Serum za obraz in miti, ki ga spremljajo

Serum za obraz in miti, ki ga spremljajo

Serum za obraz je izdelek, namenjen napredni negi kože obraza in vratu, ki zadnje čase doživlja vse večjo priljubljenost. Njegova skrivnost je v visokem deležu aktivnih sestavin in izredno nežni teksturi, ki prodira globoko v kožo in jo naredi bolj zdravo ter sijočo, z manj gubami. Kadar pa nek izdelek tako zelo navduši lepotno skupnost, se o njem začnejo širiti razni miti, zato smo tu mi, da odgovorimo na vsako tvoje vprašanje in razbijemo zmotne predstave.

Mit 1: Serum za obraz je za kožo premočan

Serum za obraz je izdelek za nego kože, ki ga moraš izbrati glede na tvoj tip kože in glede na njene potrebe. Dostopni so različni tipi serumov za obraz, denimo za globinsko hidratacjo, zapolnjevanje gub, antioksidacijo, pospešeno obnavljanje kože in še mnogi drugi. Pomembno je torej, da veš, kateri tip kože imaš in kaj potrebuje, pa boš brez težav našla popoln serum zase.

Serum za obraz in miti, ki ga spremljajo

Mit 2: Serum je namenjen samo starejšim od 30 let

To je čista zabloda, saj nikdar ni prezgodaj za nego kože. Da bi bila tvoja koža bolj zdrava in sijoča, z uporabo seruma lahko začneš že v dvajsetih. V tridesetih pa je to seveda nadvse priporočljivo, saj v teh letih koža začenja izgubljati prožnost, četudi se trudiš, da bi s fizično aktivnostjo in pravilno prehrano obdržala mladosten videz – brez dodatne nege ne gre.

Mit 3: Serum za obraz kože ne hidrira

Takšna trditev je spet odvisna od tipa tvoje kože in izbire seruma, pa tudi od tega, v katerem letnem času ga preizkušaš. Kot veš, je poleti topleje, bolj se znojimo in zato serum povsem zadošča za hidratacijo, pozimi pa moraš zraven uporabljati tudi kremo za obraz. Najprej je na vrsti serum, zatem krema.

Mit 4: Serum lahko nanašamo kadarkoli v dnevu

To ni res. Serum nanašamo izključno na dobro očiščen obraz in vrat, najboljši čas za to pa je zgodaj zjutraj ali tako zjutraj kot zvečer, pač glede na potrebe tvoje kože.

Serum za obraz in miti, ki ga spremljajo

Mit 5: Serum je nevaren za občutljivo kožo

Nikar ne verjemi takšnim izjavam, saj velja prav nasprotno. Če imaš občutljivo kožo obraza, serum začni uporabljati čim prej. Takšen tip kože je zahtevnejši od drugih tipov, saj hitreje pokaže znake staranja, prav tako pa potrebuje več časa za obnovo. Seruma za obraz je zato za občutljivo kožo odlična rešitev, in sicer takšen za hidratacijo.

Mit 6: Serum za obraz je predrag

Serum za obraz in miti, ki ga spremljajo

Ko pomisliš, da serum za obraz prodira globoko v tvojo kožo, kjer se sooča z vsemi njenimi potencialnimi problemi, kot so akne, spremembe pigmentacije, gube, poleg tega pa vsebuje aktivne sestavine, antioksidante in vitamine, ki pospešijo obnovo kožnih celic ter koži povrnejo naravni sijaj ter lepoto, se ti cena izdelka zagotovo ne bo več zdela pomembna.

Pomembno je samo, da izbereš pravega zase!

Preberi še: Naredi sama: naravna nega obraza

Za ta videz priporočamo

 • La Roche Posay Hyalu Serum B5

  Takojšnje naročilo
 • La Roche Posay Pure Vitamin C10

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Aqualia Thermal Serum

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Laser Renew Refining Anti-Aging Serum

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Idealia Serum

  Takojšnje naročilo
 • Vichy Liftactiv Fresh Shot

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Revitalift Filler Serum

  Takojšnje naročilo
 • Lancome Genifique

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, anti-aging, La Roche-Posay , večerna rutina, nega obraza, Vichy, nočna nega kože, L'Oréal Paris, pravilna nega, serum za obraz , ampule za obraz, občutljiva kožo obraza , fluid za obraz, hialuronsko kislino, hialuron, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendy pomladni makeup look

Nov letni čas s seboj prinaša tudi nove trende, pomlad 2021 pa nam daje popolno svobodo, da smo samosvoje in po ulicah stopamo vesele, super razpolože...