Pravi pomen seruma za obraz

Razbijanje mitov

Ko slišimo »serum za obraz«, je naša pogosta prva asociacija staranje kože. Nekaj, kar bi bilo dobro uvesti v rutino, nekaj, kar šele prihaja na vrsto. Zdi se, kot da prej nismo imeli najmanjše skrbi glede nege obraza, sedaj pa na lepem preizkušamo vrsto izdelkov, da bi odkrili tistega pravega, preučujemo sestavine v kremah, se informiramo o njihovem namenu, učimo se novih besed, ki jih prej nikdar nismo izgovorili, kot denimo »hialuronska kislina«, »retinol«, »fibroksil« … in se sprašujemo, ali nam bo vse skupaj zares pomagalo, ali bi bilo morda bolje, da se prepustimo hialuronskim polnilom oz. injekcijam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Pravočasna nega

Pomembno je spoštovati nasvete glede nege kože obraza, ki jih poslušamo vse življenje. Da, redna nega pomaga, na videz kože pa v resnici vpliva veliko dejavnikov: kako se prehranjujemo, koliko tekočine vnašamo, ali smo fizično aktivni, koliko maščobe izkoristimo, kako se odzovemo na stres … Na večino zadev pravzaprav ne moremo kaj dosti vplivati – ne moremo recimo prekiniti vsake stresne situacije z izgovorom »oprostite, ali to na mojo kožo ne deluje blagodejno«. Nekatere stvari pa vsekakor lahko nadziramo, od vnosa tekočine, prek uporabe zaščitnih faktorjev, pa vse do načinov čiščenja obraza.

Drži torej, da je treba premišljeno skrbeti za nego svoje kože, vendar se nikar ne obremenjujte, če spadate med tiste, ki so temu do sedaj posvečali bolj malo pozornosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Na pomoč prihaja serum!

Drži, da z uvedbo seruma svoji koži lahko omogočite nego, ki je nikdar prej ni bila deležna. Podarite ji nekaj zanesljivega, nekaj konkretnega, kar daje vidne rezultate in stanje očitno spreminja na bolje. Ženske, ki so preizkusile naš Revitalift Filler serum, pravijo, da so prve spremembe opazne že po eni sami uporabi. Občutile so, da je njihova koža bolj napeta, prožnejša in bolj sveža.

Po dveh tednih uporabe postanejo opazna še bolj konkretna izboljšanja na koži. Ena od osnovnih zablod glede serumov, krem in nege proti staranju nasploh je, da gre v glavnem samo za gube. Obstajajo pa tudi mnogi znaki staranja, ki gube šele napovedujejo ali spremljajo. Za njimi tičijo različni vzroki, ki jih poskušamo rešiti in tako gube resnično zmanjšati ali celo odstraniti.

Še ena dobra novica je, da Revitalift Filler serum spodbuja, obnavlja in vrača volumen, ne glede na to, ali vaša koža koža postaja vse bolj suha ali mastna. Ženske z najrazličnejšimi tipi kože lahko opazijo blagodejne spremembe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Sprememba, ki jo opazimo

Pri uporabi nekaterih izdelkov se vam je gotovo že zgodilo, da opazite prve rezultate in ste z njimi zadovoljni, vendar se čez nekaj časa zdi, da je izdelek dosegel svoj maksimalni učinek. Lahko ga še naprej uporabljate, iz navade ali pač zaradi upanja, da se bo vendarle še pojavila kakšna sprememba, vendar vse skupaj izgublja svoj pomen. Ujamete se v začarani krog: izgubljate motivacijo, upate, čakate, vendar počasi in zanesljivo začnete pozabljati na rabo tega izdelka. S časom njegovo slabšo delovanje pripišete vaši nedoslednosti ali celo lenosti. Nato se ista zgodba ponovi z nekim drugim proizvodom in spet se znajdete na začetku konca.

Začarani krog je mogoče premagati! Revitalift Filler serum vsebuje 10-krat večjo koncentracijo hialuronske kisline kot katerikoli drugi serum znamke L´Oreal. Gotovost, s katero lahko ves čas spremljate rezultate, in to po posameznih fazah, ter prepričanje, da bo redna uporaba obrodila sadove, bosta zadržala vašo motivacijo. Naj vsak nanos postane mali ritual, ki zagotavlja vidne rezultate in nenehne spremembe na bolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Morda je ena od najpomembnejših vlog seruma v življenju vsake ženske ta, da se z njim izogne situaciji, ko bi se pogledala v ogledalo in zavzdihnila: »morala bi bolje skrbeti za svojo kožo« ali »ko bi vsaj še pravi čas začela«. S serumom Revitalift Filler vam nikdar ne bo treba izgovoriti: »morda je čas za hialuronske injekcije«.

Preberi še: Fluid za obraz in njegove skrivnosti

Za ta videz priporočamo

  • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, Eva Longoria, nega obraza, nočna nega kože, L'Oréal Paris, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nahrani svoje lase po hladni zimi!

Na videz zahtevna naloga obnove poškodovanih las v samo nekaj preprostih korakih lahko postane pravi sadni raj...