3 trendovski slogi ličenja, ki k nam prihajajo naravnost z vzhoda!

1. Azijski urban look

Sivo-vijoličasto pobarvani lasje, definirano črtalo čez polovico veke in temne mat ustnice je trend ličenja, ki je zavladal po vsem svetu. Upreti se mu ni mogla niti Korejka Sophia Chang, nam pa je še zlasti všeč diskretna posebnost na spodnji veki: zabrisano senčilo in s črtalom narisana črta od polovice veke, ki dodatno odpre oko. Ne pozabi na senčke blushed nudes in zares veliko maskare!

 

Tonight ❤️

A photo posted by S o p h i a C h a n g (@fashionista804) on

2. Tisoč in ena vroča noč

Vse razkošje Orienta na svojem profilu kaže Maya Ahmad iz Bejruta. Tukaj se pripravlja na prireditev NYX Arabia Face Awards; namesto sočnih ustnic, ki sicer prve pritegnejo pozornost, pa najprej opazimo oči. Ta slog je v tem delu sveta priljubljen, zahteva pa neskončno poigravanje s senčili v zemeljskih odtenkih in beli ter veliko črne barve. Če so ustnice svetlejše, so oči bolj poudarjene in temnejše. Ne boj se tudi ob robu spodnje veke potegniti polnejše temne črte, da bo videz avtentičen. In seveda, obvezne zelo bogate obrvi!

3. Manga dekle

Ljubka Seto Ayumi prihaja iz Tokia in predstavlja tale girly make up! Priporočamo ga dekletom, ki ne želijo biti podobne drugim: bleda polt, smudge balzam ali olje za ustnice v barvi in ena izredno natančna in tanka linija črtala za oči od samega kotička in čez zunanji rob očesa. 

 

Registrirajte se / Prijavite se