Kiehl's: vse, česar niste vedeli o tej znani blagovni znamki za nego kože

Kiehl's: vse, česar niste vedeli o tej znani blagovni znamki za nego kože

Če si še nisi domača z blagovno znamko Kiehl's in njenimi vrhunsko kakovostnimi izdelki za nego obraza, telesa in las, smo tu zato, da ti približamo njene vrednote in tradicijo, ki te bodo prepričale o izjemnosti te znamke in njenem posebnem mestu na trgu.

Dolgoletna tradicija

Kiehl’s je prepoznaven po svojem edinstvenem in bogatem nasledstvu ter znanju s področja kozmetike, farmacije, botanike in medicine, pa tudi po posebni posvečenosti kupcem. V temelju blagovne znamke je vse podrejeno individualnim potrebam kupca, od raziskovanja sestavin in testiranja varnosti formul, pa vse do ureditve lokalnih prodajaln, njihovega koncepta preizkušanja izdelkov pred nakupom ter vrhunskega spektra uslug in storitev.

Spoj klasične lekarne in moderne prodaje

Kiehl's je bil ustanovljen leta 1851 kot tipična lekarna 19. stoletja, ki je prebivalce New Yorka oskrbovala s farmacevtskimi toniki in zdravilnimi mazili, pridobljenimi iz naravnih sestavin, ki so jih prilagodili posameznikom, da bi tako zadovoljili vse potrebe svojih strank.

Kiehl's: vse, česar niste vedeli o tej znani blagovni znamki za nego kože

Takrat so bili popularni izdelki »eliksir« vitalnosti in preparati proti izgubi las. Vsi izdelki so bili izdelani ročno v prostorih lekarne in takšen način poslovanja se je ohranil vse do leta 1960, ko so bili ukinjeni farmacevtska prodaja in homeopatski preparati. Pozornost so preusmerili na razvoj in prodajo izdelkov za kožo in lase, izdelanih na bazi naravnih sestavin, s katerimi je znamka Kiehl's zaslovela.

Kot simbol tradicije in spoštovanja do prednikov še danes, po več kot 165 letih, vsi zaposleni nosijo halje, pa tudi videz prodajalne se ni povsem spremenil. Poleg halj, ki so se obdržale do danes, so se ohranili tudi rastlinski toniki znamke Kiehl's. Calendula Herbal – Extract Toner in Cucumber Herbal Alcohol – Free Toner sta le dve od formul, navdihnjenih z zdravilnimi rastlinami in botaniko.

Vrhunski pristop do kupcev in neprecenljiva pomoč

Znamka Kiehl’s se od drugih znamk na trgu ločuje po vrhunskem pristopu do kupcev, pri čemer je posebna pozornost usmerjena na vsakega posameznika ter neprecenljivo pomoč v obliki brezplačne analize kože.

To ni samo še ena trgovina, kjer vas pričakajo nasmejani obrazi, pač pa za njimi stoji tudi strokovno osebje. Vsak svetovalec za nego Kiehl's na poseben način pristopa h kupcem in je poleg poznavanja sestavin ter lekarniške tradicije usposobljen tudi za svetovanje glede rutine in režima nege kože in las po potrebah posameznika.

Kiehl's: vse, česar niste vedeli o tej znani blagovni znamki za nego kože

Če nisi prepričana, kateri tip kože imaš, ali pa se sprašuješ, kateri izdelek bi bil pravi zate, se vedno lahko obrneš na ljubeznivo osebje in prosiš za brezplačno analizo kože.

Odliki zdrave kože sta močna kožna pregrada in visoka raven hidratacije. Pri Kiehl's zato uporabljajo nove naprave za diagnozo, s katerimi preverijo zdravje in stanje kože. Te hkrati izmerijo tudi moč kožne pregrade ter raven hidratacije kožnih celic.

Preizkusi izdelke pred nakupom

Vemo, kakšen izziv je lahko izbira izdelkov za nego kožo, saj jih za razliko od ličil ne moreš preizkusiti v drogerijah. To je le še razlog več, da obiščeš prodajalne Kiehl's, ki ti nudijo možnost testiranja. Kiehl's je namreč pionir koncepta »preizkusi, preden kupiš«, kar ga ločuje od vseh ostalih blagovnih znamk.

Po omenjeni analizi kože boš v prodajalnah Kiehl's prejela komplementarne vzorčke priporočenih izdelkov, ki jih lahko preizkusiš doma. Ko boš v svojo dnevno rutino uvedla nove formule Kiehl's, boš že po 4 tednih lahko uživala v doseženih rezultatih. Vsakič, ko kupiš katerega od Kiehl's izdelkov, si zagotoviš bolj zdrav videz kože v 28 dneh.

Dermatologist Solutions: napredna ciljana linija nege

V partnerstvu kemikov znamke Kiehl’s in skupine strokovnjakov s področja znanosti je bila kreirana posebna napredna ciljana negovalna linija – Dermatologist Solutions. Mnogi dermatologi jo priporočajo kot učinkovito, nežno in ne invazivno rešitev za nego kože ter kot dopolnitveni tretma dermatoloških postopkov, ki se jih izvaja v ordinacijah.

Izdelki iz te linije k nam prihajajo v obliki visoko koncentriranih serumov in krem, ki jih uporabljamo pri negovanju gub, drobnih linij in sivkastega tena, pri pomanjkanju sijaja, izgubi čvrstosti, hiperpigmentaciji, razdraženosti in preobčutljivosti kože ter pri težavah s teksturo njenih površinskih plasti.

Edinstveni videz Kiehl’s prodajaln

Kiehl's: vse, česar niste vedeli o tej znani blagovni znamki za nego kože

Že ob vstopu v eno od prijetnih in edinstvenih prodajaln znamke Kiehl's boš opazila sledi 169-letne tradicije, na kar te bodo asociirale tudi fotografije originalne lokacije glavne prodajalne v New Yorku in družine ustanoviteljev. Razlog za to tiči v posebni zamisli blagovne znamke, da prodajna mesta spominjajo na klasične lekarne oz. apoteke, olepšane z modernimi elementi, ki izkazujejo čast svojim začetnikom in izžarevajo duh New Yorka.

Postani tudi ti zvesta ljubiteljica izdelkov Kiehl’s!

Kot vidiš, je razlogov, da obiščeš prodajalno Kiehl's, odkriješ, kaj ustreza tvoji koži, ter preizkusiš izdelke te kakovostne blagovne znamke, več kot dovolj.

Ne pozabi slediti tudi dodatnim akcijam blagovne znamke, o katerih se lahko informiraš na družbenih mrežah Kiehl's.

Preberi še: Ustrezna nega rok po pogostem umivanju

Za ta videz priporočamo

  • Kiehl ’s Calendula Herbal Extract Toner

  • Kiehl's Cucumber Herbal Alcohol - Free Toner

  • Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

  • Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Povezane teme: nega, večerna rutina, nega obraza, nočna krema, pravilna nega, dnevna krema za obraz, nega las, serum za obraz , občutljiva kožo obraza , Kiehl’s izdelki, Kiehl’s, čiščenje obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Garnier je pridobil potrdilo organizacije Cruelty Free International

Vsi Garnier izdelki so pridobili potrdilo programa Leaping Bunny v sklopu Cruelty Free International, vodilni organizaciji, ki se bori proti testiranj...