Popularni sestavini za nego kože: konopljino olje in E vitamin

Učinkovitost ekološke kozmetike se izraža v ustrezni kombinaciji sestavin, ki  jih strokovnjaki iz laboratorijev pazljivo izberejo in izkoristijo na pravi način. S spajanjem eteričnih olj, cvetne vode in hladno stiskanih olj nastajajo učinkoviti in prijetni ekološki izdelki za nego. Med sestavinami, ki v tej vrsti kozmetike postajajo vse popularnejše, izstopa olje industrijske konoplje, ki ga pogosto kombiniramo z E vitaminom.

Konopljino olje in E vitamin

Olje industrijske konoplje je znano po svojih regenerativnih in negovalnih učinkovinah, ki so našle svojo pot tako do izdelkov za ličenje kot za nego kože. Pridobiva se iz semen konoplje in je bogato z omega 3 in 6 maščobnimi kislinami.

Popularni sestavini za nego kože: konopljino olje in E vitamin

Vitamin E je pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov za obraz. Deluje regenerativno in proti gubam, nevtralizira proste radikale in ščiti kožo. Je pogosta sestavina krem, serumov in olj za obraz.

Nočno olje za obraz

Nočno olje za obraz prav tako kot vsa tovrstna olja prispeva k bolj zdravemu videzu kože, naj gre za izgubo vlage, krepitev zaščitne pregrade, kožo hrani, neguje, zmanjšuje nastajanje gub in odstranjuje podočnjake. Ne pozabi, da olja za obraz najbolje delujejo v kombinaciji s kremami in serumi na enaki osnovi.

Nočno olje za obraz, obogateno s konopljinim oljem in E vitaminom

V eni od naših najljubših kozmetično certificiranih ekoloških linij na trgu – Garnier BIO – bo kmalu dostopno tudi nočno olje za obraz, ki vsebuje olje industrijske konoplje in E vitamin, skupaj z obnovitveno kremo z večplastnim blagodejnim delovanjem na kožo, ki prav tako vsebuje obe dragoceni sestavini.

Popularni sestavini za nego kože: konopljino olje in E vitamin

Ne dvomimo, da bosta izdelka izpolnila pričakovanja uporabnikov, saj sta del certificirane ekološke kozmetične linije, ki se lahko pohvali s certifikatom ECCOCERT GREENLIFE, pa tudi z mnogimi drugimi vrednotami, ki so nam lahko vsem za vzor. Formule njihovih izdelkov so veganske, ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, niso testirane na živalih, vse njihove ključne sestavine pa so ekološko pridelane in izvirajo iz obnovljivih virov.

Garnier BIO Hemp izdelki

Konopljino olje se za izdelke Garnier BIO pridobiva iz industrijske konoplje, vzgojene v Evropi, na način, ki omogoča zajetje najčistejšega ekstrakta, bogatega s kislinami omega 3 in 6. Zanimivo je, da je to nočno olje primerno tudi za občutljivo kožo, posvečeno pa utrujeni koži, izpostavljeni fizičnemu stresu, ki nas danes vse obdaja v obliki pomanjkanja spanja, raznih vremenskih pogojev in drugih splošno poznanih dejstev.

Popularni sestavini za nego kože konopljino olje in E vitamin

Nočno olje Garnier BIO Hemp ublaži znake stresa na koži, jo pomirja in hrani, hkrati pa zapolnjuje drobne gube.

Obnovitvena krema Garnier BIO Hemp gel kožo pomiri, nahrani, zapolni drobne gube, posebej sijajna pa je v kombinaciji z nočnim oljem, saj je izdelana na isti bazi sestavin.

Boš tudi ti preizkusila te izdelke, obogatene s popularnima sestavinama za nego kože? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Ekološki kozmetični izdelki: kakšne so njihove prednosti?

Za ta videz priporočamo

 • Garnier BIO Lavandin Anti-Age Day Cream

  Takojšnje naročilo
 • Garnier BIO Lavandin Anti Age Eye Care

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Bio Repairing Hemp Sleeping Oil

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Bio Repairing Hemp Multi Repair Gel Cream

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, anti-aging, večerna rutina, nega obraza, Garnier, nočna nega kože, nočna krema, pravilna nega, dnevna krema za obraz, serum za obraz , Garnier, občutljiva kožo obraza , Garnier BIO

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zimske ideje za manikiro, ki navdihujejo na Instagramu

Dobre vlažilne kreme lahko pomagajo, vendar niso dovolj … Na srečo so tu ideje za zimsko manikiro...