Nega kože doma: Skincare day s partnerjem

Če si zaprta v hiši s fantom ali možem, je čas, da mu pokažeš, kako je ostajanje doma lahko več kot le igrice in televizija, in mu predstaviš čare negovanja kože. Verjetno je tudi tvoj moški (kot večina njih) prepričan, da je nega rezervirana izključno za ženske. Vendar prav situacija, v kateri smo se znašli, ponuja idealno priložnost, da mu pokažeš vse lepote negovanja in uživanja z lepotnimi izdelki. Seveda nikar ne pozabi tudi na tvoje ugodje, zato pripravi skincare day zase in tvojega partnerja. Ob tej priložnosti smo izbrali izdelke, ki jih lahko uporabljata skupaj.

Nega kože doma: Skincare day s partnerjem

Korak 1: Očistite kožo obraza

Prvi korak v negi kože je seveda čiščenje obraza. Tako za tvojo kot za kožo tvojega partnerja priporočamo gel za čiščenje obraza Garnier Pure Active, ki vsebuje formulo, obogateno z izvlečkom borovnic, salicilno kislino in naravnim ogljem. Če imata težave z ogrci, bo ta gel idealen, saj ob redni uporabi zmanjšuje neprijetne črne pikice.

Nega kože doma: Skincare day s partnerjem

Korak 2: Piling

Eksfoliacija ali piling je nekaj, kar tvoj fant do sedaj najbrž še ni preizkusil. Ko se mu bo prepustil, se bo zagotovo hitro »prijel«, še posebej, če bosta to storila s piling krtačo Garnier Exfo Brusher Gel. Nežna masaža obraza z gelom in krtačko bo globinsko očistila pore in spodbudila mikrocirkulacijo.

Nega kože doma Skincare day s partnerjem

Korak 3: Maska za obraz

Po pilingu je čas, da si s partnerjem naneseta masko za obraz in se sprostita ob priljubljeni seriji, filmu ali glasbi. Maska, ki jo priporočamo tebi, je Pure Active 3v1 maska z glino, fant ali mo pa lahko preizkusi izdelek Charcoal 3v1. Z obema maskama bodo odvečni sebum in nepravilnosti le še stvar preteklosti. Če imata ti ali fant suho ali normalno kožo in vama izdelki, osredotočeni na borbo z nepravilnostmi, ne ustrezajo, bodo za vaju idealne tissue maske. Znamka Garnier ponuja veliko različnih, mi pa ti priporočamo tisto z vitaminom C, ki bo obrazu dodala novo svežino.

Nega kože doma Skincare day s partnerjem

Korak 4: Hidratacija

In seveda ne moremo pozabiti na hidratacijo z ustrezno kremo. Gotovo že imaš svojo najljubšo, za tvojega parterja pa priporočamo Hydra Mag C kremo za obraz in predel okoli oči, ki je namenjena posebej za moške. Odstranila bo znake utrujenosti, koži vrnila sijaj in ublažila rdečico okoli oči ter oteklino pod njimi.

Nega kože doma Skincare day s partnerjem

Ti je uspelo nagovoriti partnerja, da skupaj uživate v skincare dnevu? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Ugodi sebi: domača SPA nega

Za ta videz priporočamo

 • Garnier Pure Active Spot Fight

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Skin Naturals Pure Active Exfo-Brusher

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Pure Active 3in1 Charcoal

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Pure Active 3u1 Clay

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Fresh-Mix Vitamin C Pack Tissue Mask

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Moisture + Aqua Bomb Tissue Mask

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Moisture + Freshness Tissue Mask

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Homme HYDRA MAG C +

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, večerna rutina, maske za obraz, nega obraza, Vichy, Garnier, nočna nega kože, nočna krema, pravilna nega, dnevna krema za obraz, piling, maske za obraz , čiščenje obraza, Pure Active

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Imuniteto kože je mogoče okrepiti s cinkom!

V boju s problematično kožo je izbira skincare izdelkov z ustreznimi sestavinami ključnega pomena. Odkrij, kako cink lahko izboljša imuniteto tvoje ko...