Razkrivamo ti meglico za obraz

Če si nego kože še pravi čas prilagodila poletju in svoj obraz ščitiš, neguješ ter vlažiš s pomočjo mnogih osvežilnih gelov, serumov, fluidov in obraznih termalnih vod, si gotovo odkrila čare negovane, osvežene in hidrirane kože v poletnih dneh. Na trgu pa se je pojavil prostor za še en izdelek za nego kože, ki preti da prevzame vodstvo med najbolj priljubljenimi – meglica za obraz. Kaj je njena skrivnost?

Razkrivamo ti meglico za obraz

Ne bodi skeptična do novih izdelkov na trgu!

Ljudje smo po naravi dvomljivi in nezaupljivi do novosti ter inovativnih izdelkov, tako tistih za ličenje kot onih za nego kože. Zato niti ne preseneča, če si ob pogledu na meglico, ko si jo srečala v trgovinah, pomislila, da gre le še za eno novo trend osvežilno vodico za obraz v lepi embalaži. Vendar je ta izdelek veliko več! Z njim bo tvoj obraz dobil tisti sveži dewy look, videti bo svetleje, bolj zdravo in navlaženo, tvoja koža pa bo nahranjena.

Kaj je meglica za obraz?

Meglica ali mist je hranljiv osvežilen sprej za obraz, ki ga lahko uporabljaš na več različnih načinov, v kateremkoli trenutku dneva, ne glede na to, ali si naličena ali ne. Resnično čudovito osveži obraz, poleg tega pa vsebuje še veliko hranljivih sestavin iz narave, ki kožo hidrirajo in učinkujejo pomirjujoče. Med najbolj popularnimi sestavinami na našem trgu v meglicah lahko najdeš arganovo olje, vrtnično vodo ali celo kaktusov cvet.

Večnamenski izdelek za nego kože

Če te še vedno nismo prepričali, da temu izdelku daš priložnost, je njegova večnamenska uporaba definitivno eden od razlogov, da si boš premislila. Nauči se, kako meglico za obraz lahko uporabljaš na več različnih načinov:

Za osvežitev obraza

Takojšnje osvežitve v visokih temperaturah na vrelem asfaltu, v službi ali na izletu ne moreš doseči samo s pomočjo vlažnih robčkov, hladnih pijač in sladoleda. Sedaj moraš osveževati in hladiti tudi svoj obraz, in to povsem preprosto – z meglico za obraz. Meglica je prava rešitev, še posebej sedaj, ko se spodbuja, da se z rokami kar najmanj dotikamo obraza. Nekajkrat poškropi, kjer je potrebno, in občutila boš olajšanje, tvoja koža pa bo nahranjena.

Razkrivamo ti meglico za obraz

Preizkusi meglico za obraz Garnier BIO Argan mist. Ta hranljivi osvežilni razpršilec z arganovim organskim oljem in vodo plavice bo tvoji koži vrnila naraven sijaj in osvežila njeno polt. Argan je znana naravna sestavina, ki hrani in pomirja suho ter občutljivo kožo, zato je sijajna izbira za poletje. Posebej ti bo všeč njena osvežilna dišava.

Za takojšnjo hidratacijo obraza

V prodaji lahko najdeš tudi meglico za obraz, namenjeno dodatni hidrataciji kože. Najboljše pri vsem pa je, da meglico za obraz za razliko od krem za hidratacijo lahko naneseš čez ličila, povsem brez strahu, da bi jih pokvarila. Meglica za dodatno vlaženje kože ti omogoča vzdrževati vlago kože skozi ves dan.

Razkrivamo ti meglico za obraz

Priporočamo ti, da preizkusiš Kiehl’s Cactus Flower & Tibetan Ginseng, hidratantno meglico za obraz, obogateno s kaktusovim cvetom, znanem po tem, da cveti celo v ekstremnih puščavskih pogojih. Vsebuje bogastvo aminokislin, vitamina B in mineralov. Ker se v formuli meglice nahaja kaktusov cvet, bo poskrbel, da tvoja koža zadrži potrebno vlažnost in ostane hidrirana v vseh trenutkih. Poleg cvetu kaktusa meglica vsebuje rastlino ginseng, znano tudi kot zlata korenina, odporna na vse vremenske pogoje, ki pomaga pri revitalizaciji blede kože.

Kot dodaten korak, ki ogromno pomeni

Ko si želiš še bolj izboljšati vlažnost svoje kože, je meglica za obraz ponovno tu. Dovolj je le, da jo razpršiš po nanosu enega od izdelkov za nego, kakršen je na primer serum za obraz ali gel za umivanje. Tako si boš zagotovila vlažnost kože še pred izdelki, ki sledijo. Obvezno preizkusi tudi uporabo meglice po podlagi, a pred prvimi potezami s čopičem za ličenje, in se sama prepričaj v rezultat. Tvoja koža bo videti bolj sveže in sijoče, pa tudi nanos ličil bo lažji.

Za pomirite občutljive kože

Mnoge sestavine iz narave imajo pomirjujoče in protivnetno delovanje na kožo. Če najdeš meglico za obraz, ki vsebuje prav takšne sestavine, poleg tega pa je njena formula nežna, boš hitro prepoznala tudi njene pomirjajoče učinke. Če je tvoja koža nagnjena k draženju in rdečici, se obvezno izogibaj izdelkom, ki vsebujejo alkohol in močne dišave.

Preizkusi meglico za obraz Lancôme Rose Mist, ki vsebuje vrtnično mleko, obogateno z vodo vrtnice, ki ima izrazito pomirjujoče in protivnetno delovanje na kožo. Zaradi bogate teksture mleka, ki se spremeni v nežno meglico, boš občutila prijetnost kože takoj po nanosu. Kot večino meglic za obraz tudi to lahko uporabiš kadarkoli in kjerkoli, pred ali po ličilih.

Si že preizkusila meglico za obraz? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Poletni trendi ličenja 2020

Za ta videz priporočamo

  • Garnier BIO Argan Refreshing Spray

    Takojšnje naročilo
  • Lancôme Rose Mist

  • Kiehl’s Cactus Flower & Tibetan Ginseng

Povezane teme: nega, trend , Lancome, nočna nega kože, pravilna nega, Garnier, Garnier BIO, Kiehl’s, Meglico za obraz

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

10 zapovedi uporabe baze

Z izbiro prave baze oz. primer-ja si lahko zagotovimo popoln videz ličil, bleščečo kožo in povsem izenačeno polt. Pred samim nakupom pa se je dobro sp...