Revitalift Loreal kreme: Veliki vodnik

V mlajših časih nas privlači eksperimentiranje, kasneje pa - z leti in izkušnjami, ki si jih nabiramo, znamo veliko hitreje prepoznati, kaj je za našo kožo dobro in kaj ne. V poplavi izdelkov za nego tako lažje izberemo kozmetiko, ki nam kar najbolj ustreza.

V dvajsetih, tridesetih, štiridesetih … se potrebe spreminjajo, zato je pomembna izbira adekvatne kreme, ne le glede na življenjsko obdobje, pač pa tudi na tip kože in vse njene posebnosti.

Obstajajo blagovne znamke, ki nam izbiro olajšajo tako, da v sklopu ene linje izdelkov ponujajo vse, kar potrebujemo. Kreme L'Oréal iz serija Revitalift Laser Renew so kaj pravi primer za to.

L'Oréal kreme za obraz 30

Elastična vlakna predstavljajo kar 5 % skupne količine vlaken. Po štiridesetem letu njihova mreža poka, obraz izgublja tonus in kot posledica se začnejo pojavljati gube. Revitalift dnevna in nočna nega je ključna za ohranjanje mladostnega videza, saj drastično zmanjša število gub na obrazu.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew dnevna krema

Tvoj obraz čez dan nujno potrebuje dobro zaščito in več energije, da bi se lahko branil pred številnimi škodljivimi vplivi in stresom. Zagotoviti mu je treba celodnevno vlažnost, hkrati pa mora dnevna krema tudi povečati odpornost, predvsem pa prožnost kože. S hialuronsko kislino in Pro-Xylane, eno od najpomembnejših sestavin, ki spodbujajo celično obnavljanje, boš ponovno videti, kot da imaš 20 let!

Revitalift Loreal kreme: Veliki vodnik

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew krema za predel okoli oči

Posebej občutljivo področje okoli oči potrebuje prav tako posebno kremo, narejeno prav zato, da napne kože, privzdigne veke, odstrani otekline podočnjakov … Po le štirih tednih uporabe boš opazila, da je koža na tem delu postala bolj napeta, ima lepši tonus in deluje čvrsto, zahvala za to pa gre predvsem hialuronski kislini in Pro-Xylane, sestavinama Lorealovih krem za predel okoli oči, ki sta najpomembnejši borki proti gubam in staranju.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 dnevna krema

Izdelki, ki vsebujejo SPF faktor blažijo vidne linije in preprečujejo poglabljanje že obstoječih gub ter pojavljanje barvnih lis. Ta dnevna krema vsebuje Pro-Xylane TM, patentirano aktivno sestavino, formulirano tako, da pomaga pri glajenju gub, krepitvi kože in preoblikovanju obraznih kontur, LHA in SPF 20 faktor pa poskrbita za zmanjšane pigmentacijske spremembe kože. Z njo bo tvoja koža hidrirana in napeta, njen ton bo po nanosu izenačen.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew nočna maska

Narejene z namenom, da nevtralizirajo gube, te maske koži pomagajo, da izboljša svoj tonus, da postane čvrstejša in hidrirana, zjutraj pa mehka na dotik, gladka in spočita! Prav to so cilji nočne nege – da hrani, hidrira, deluje globinsko in spodbuja regeneracijo. Zahvaljujoč osnovnima sestavinama, hialuronski kislini in patentirani odkriti sestavini znamke Loreal, se bo tvoja koža transformirala iz dneva v dan – njene gube bodo blažje, tekstura lepša, površinski sloj pa obnovljen.

Za še boljši učinek krem: L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew serum

Ta serum za obraz vsebuje visoko koncentracijo močnih aktivnih sestavin, ki jih lahko uporabljamo vsakodnevno v sklopu dnevne nege kože, ne glede na naša leta. Zapolnjuje vidne gube, zmanjšuje opaznost por in izboljšuje videz kožne teksture. Že samo po 4 tednih uporabe boš opazila, da so gube zmanjšane, ten izenačen, tvoja koža pa bo očitno bolj napeta, za kar gre zahvala hialuronski kislini in 3 % sestavine Pro-Xylane.

Revitalift Loreal kreme: Veliki vodnik

Za še naprednejšo nego proti gubam: L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew ampule

Piling ampule vsebujejo glikolno kislino – močno aktivno sestavino za bleščečo kožo. Poskrbele bodo, da tvoja koža v samo 7 dneh postane zglajena, bleščeča, s posvetljenimi lisami. Zdrav sijaj kože, odstranjene odmrle celice in regeneriran videz z zmanjšanimi barvnimi spremembami bodo vsekakor opaženi. Ampule obvezno kombiniraj z dnevno kremo L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20.

Preberi še: Si že slišala za #maskne?

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Day Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Antirid Eye Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew SPF 20 Day Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Cream Mask Night

  Takojšnje naročilo
 • L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Ampoules 7 Day Cure Peelling Effect

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Serum

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, nega obraza, nočna nega kože, nočna krema, L'Oréal Paris, pravilna nega, dnevna krema za obraz, serum za obraz , ampule za obraz

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je retinol in zakaj bi ga morala uporabljati?

Zamisli si, kako dobro bi bilo, če bi obstajala čarobna sestavina, ki upočasnjuje staranje kože, odstranjuje gube, rdečico, temne madeže, akne...