Revitalift Loreal kreme: Veliki vodnik

V mlajših dneh smo nagnjeni k eksperimentiranju, kasneje pa se z leti in izkušnjami naučimo precej hitreje prepoznati, kaj je za našo kožo dobro in kaj ne. S tem se v morju različnih izdelkov tudi lažje znajdemo in izbiramo kozmetiko, ki nam najbolj ustreza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

V dvajsetih, tridesetih in štiridesetih se potrebe spreminjajo, zato je pomembno, da izbiramo ustrezne kreme, ne le za specifično starostno obdobje, pač pa tudi prilagojeno tipu kože in vsem njenim karakteristikam.

Obstajajo znamke, ki nam dodatno olajšujejo izbiro in omogočajo, da v sklopu ene linije izdelkov najdemo vse, kar potrebujemo. Loreal kreme iz Revitalift serije so pravi primer za to.

L'oréal kreme za obraz 30

Elastična vlakna predstavljajo 5 % skupne količine vlaken. Po štiridesetem letu njihova mreža poka, obraz izgublja tonus, to pa povzroči nastanek gub. Revitalift dnevna in nočna nega sta ključni za ohranjanje mladostnega videza, z njuno pomočjo se število gub drastično zmanjša. Prav elasti-flex tehnologija iz laboratorijev L'oréal je omogočila nastanek krem, ki kožo obogatijo z elastinom in ne le upočasnjujejo njeno staranje, pač pa jo dejansko pomlajajo!

L'Oréal Paris Revitalift dnevna krema

Tvoj obraz čez dan nujno potrebuje dobro zaščito in več energije, da bi se lahko branil pred škodljivimi vplivi in stresom. Poleg zagotavljanja celodnevne navlaženosti mora dnevna krema povečati odpornost in predvsem elastičnost kože.

Z elastinom in pro-retinolom, eno od najpomembnejših anti-age sestavin, ki spodbujajo obnavljanje, boš ponovno videti, kot da imaš 20 let.

 

L'Oréal Paris Revitalift Antirid za področje okoli oči

Posebej občutljivo območje okoli oči potrebuje posebno kremo, narejeno izrecno zato, da napne in privzdigne veke ter odstrani otekline podočnjakov. Po le štirih tednih uporabe boš opazila, da je koža postala gladka, čvrsta, maksimalno hidrirana, za kar gre zahvala stimpulexu in pro-retinolu, sestavinama L'oréal kreme za področje okoli oči, ki sta najpomembnejša junaka v boju proti gubam in staranju kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

L'Oréal Paris Revitalift krema za konture obraza

Z leti se koža širi in spušča, obrazne linije pa postopamo izgubljajo svojo definicijo. Če se ne želiš prepustiti agresivnim metodam zategovanja obraza, je ta krema prava izbira zate.

L'oréal kreme proti gubam so dobile pravo okrepitev v obliki namenskega izdelka, ki se osredotoča na kritično področje vratu in obraznih linij oziroma tista področja, kjer se proces staranja najbolj opazno pojavlja.

Urezane gube na vratu, mlahava koža in vse manj jasne linije se da popraviti s pomočjo formule, ki vsebuje vitafibrin. Ta mreži vlaken vrača elastičnost in koži daje potrebno čvrstost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

L'Oréal Paris Revitalift nočna krema

Ne glede na to, da elastična vlakna predstavljajo le 5 % skupnih vlaken kože, so povsem gotovo ključ elastičnosti in mladostnega videza, zato zavzemajo častno mesto v sestavi Revitalift linije L'oréal krem za obraz.

Narejene tako, da nevtralizirajo gube, pomagajo koži do boljšega tonusa in večje čvrstosti ter ji zagotovijo jutranjo mehkobo, gladkost in spočitost. Prav to pa so cilji nočne kreme – da hrani, hidrira, deluje globinsko in spodbuja regeneracijo. Zahvaljujoč tem lastnostim boš videti bolj sveža in spočita iz dneva v dan.

Preberi še: Ampule za obraz: vse, kar morate vedeti

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Day Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Face, Contours & Neck Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Night Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Renew

  Takojšnje naročilo
 • LÓreal Paris Revitalift Filler Hyaluromask

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Cicacrem Eye

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, nega obraza, nočna nega kože, nočna krema, L'Oréal Paris, pravilna nega, dnevna krema za obraz, serum za obraz , ampule za obraz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati pravo podlago za obraz

Pudri so nagnjeni k oksidaciji in spreminjajo barvo, ko pridejo v kontakt s kožo in sebumom. Tu je na vrsti podlaga oziroma »primer«...