Ko zapuščaš dom, se zaščiti pred soncem

Ko se postopoma vračamo v naše vsakdanje tokove življenja, tako na poslovni kot zasebni ravni, je zelo pomembno, da misliš na to, da je tvoja koža v zadnjem obdobju postala občutljivejša, ter jo skladno s tem tudi zaščitiš. Ko gre za zaščito kože, mislimo tako na njeno hidratacijo, kot tudi na ustrezno zaščito pred soncem. Zato je pomembno, da pred zapuščanjem doma, kožo zaščitiš z močnejšim SPF faktorjem, ki ga lahko najdeš v Vichy izdelkih iz linije Capital Soleil.

Ko zapuščaš dom, se zaščiti pred soncem

Mi smo za tebe izbrali tiste, ki so nas najbolj prepričali, in ti jih v nadaljevanju predstavljamo:

Vichy matirajoča 3 v 1 nega SPF 50+

Ta krema za sončenje je namenjena mešani mastni in k aknam nagnjeni koži. Zagotavlja izredno visoko zaščito UV s širokim spektrom za vsakodnevno uporabo.

Obogatena je z zeleno glino in izvlečkom bifidusa. Zelena glina deluje proti mastnim madežem, vpija višek maščobe s kože in jo matira ter ščiti pred onesnaženostjo, izvleček bifidusa pa krepi integriteto kože in zmanjšuje njeno občutljivost. S pomočjo samo te kreme za sončenje lahko uspešno:

Ko zapuščaš dom, se zaščiti pred soncem

-Zaščitiš kožo pred UVA in UVB sevanjem;

-Matiraš kožo in jo rešiš mastnega sijaja;

-Očistiš kožo, saj deluje proti onesnaženosti.

Všeč ti bo tudi njena nevidna »dry touch« tekstura in zmožnost hitrega vpijanja, ne pušča belih sledi in madežev na koži, pri vsem tem pa je tudi vodoodporna. Nanašaj jo vsaki dve uri, da bo tvoja koža nenehno zaščitena in matirana.

Vichy vodica za zaščito pred soncem SPF 30

Poleg kreme, stika, balzama in mleka za sončenje se je na trgu pojavila tudi ta inovacija v obliki vodice za sončenje. Nežna inovativna vodena tekstura je osvežilna, nudi dobro zaščito in dodatno hidrira kožo.

Ko zapuščaš dom, se zaščiti pred soncem

Vichy vodica s SPF faktorjem 30 prija vsem tipom kože, je izredno lahkotna in osvežilna. Njeni osnovni sestavini sta hialuronska kislina in mineralizirana voda Vichy, ki bo tvoji koži poleg kakovostne zaščite pred soncem zagotovila tudi dodatno hidratacijo.

Pri tej Vichy vodici za zaščito pred soncem je najboljše to, da je odporna na znoj in mokroto. Zlahka se nanaša. Dovolj je že, da jo pretreseš in obilno poškropiš po celem telesu, zatem pa razmažeš s krožnimi gibi. Ne nanašaj je neposredno na obraz, pač pa si pri tem delu pomagaj s prsti.

Vichy vodica za zaščito pred soncem SPF 30 z beta karotenom

Če si vajena uporabljati izdelke za zaščito pred soncem, ki še okrepijo zagorelost kože, ti bo všeč ta Vichy vodica, obogatena z beta karotenom.

Ko zapuščaš dom, se zaščiti pred soncem

Beta karoten v kombinaciji z drugo aktivno sestavino te vodice, mineralizirano vodo Vichy, bo izenačil tvoj ten in izboljšal zagorelost tvoje kože. Tudi ta vodica ustreza vsem tipom kože in je odporna na znoj ter vodo.

Po nanosu tega izdelka za zaščito pred soncem boš na koži občutila prijetno svežino. Tekstura vodice je nelepljiva in ne pušča belih sledi na koži.

Vichy vodica za zaščito pred soncem SPF 30 z antioksidacijskim delovanjem

Ko zapuščaš dom, se zaščiti pred soncem

Antioksidanti imajo najpomembnejšo vlogo v boju proti prostim radikalom, ki motijo normalno funkcioniranje tvoje kože. Število prostih radikalov se pod vplivom UV sevanja povečuje, zato tvoja koža po dolgotrajni izpostavljenosti UV žarkom postane oslabljena in s tem občutljivejša.

Formula te Vichy vodice je obogatena s polifenoli borovnice, ki nudijo antioksidacijski učinek. Zagotovila ti bo visoko UV zaščito in podporo v boju s prostimi radikali.

Preberi še: Naredi sama: naravna nega obraza

Za ta videz priporočamo

 • Vichy Capital Soleil Spf 50+ Mattifiying 3in1

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Capital Soleil Spf 30 Hydrating

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Capital Soleil Spf 30 Enhanced Tan

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Capital Soleil Spf 30 Antioxidant

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, anti-aging, Vichy, pravilna nega, krema za sončenje, zaščito kože, SPF, zaščita pred soncem, hialuronsko kislino, Capital Soleil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 TikTok skincare trendi, ki jih moraš preizkusiti to pomlad

Letošnjo pomlad nam TikTok narekuje nove trende, mi pa smo komaj čakali, da jih preizkusimo in najbolj zanimive delimo s teboj...