Odstrani ličila, očisti in hidriraj obraz, s pomočjo enega samega izdelka!

Odstranjevanje ličil

Vemo, kako naporno se zdi odstranjevanje ličil, ko se vrneš iz mesta in si želiš postelje, da se kar sama od sebe pojavi ideja, če bi ta del tokrat morda preskočila. Če redno skrbiš za svojo kožo, zagotovo veš, da je prav ta korak v negi kože usoden in ga nikdar ne smeš zanemariti. Na srečo danes obstaja veliko izdelkov za odstranjevanje ličil, zasnovanih na micelarni tehnologiji, s katerimi lahko hitro odstraniš ličila, brez vztrajnega drgnjenja.

Odstrani ličila, očisti in hidriraj obraz, s pomočjo enega samega izdelka!

Čiščenje obraza

Ličila niso edini razlog, zaradi katerega moraš uporabljati izdelke za čiščenje obraza. Če se ne ličiš pogosto in misliš, da takšnih izdelkov ne potrebuješ, si v veliki zmoti. Tvoj obraz je izpostavljen razim zunanjim dejavnikom, ki lahko vplivajo na njegovo čistost ter s tem na videz tvoje kože. Ti dejavniki lahko povzročajo povečano izločanje sebuma, kar vodi k mašenju por, pojavljanju drobnih gub, pa tudi k nastanku ogrcev in mozoljev. Povsem neizbežno je torej, da svoj obraz ohranjaš čist, ne glede na to, ali ličila uporabljaš ali ne.

Hidriranje obraza

Hidriranje obraza je bil nekoč obvezen korak samo v negi suhe in občutljive kože, vendar je zahvaljujoč naprednim formulam kozmetičnih izdelkov postal neizbežen za prav vsak tip kože. Vlaženje kože bo tvojemu obrazu prijalo, z redno hidratacijo pa bo videti bolj veselo in bleščeče.

Odstrani ličila, očisti in hidriraj obraz, s pomočjo enega samega izdelka!

Garnier micelarno mleko – odstranjevanje ličil, čiščenje in hidratacije

Nekoč smo potrebovale cel kup izdelkov, da smo ličila uspešno odstranile z obraza, kožo očistile in ji zagotovile potrebno dozo dnevne hidratacije. Morda niti takrat nisi bila povsem zadovoljna z izbranim izdelkom, saj je na koži puščal mastne sledi, ali pa si večkrat preskočila nanašanje vlažilne kreme.

Ne skrbi, od tega trenutka lahko pozabiš na takšne situacije, če daš priložnost novemu in večnamenskemu izdelku iz družine Garnier, ki v eni sami potezi odstrani ličila, tvojo kožo očisti in hkrati neguje. To je – micelarno mleko.

Micelarno mleko: najnovejše iz micelarne tehnologije

Garnier micelarno mleko vsebuje moč micelov, ki so osnova micelarnih vod, združeno z vlažilnimi sestavinami, ki so osnova hidratantnih krem. Z njim bo tvoja koža po čiščenju dodatno hidrirana in negovana. Micelarno mleko med drugimi vsebuje tudi glicerin in pantenol, ki kožo hidrirata in negujeta ter povečata njeno mehkobo.

 

Formula micelarnega mleka Garnier bo odstranila ličila s tvojega obraza in občutljivega predela oči in ustnic, prav tako kot micelarna voda, hkrati pa bo tvojo kožo še dodatno hidrirala.

Preberi še: Micelarna voda Garnier: kultni izdelek je napolnil 5 let!

 

Za ta videz priporočamo

  • Garnier Micellar Cleansing Milky Water

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, Garnier, pravilna nega, čiščenje obraza, micelarna voda, odstranjevanje ličil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Imuniteto kože je mogoče okrepiti s cinkom!

V boju s problematično kožo je izbira skincare izdelkov z ustreznimi sestavinami ključnega pomena. Odkrij, kako cink lahko izboljša imuniteto tvoje ko...