NOVO! SLADKA RUTINA ZA NEGO KOŽE : 3 novi sladkorni pilingi za takojšnjo gladko in mehko kožo obraza in ustnic

3 vrste sladkorja iz 100 % naravne pridelave

Kolekcijo negovalnih globinskih pilingov sestavljajo trije različnih izdelki, ki temeljijo na kombinaciji treh vrst sladkorja iz 100 % naravne pridelave in dodatne sestavine, ki je v vsakem od treh izdelkov unikatna.

Morda se sprašuješ – zakaj prav sladkorni piling? Odgovor je preprost: zahvaljujoč njihovi teksturi, sladkorni kristali predstavljajo nežne sestavine, ki ne delujejo agresivno na delikatno, občutljivo kožo obraza, hkrati pa imajo močan očiščevalni učinek. Vsi trije pilingi vsebujejo naslednje tri vrste sladkorja:

tri vrste sladkorja

- Beli sladkor. Nahaja se v korenu sladkorne pese. Njegovi fini, drobni kristali temeljito odstranjujejo mrtve celice s površine obraza.

- Rumeni sladkor. Pridobivamo ga iz sladkorne trske in je bogat z vitaminoma B5 in B6. Kožo naredi mehko.

- Rjavi sladkor. Vsebuje B vitamine, kalcij in magnezij, ki so odločilni v obnavljanju metabolizma celic.

Tri variante za tri fenomenalne učinke

Različni tipi kože potrebujejo specifično nego, zato je kolekcija sestavljena z mislijo, da ponudi odgovor na vsako njihovo posamezno zahtevo. Tako lahko izbereš piling, ki ti najbolj ustreza:

SMOOTH SUGAR NOURISH SCRUB – SLADKORNI PILING ZA GLADKO IN NAHRANJENO KOŽO

(tri vrste sladkorja + kakavovo maslo)

 

Narejen je iz omenjenih treh vrst sladkorja, ki skupaj s kakavovim maslom, kokosovim oljem in zrnci kakava v trenutku zagotovijo elastično, nahranjeno kožo obraza. Medtem ko je kakavovo maslo bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki ublažijo suhost kože, je kokosovo olje bogato z lipidi in nudi zaščito površinskega sloja kože, zrna kakava pa odstranjujejo mrtve celice in tako vašo kožo naredijo občutno mehkejšo.

SMOOTH SUGAR CLEAR SCRUB – SLADKORNI PILING ZA TEMELJITO ČIŠČENJE OBRAZA

(tri vrste sladkorja + kivijeva semena)

V tem izdelku so kombinaciji treh vrst sladkorja dodane še tri naravne sestavine, ki pomagajo pri čiščenju obraza. Gre za kivijeva semena, ki gladijo kožo in tako zmanjšujejo vidnost ogrcev, eterično olje poprove mete, ki kožo pomirja in zmanjšuje vidnost njenih nepravilnosti, in olje limonine trave za popolno čiščenje kože. Gelna tekstura tega pilinga je izredno lahka in se na koži segreva, zato je čiščenje še intenzivnejše, koža pa je sveža in gladka.

SMOOTH SUGAR GLOW SCRUB – SLADKORNI PILING ZA GLADKO IN BLEŠČEČO KOŽO

(tri vrste sladkorja + olje grozdnih semen)

Tudi ta piling vsebuje bel, rumen in rjav sladkor, vendar je njegova ključna sestavina tudi olje grozdnih semen, obogateno z vitaminom E, ki izenačuje kožo in jo naredi bleščečo. V tej močni beauty škatlici se nahaja tudi manoi olje, še ena naravna sestavina, ki pomaga pri vlaženju kože in ščiti njen naravni sijaj ter svežino, kot tudi acai v prahu, ki močno prispeva h gladki površini kože.

Nekaj smernic za uporabo

Osnovno pravilo za uporabo vseh treh sladkornih pilingov je, da jih nanašaš na čisto in suho kožo. Zatem prste navlaži s toplo vodo in zmes nežno vtri v kožo obraza, pri tem pa se izogibaj predelu okrog oči. Ko začutiš, da se je sladkor pod tvojimi prsti stopil, piling speri s toplo vodo.

Za doseganje optimalnih rezultatov, sladkorne pilinge lahko uporabljaš trikrat tedensko.

Ne pozabi na ustnice

Enako kot obraz potrebuje redno eksfoliacijo, ti bodo tudi tvoje ustnice hvaležne za občasni piling. Zato naj te razveselimo z informacijo, da vse tri izdelke lahko uporabljaš tudi za nego ustnic – posebej pozimi, ko so nagnjene k sušenju in pokanju.

Z nežnimi gibi vrha prstov nanesi enega od treh izdelkov na ustnice in naredi piling. Pomembno je, da zatem navlažiš svoje ustnice in jih tako nahraniš ter hkrati zaščitiš pred vsemi škodljivimi zunanjimi vplivi. Poleg tega bo ob tako temeljiti negi tvoja najljubša šminka izgledala še bolje, pa tudi dlje bo ostala na tvojih ustnicah!

Preberi še: 3 sestavine, ki jih pozimi vaša koža nujno potrebuje

Za ta videz priporočamo

  • L’Oreal Paris Smooth Sugars Nourish Scrub

  • L’Oreal Paris Smooth Sugars Clear Scrub

  • L’Oreal Paris Smooth Sugars Glow Scrub

Povezane teme: nega, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj so razširjene pore in kako se jih rešiti

Čeprav ne gre toliko za zdravstveni kot pa za estetski problem, lahko ob določenih primerih pride do okužbe in vnetnega procesa, ko se začnejo pojavlj...