Vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hialuronske kisline

POGASI ŽEJO SVOJE KOŽE!

Če iščeš izdelek, ki bo v popolnosti hidriral tvojo kožo, si na pravem mestu! Garnier predstavlja edinstveno fuzijo aloje vere in hialuronske kisline – vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly. Verjetno že veš, da je aloje vera blagodejna, hialuronska kislina pa na koži dela prave čudeže. Inovativni vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly ta dva izdelka združuje v formulo čudovite gel teksture s kar 96 % sestavin naravnega porekla! 

 

Vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly fuzija aloje vere i hialuronske kisline

INOVATIVNA GEL TEKSTURA

Izdelki za vsakodnevno nego kože v obliki gela so v svetu lepote vse popularnejši. Garnier stopa v korak s trendi, zato so izdelali Aloe Jelly. Morda si se navadila na kreme, vendar boš že po prvi uporabi Hyaluronic Aloe Jelly videla vse prednosti gel teksture. Izdelki s takšno teksturo so lažji od krem, odlično zadržujejo vlažnost in učinkovito hidrirajo kožo. Ko boš Hyaluronic Aloe Jelly nanesla na obraz, ti bo postalo jasno, kako zelo prijetna je gel tekstura in koliko doprinese k hidrataciji, pri tem pa omogoča občutek svežine, brez mastnih sledi.

Vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly fuzija aloje vere i hialuronske kisline

POPOLNA FUZIJA: ALOJE VERA IN HIALURONSKA KISLINA

Aloje vera velja za blagodejno rastlino, ki zelo ugodno vpliva na kožo, ji zagotavlja potrebno vlago, brez mastnega občutka. Hialuronska kislina se naravno nahaja v naši kožo in ji vrača jedrost ter vlažnost, blaži vidnost manjših gub, ob redni uporabi izdelkov s hialuronsko kislino pa bo tvoja koža postala mehkejša, nežnejša in bolj sijoča. Ta substanca je edinstvena, ker zadržuje kar 1000 krat večjo količino vode, in tako kožo optimalno vlaži. Kot vidiš, sta ti dve sestavini zelo blagodejni že vsaka zase, lahko pa si predstavljaš, kakšna je šele njuna kombinacija. Prav zato je Garnier izdelal vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly. Preizkusi ga in navdušila te bo blagodejnost organske aloje vere v kombinaciji z vlažilnim delovanjem hialuronske kisline naravnega porekla, pa tudi njegova inovativna, sveža gel tekstura.

Vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hialuronske kisline

SESTAVINE NARAVNEGA POREKLA

Pri Garnie-ju so povsem posvečeni ustvarjanju izdelkov na bazi naravnih sestavin, saj zagovarjajo ohranjanje naravnega okolja, vzdrževanje in čuvanje sveta za prihodnje generacije. Vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly je zato izdelan iz 96 % sestavin naravnega porekla, vsebuje organsko aloje vero in hialuronsko kislino naravnega izvora, tebi pa zagotavlja samo najboljše – iz narave. Ostali 4 % zagotavljajo prijetno teksturo in uspešno ohranjanje formule.

Vlažilni gel Hyaluronic Aloe Jelly: fuzija aloje vere i hialuronske kisline

Klikni na spodnjo povezavo in preizkusi Hyaluronic Aloe Jelly – fuzijo organske aloje vere in hialuronske kisline naravnega porekla, čudovito združeno v gel teksturo, ki tvojo kožo obilno navlaži in ji pušča nepozaben občutek.

Garnier, naravna izbira! 

Preberi še: Preizkusili smo linijo izdelkov Garnier BIO

Za ta videz priporočamo

  • Garnier Hyaluronic Aloe Jelly

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, nega obraza, Garnier, nočna nega kože, nočna krema

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Revitalift Loreal kreme: Veliki vodnik

V mlajših dneh smo nagnjeni k eksperimentiranju, kasneje pa se z leti in izkušnjami naučimo precej hitreje prepoznati, kaj je za našo kožo dobro in ka...