Top 10 lakov te zime!

Vsak letni čas ima tudi svojo barvno lestvico, pa ne le to, vsako leto nudi svojevrstno  paleto barv, ki na naših nohtih zaživi. V njej prav vsaka izmed nas najde svoj odtenek, od umirjenih nude barv, ki so letošnjo zimo še posebej modne do nekoliko bolj drznih odtenkov, ki so primerni le za dekleta, ki si upajo.

Katere barve to zimo ne smejo manjkati na tvojih nohtih?

Rdeča

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Klasika, ki vedno vžge! Rdeča je primerna za vse dni v letu, vse letne čase in priložnosti. Ne izpusti priložnosti za nekaj vročice tudi ti.

Fuksija

Kdor pravi, da barve cvetja v zimskih mesecih nimajo kaj početi na naših nohtih, se moti. Predvsem globoki toni bodo tudi v hladnih mesecih kot nalašč za kombiniranje s sivino, ki pozimi kraljuje v naši garderobi.

Svetlo modra

Hladne temperature se lahko zrcalijo tudi na naših nohtih. Zmrznjena modrina je kot nalašč za vse zimske kraljice, ki si želijo izstopati.

Zlata

Vemo, da je praznični čas že mimo, pa vendar za to ne gre zanemariti čudovitih zlatih lakov, ki kar zažarijo na naših nohtih. V mesecih, ko je sončne svetlobe nekoliko manj, so tako nepogrešljiv spremljevalec na naših nohtih.

Bleščeča zelena

Zelena ni najbolj običajna barva, ki se znajde na naših nohtih, pa vendar bo to zimo ena izmed bolj modnih. Že imaš steklenično v svoji omarici?

Bela

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Katera barva se najbolj poda zimskim mesecem, ko pokrajino pobeli sneg? Bela! Z nekaj triki bo na tvojih nohtih obstala dovolj dolgo, pazi le, da jo nanašaš v tankih nanosih in ne pretiravaš s količino laka.

Bleščice

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Le kaj bi brez njih? Me rade z njimi namažemo nohte, kadar nimamo kaj dosti časa, saj so nepravilnosti tako manj opazne, naši nohti pa že z malo truda izgledajo naravnost čudovito.

Pastelna rožnata

Takšna kot sladkorna pena! Majhni sladkorčki na rokah za še bolj sladke hladne zimske večere.

Nude rjava

Prava izbira za zimske mesece, saj je odlična protiutež hladnim odtenkom, ki nas obkrožajo, v naših mislih pa vzbudi spomine na tople pomladne dni. Primerna prav za vso garderobo!

Vzorčki

Kratki dnevi in dolge noči, mrzlo zimsko vreme,.. Razmere kot nalašč za ustvarjanje umetnin na naših nohtih.

Preberi še: Manikira doma: oblikovanje nohtov

Za ta videz priporočamo

  • Essie Eclair My Love

  • Essie Sweet Soufflé

Povezane teme: nohti, manikira

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

5 nenavadnih beauty trikov

Morda zvenijo nekoliko neverjetno, vendar te nasvete moraš poznati ...