Lahko rešite težave nepopolne kože

Oglje je sestavina, ki si resnično zasluži mesto med tvojimi kozmetičnimi izdelki. Zadnjih nekaj let so najrazličnejše maske in sredstva za čiščenje z ogljem doživeli pravo ekspanzijo. Razlogi za to so naslednji.

Lahko rešite težave nepopolne kože

Oglje kot rešitev za problematično kožo

Ko na obraz naneseš izdelek z ogljem, na boš videti najbolj glamurozno, priznamo, saj je barva teh izdelkov črna, vendar je dokazano, da ima oglje mnogo pozitivnih učinkov na kožo. Toksini se enostavno lepijo nanj, zato je odlično za čiščenje in detoksikacijo kože, eden od dodatnih bonusov pa je tudi to, da je v nekaterih izdelkih za nego kože ta substanca povsem naravna.

Zmanjšanje por

Tekom dne toksini mašijo naše pore, čemur botrujeta tako splošna onesnaženost zraka kot umazanija. Zamašene pore zlahka vodijo do nastajanja ogrcev in mozoljev. Izdelki z ogljem, posebej luščilne maske, iz por odstranijo nečistoče, jih naredijo manj vidne, po uporabi pa na tvojem obrazu pustijo občutek svežine.

Reguliranje mastne kože

Če je tvoja koža mastna, so izdelki z ogljem prava rešitev zate. Z njihovo uporabo boš odstranila odvečno maščobo iz kože, ki bo postala gladka in nežna.

Lahko rešite težave nepopolne kože

Pomoč v boju z mozolji

Če so te kdaj pestili mozolji, veš, kako zelo resen je lahko ta problem. Izdelki na bazi oglja lahko očitno pomagajo. Akne ne bodo preprosto izginile s tvojega obraza, vendar bo s to sestavino tvoja koža ostala čista, njeno izločanje sebuma pa nadzirano, kar vsekakor lahko pomaga pri reševanju te neprijetne težave.

Katere izdelke naj preizkusim?

Na trgu obstaja veliko izdelkov, ki vsebujejo oglje, mi pa ti priporočamo, da preizkusiš linijo Pure Active blagovne znamke Garnier.

Garnier Pure Active 3 v 1 z belo glino – gel, maska in piling za čiščenje obraza

Če imaš problematično kožo, nagnjeno k mozoljem, je ta 3v1 izdelek idealen za tvojo vsakdanjo nego. Uporabljaš ga lahko kot gel za umivanje, masko za nego kožo, ali kot piling, po uporabi pa boš nemudoma občutila, da je tvoja koža postala gladka in globinsko čista.

Lahko rešite težave nepopolne kože

Garnier Pure Active 3 v 1 z ogljem – gel, maska in piling za čiščenje obraza

Če te mučijo mastna koža in mozolji, je ta izdelek odlična rešitev za vsakodnevno čiščenje obraza. Zmanjšuje svetenje mastne kože, uporabljaš pa ga lahko vsak dan kot gel za umivanje ali piling, kot masko pa do trikrat na teden.

Garnier Pure Active Peel Off maska za obraz

Najbrž tudi tebe privlači stiskanje ogrcev, vendar je absolutno najslabše, kar lahko storiš svojemu obrazu, saj to početje lahko povzroči nastajanje brazgotin. Če te mučijo ogrci, je najboljša rešitev zate peel off ali luščilna maska. Poleg oglja je ta maska obogatena s salicilno kislino, znano po svojem čistilnem delovanju. Po eni sami uporabi boš videla njeno blagodejnost – vidno odmašene pore, odstranjen višek sebuma, prečiščena koža, po 4 tednih uporabe pa se bo število ogrcev opazno zmanjšalo, pore bodo zožene ter manj opazne.

Garnier Pure Active Exfo-Brusher gel s piling krtačko

Ta izdelek za čiščenje obraza s piling krtačko z mehkimi iglicami uporabljaj za intenzivno odstranjevanje odmrlih celic in nečistoč. Uspešno odstrani tudi težko dostopne nečistoče ter zmanjša izzivanje povečanega izločanja sebuma. Dermatološko je testiran na koži, nagnjeni k nastajanju aken, zato predstavlja pravo rešitev za vse, ki jih mučijo podobne težave. Všeč ti bo osvežilen občutek hlajenja, saj gel vsebuje mentol in izvleček borovnice.

Pred nanosom najprej navlaži obraz, zatem tudi krtačko, izdelek obrni na glavo in v krožnih gibih gel nanesi na kožo. Po uporabi izperi obraz in očisti krtačko.

Lahko rešite težave nepopolne kože

Garnier Pure Active gel za umivanje obraza

Če imaš raje izdelke za umivanje z gel teksturo, je idealna stvar zate Garnier Pure Active gel za čiščenje kože. Poleg oglja vsebuje tudi izvleček borovnice in salicilno kislino. Enako kot ostali izdelki iz linije, bo globinsko očistil tvoj obraz, odstranil višek maščobe in vidno zmanjšal ogrce.

Si že preizkusila katerega od izdelkov za nego kože, ki vsebujejo oglje? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Garnier zaganja pobudo »Green Beauty Initiative«

Za ta videz priporočamo

 • Garnier Pure Active 3in1 Charcoal

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Skin Naturals Pure Active Peel off

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Pure Active Spot Fight

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Skin Naturals Pure Active Exfo-Brusher

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, Garnier, občutljiva kožo obraza , čiščenje obraza, Pure Active

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusi čiščenje obraza z izdelki, obogatenimi s hialuronom

Redno in ustrezno čiščenje obraza je pravi način, da s kože izmijemo vse nečistoče, odmašimo zamašene pore in odstranimo višek sebuma oz. maščobe...