstavljamo posebno nočno kremo in masko, ki kožo obogati s kisikom in jo obnavlja po izpostavljenosti negativnim vplivom iz okolice. Ta resnično močan izdelek iz noči v noč izboljšuje dihanje celic, koži vrača prožnost, jo regenerira in se bori proti staranju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vichy Slovenija (@vichyslovenija) on

Kremo uporabljamo vsak večer, njeno učinkovitost pa lahko dodatno povečamo z uporabo nočne maske, in sicer do dvakrat tedensko. Nanesi tanek, enakomeren sloj, pusti, da deluje 10 minut, sledi kratka masaža, višek izdelka pa popivnaj z vatko. Na koncu kožo poškropi z mineralizirano termalno vodo Vichy.

Tako krema kot maska sta namenjeni vsem tipom kože, tudi občutljivi. Takoj po bujenju boš opazila, da je obraz hidriran, mehak in bleščeč, gube so zglajene, temni madeži pa le daljna preteklost.

Dnevna ciljana nega za področje okoli oči

Če si izpostavljena škodljivim vplivom iz okolice in če želiš izbrisati obstoječe znake staranja ter upočasniti pojavljanje novih linij in gub, je krema za področje okoli oči prava izbira zate! Že vrabci na veji vedo, da so sledi staranja najbolj opazne prav na tem delu obraza, zato moramo k reševanju te težave pristopiti prav s pazljivo izbrano in ciljano nego, ki je dermatološko in oftalmološko preverjena.

Občutljiva koža okoli oči bo v trenutku hidrirana, osvežena in svetlejša. Po le sedmih dneh uporabe bo polt zglajena, temni krogi pa manj opazni, saj antioksidativna sestava deluje proti onesnaženosti in UV žarkom. Prav zato je kremo priporočljivo nanašati na področje okoli oči vsako jutro in tudi vsak večer.

 

Dnevna krema proti znakom staranja v razvoju, SPF 30

Kar 80 % staranja kože je odvisno od izdelkov, ki jih uporabljaš, in ko se odločiš za Slow Age linijo, boš ugotovila, da je prav vse v tvojih rokah! Škodljivi vplivi okolice, onesnaženosti, sevanje, vremenski pogoji in stres le še dodatno pospešujejo naravni tok staranja. S pametno izbiro izdelkov za nego lahko prehitiš vse potencialne probleme – rešila se boš obstoječih znakov staranja in upočasnila pojavo novih.

Jutranjo nego začni s kremo, ki bo tvojemu obrazu povrnila tonus in mu podarila pomlajen, gladek in bolj zdrav videz.

Preberi še: Zaprti komedoni

Za ta videz priporočamo

 • Vichy Slow Age SPF 30

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Slow Age

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Slow Age Nuit

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Slow Age Eyes

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, anti-aging, Vichy, pravilna nega, dnevna krema za obraz, občutljiva kožo obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Valjček za obraz: kako ga uporabljamo in s katerimi izdelki

V nadaljevanju ti razkrivamo, kaj točno so valjčki za obraz, iz česa so narejeni, kako jih uporabljamo in s katerimi izdelki je njihov učinek največji...