Kolagen je možno obnoviti na naraven način! Odkrijte kremo nove generacije

Kolagen je možno obnoviti na naraven način! Odkrijte kremo nove generacije

Staranje kože

Staranje kože je naraven proces, ki ga lahko dodatno spodbudijo vplivi velike količine stresa, tobaka, pretiranega izpostavljanja kože sončnim žarkom, nepravilne nege kože, nerednega in nepravilnega čiščenja obraza, pa tudi nezadostnega ali nepravilnega spanja. Najbrž se strinjaš, da je takšnih vplivov, še posebej v mestnem okolju, več kot dovolj.

Kolagen

Najpomembnejši in najštevilčnejši protein v našem telesu je kolagen, zaradi katerega je naša koža v mladosti tako prožna in čvrsta. Čeprav naše telo proizvaja naravni kolagen, ki ohranja elastičnost in mladostnost kože, ga že po 21. letu začnemo izgubljati, v 40-ih pa naša koža izgubi kar 1 % kolagena na leto. Z večjo izgubo kolagena koža izgublja prožnost in čvrstost, s tem pa se začnejo pojavljati gube.

 

Borba proti staranju

Določen tip žensk je nagnjen k iskanju načinov za pomlajevanje kože in obnavljanje kolagena na način invazivnih in bolečih tretmajev, ki ne sodelujejo z biologijo kože, da bi na ta način čim prej prišle do želenih rezultatov, zato se podvržejo raznim injekcijam botoksa, kirurškim posegom in podobnim postopkom. Drug tip žensk se raje odloča za rešitve, ki stimulirajo ustvarjanje hialuronske kisline in kolagena, kot so na primer laser, ultrazvočne metode, »micronidling« ali biorevitalizacija, ki zahtevajo veliko denarja in tudi časa.

Danes pa obstaja boljši in naravnejši način, ki ne pomeni nikakršnih bolečih, invazivnih tretmajev in dragih metod stimulacije proizvodnje kolagena. Tu je posebni inovativni izdelek Vichy za borbo proti staranju!

Zakaj je Vichy Liftactiv Collagen Specialist izdelek nove generacije?

Liftactiv Collagen Specialist je izdelek, navdihnjen z novo generacijo neinvazivnih, prestižnih estetskih postopkov. S pomočjo te kreme boš svojo kožo opremila za boj proti staranju, in to na pravi način. Izdelek namreč ponovno aktivira naravno proizvodnjo kolagena v tvoji koži.

Inovativna formula je zmožna kompenzirati vidne učinke izgube kolagena in se tako boriti proti staranju. Liftactiv Collagen specialist deluje na kar 360° C znakov staranja s kumulativnimi rezultati. Krema ima prijetno, nelepljivo, nemastno teksturo, ki jo bo tvoja koža hitro vpila in vzljubila, saj ustreza vsaki, celo najbolj občutljivi koži.

Kolagen je možno obnoviti na naraven način! Odkrijte kremo nove generacije

Vichy Liftactiv Collagen Specialist krema – dnevna anti-age nega

To je krema, s katero boš zmanjšala gube, povečala tonus kože in polti vrnila sijaj ter izenačen ten. Okrepljena je z dokazanimi dermatološkimi sestavinami naravnega izvora. Vsebuje:

- Biopeptide  -  pospešujejo naravno proizvodnjo kolagena v koži;

- Antioksidant Vitamina Cg - deluje na hiperpigmentacijo in izenačuje ten; in

- Vichy mineralizirano vodo - vsebuje kar 15 različnih mineralov, ki okrepijo naravno zaščito kože.

Novi način borbe proti staranju je končno tu! Z uporabo te inovativne anti-age kreme nove generacije lahko 100 % zmanjšaš znake staranja, gube, povešeno kožo in pigmentacijo.

Kolagen je možno obnoviti na naraven način! Odkrijte kremo nove generacije

Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 krema – dnevna napredna anti-age nega

Ta krema zagotavlja nego širokega spektra UVA in UVB zaščite, ki poleg zmanjševanja znakov izgube kolagena deluje tudi na temne madeže, sivo in neizenačeno polt, izgubo tonusa in čvrstosti kože. Formula te kreme poleg biopeptidov in antioksidanta Vitamina Cg vsebuje tudi hialuronsko kislino za intenzivno hidratacijo kože in glikolno kislino, ki deluje proti madežem.

V učinkovitost kreme se boš prepričala, čim opaziš, da je tvoja koža v trenutku zglajena na pogled, po 4 tednih bodo tvoje obrazne linije lepše definirane, ten bo bolj svež, po 8 tednih pa boš opazila, kako so gube postale manj opazne, število temnih madežev na obrazu se je zmanjšalo in tvoja koža je bolj čvrsta.

Preizkusi te izdelke in se tudi sama prepričaj, da je kolagen mogoče obnoviti na naraven način!

Kolagen je možno obnoviti na naraven način! Odkrijte kremo nove generacije

Izdelke lahko kupiš ekskluzivno v spletni predprodaji, z brezplačno dostavo.

Preberi še: Kako upočasniti staranje v preprostih korakih

Za ta videz priporočamo

  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist

    Takojšnje naročilo
  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, nega obraza, Vichy, Liftactiv Collagen Specialist

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

Redkokdaj se na trgu pojavi izdelek za stiliziranje las, o katerem bi se toliko govorilo. Še posebej v času, ko lase največkrat oblikujemo kar doma in...