Kako zmanjšati razširjene pore

Morda imate svojo najljubšo masko, ki se ji ne bi odpovedale, ali pa ste ljubiteljice vse popularnejše multimaskig tehnike, ki zadovolji raznolike potrebe mešane kože – prepričani smo, da ste že posvojile vse argumente ZA ta nezamenljiv korak temeljite nege.

Če vaši favoriti prihajajo iz L'Oréal Paris Pure Clay linije glinenih mask za obraz, se boste zagotovo razveselile novice, da je ta lepotna »družina« dobila novega člana. Mislimo na novo Anti-Blemish masko, ki obljublja, da bo vašo kožo naredila še bolj bleščečo in svežo.

Kako zmanjšati razširjene pore

Stara-nova formula

Čeprav se zaradi atraktivne modre barve na prvi pogled drastično razlikuje od Purify, Glow in Exfo različic, se tudi Anti-Blemish lahko pohvali s formulo, ki vsebuje tri vrste gline. Gre namreč za dobro poznan, močan spoj treh sestavin:

- KAOLIN – bela glina, ki vpija nečistoče in višek sebuma;

- MONTMORILONIT – glina, bogata z minerali, ki deluje proti nepopolnostim;

- RASUL – glina z visoko koncentracijo oligoelementov, ki pomagajo prečistiti ten.

Tisto, po čemer se ta noviteta posebej ločuje od ostalih, je dejstvo, da vsebuje tudi izvleček morskih alg in je prvenstveno namenjen mastni koži, nagnjeni k nepravilnostim. Zaradi kombinacije treh vrst gline in alg ima maska izredno kremasto teksturo, ki brez izsuševanja globinsko prečisti kožo in zoži pore.

Nasvet za uporabo

Anti-blemish masko nanesite v tankem sloju in počakajte 5–10 minut, da se posuši. Zatem jo odstranite z vlažno brisačo ali mlačno vodo in odkrijte popolnoma transformirano, prečiščeno kožo.

Uporabljate jo lahko dvakrat tedensko in že po prvem tednu uporabe boste opazile, da so vaše pore manj opazne, redna uporaba pa bo vidno zmanjšala mastni sijaj na površini obraza. Strinjale se boste, da osebe z mastno kožo iščejo prav to, posebej ženske, ki se vsakodnevno ličijo in želijo, da bi mat zaključek njihovega najljubšega tekočega pudra trajal skozi cel dan.

Preberi še: 5 izdelkov za nego kože, ki se jim ne odrekamo

Za ta videz priporočamo

  • Loreal Pure Clay Anti-Blemish

Povezane teme: nega

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Maske za obraz: vse, kar ste si vedno želeli vedeti!

Kolikokrat ste slišali zgodbe o esencialnosti nege kože, posebej nege obraza, tako za zdravje kot za lepši videz? V poplavi vlažilnih krem, serumov za...