Serum Revitalift Filler: za mladosten videz in jedrost kože

Prvi znaki staranja se pojavljajo ko vstopimo v tridesete, saj naše telo tedaj upočasni proizvajanje hialuronske kisline, zato koža postaja dehidrirana, suha, utrujena in izgublja svoj sijaj. Ključ do mladostnega videza zato počiva v nadomeščanju hialuronske kisline. Serum za obraz Revitalift Filler vsebuje kar dve obliki te dragocene sestavine, ki poskrbi za mladostno in napeto kožo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Serum za obraz

Serumi za obraz so z razlogom dosegli svojo popularnost v negi kože. Vsebujejo visoko koncentracijo močnih aktivnih sestavin, ki jih v sklopu redne nege kože lahko uporabljamo vsak dan, ne glede na leta.

Zahvaljujoč njegovemu intenzivnemu in vlažilnemu delovanju, serum Revitalift Filler lahko uporabljaš samostojno ali skupaj z drugimi izbranimi izdelki za nego kože. Podarja nemasten sijaj, njegova nežna tekstura in hitro vpijajoča formula s svežim vonjem pa predstavljata idealno podlago za ličenje.

Serum Revitalift Filler je kreiran z znano sestavino v boju proti staranju – hialuronsko kislino, ki poskrbi za tvojo kožo in ji ponovno vrne njeno prožnost, jedrost in svežino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Zakaj je hialuronska kislina dragocena v boju proti staranju?

Hialuronska kislina je molekula, pomembna za kožo, ki jo proizvajajo naše lastne celice in je zmožna zadržati kar 1000-krat več vode od svoje lastne teže, s čimer zaustavlja naraven proces izgubljanja vode skozi kožne celice. Njej gre torej zahvala za gibko in svežo teksturo kože, mehke na dotik.

Z leti pa se proizvajanje hialuronske kisline v organizmu zmanjšuje, kar vpliva tudi na zmanjševanje sposobnosti kože, da zadrži svojo vlažnost. Izgubljati začne svojo naravno prožnost, na njej se začnejo pojavljati drobne linije, ki so znaki dehidrirane kože.

Revitalift Filler - Serum za obraz

Serum za obraz Revitalift Filler med vsemi Lorealovimi serumi do sedaj vsebuje največjo koncentracijo te pomembne kisline – kar 1,5% čiste hialuronsko kisline. In ne samo to, ustvarjen je iz dveh tipov hialuronske kisline, ki omogočata dvojno učinkovitost v boju proti znakom staranja.

Visokomolekularna hialuronska kislina intenzivno hidrira in gladi površino kože, medtem ko mikro hialuronska kislina prodre globoko v kožo in ji vrača jedrost ter prožnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Vidni rezultati

Različne klinične raziskave neodvisnih inštitutov so dokazale progresiven učinek seruma Revitalift Filler s hialuronsko kislino, in to na vseh tipih kože:

- Takoj po prvi uporabi je koža videti bolj napeta, na dotik pa je prožnejša in zglajena.*

- Po sedmih dneh uporabe se vrača prožnost kože, ki deluje bolj napeto in definirano.*

- Po samo dveh tednih uporabe se gube progresivno zmanjšujejo.**

Tu pa rezultatov še ni konec – viden je tudi dolgotrajen učinek seruma: dermatologi so opazili kar 47 % manj gub in 60 % manj drobnih linij po samo šestih tednih uporabe.**

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Dnevna rutina za kožo, polno volumna

Trije koraki dnevne rutine vključujejo: nanašanje seruma za obraz Revitalift Filler, zatem uporabo dnevne kreme, pred spanjem pa nanos nočne maske za obraz. Ne gre pozabiti niti na dodatne načine negovanja kože v obliki ampul za obraz.

Serum Revitalift Filler nanašamo na čist obraz in vrat po jutranjem in večernem umivanju. 2-3 kapljice nanesemo na čisto in suho kožo. Rezultati seruma bodo videni že po tedni dni.

Dnevna krema za obraz Revitalift Filler koži vrača volumen in zmanjšuje vidnost gub. Poleg hialuronske kisline je obogatena s Fibroxylom, ki kožo učvrsti in napne.

Nočna maska za obraz Revitalift Filler vsebuje na stotine granul s hialuronsko kislino za vračanje volumna. Te se po nanosu stapljajo z gelom na površini kože in ustvarjajo masko, skozi katero se hialuronska kislina lahko razširi po vsej površini kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Official (@lorealparis) on

Ampule za obraz Revitalift Filler vsebujejo čisto hialuronsko kislino in vitamin B5. Spoj aktivnih sestavin za nego kože vidno vrača volumen obraza in hidrira šest ključnih področjih – predel med obrvmi, ličnice, lica, čeljust, ustnice in obrazne konture.

Si že preizkusila serum za obraz Revitalift Filler? Deli z nami v komentarjih!

*Samoocena – 53 žensk

**Klinični rezultati – 53 žensk

Preberi še: Pravi pomen seruma za obraz

Za ta videz priporočamo

  • L’Oreal Paris Revitalift Filler Hyaluron serum

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Ampoules

    Takojšnje naročilo
  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Day Cream

  • L'Oréal Paris Revitalift Filler Hyaluromask

Povezane teme: anti-aging, večerna rutina, maske za obraz, nega obraza, L'Oréal Paris, serum za obraz

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skrivnosti profesionalcev ličenja: Ličenje okroglega obraza

Ovalna fiziognomija, nekako značilna za naše kraje, že dlje časa ni moderna. Ličenje okroglega obraza predvideva nekaj strateških korakov, ki se jih p...